• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Klomen bende kullandim canim ise yariyor gerçekten umarim senin içinde öyle olur. Yeni olduğum için eskiyi okuyamadim pek bilgim yok sizlerle ilgili.. bebek düşünüyorsun şimdi ilk mi başka var mi
Ilk canim insallah bendede faydasi olur cok istiyorum senin varmi cocuk falan

Ilk canim insallah bendede faydasi olur cok istiyorum senin varmi cocuk falan
Evet canim şükürler olsun bi kizim var cokkk yaramaz:-) darisi sana inş hayirlisiyla
Tedavi sonuç verdi canim ilk asama klomen falan sonra yumurta catlatici iğne ...
İlkinde tutmadi ikincisinde şükür oldu canim

Evet canim şükürler olsun bi kizim var cokkk yaramaz:-) darisi sana inş hayirlisiyla
Tedavi sonuç verdi canim ilk asama klomen falan sonra yumurta catlatici iğne ...
Çok stresli ve zor bir süreç canim ilkinde çok stres yaptik esimde bende olur mu olmaz mi falan ve olma di....
Ama ikincide bosverdim gerçekten oluruna biraktim düşünmedim ve geldi be isim
Kesinlikle stres yapma derim...

Ayy op benim icinya insallah banada nasip eder Rabbimya bide kizmis oyy: -)

Selam kaderdaşlarım nasılsınız.?

Merhabalar 27 yaşındayım polikistik kistler mevcut ve 21. Gün testi yapıldı progesteron test sonucu 0.1 referans değerler ise follikuler faz 0.1-0.3 ,luteal faz 1.2-15.9, post menopoz 0.1-0.2, gebelik 1.trimenstr 2.8-147.3, gebelik 2.trimenstr 22.5-95.3, gebelik 3.trimenstr 27.9-242.5 buna göre ne anlama gerek henüz doktora gitmedim hormon tahlilleri için bekliyorum bilgisi olan anlatabilir mi

Kizlarya lekem geldi az adetim mi geliyo baska biseymi anlamadim ya bisiler diyin giiii enson nisanin 18 inde olmustum edet dktorda gittigimde bi 10 gun sonra tekrar gel adet olmazsan demisti kafam karisti bu gelen ne oluyo eger adetimse klomeni 5. Gun kullanip ondan sonrami gitsem yoksa yine bi gitsemde bu sekilde bisi geliyo diye soylesemmi

günaydın.webp

:KK15::KK15::KK15:

Merhabalar 27 yaşındayım polikistik kistler mevcut ve 21. Gün testi yapıldı progesteron test sonucu 0.1 referans değerler ise follikuler faz 0.1-0.3 ,luteal faz 1.2-15.9, post menopoz 0.1-0.2, gebelik 1.trimenstr 2.8-147.3, gebelik 2.trimenstr 22.5-95.3, gebelik 3.trimenstr 27.9-242.5 buna göre ne anlama gerek henüz doktora gitmedim hormon tahlilleri için bekliyorum bilgisi olan anlatabilir mi

Merhaba kizlat bu 5000 sayfalik paylasim alanina bende yazayim belki icim rahatlar dedim:KK42: bende de var bu pis kistler ilacla adet oluyrm ilaci birakinca olmuyrm dolayisiyla bebegim olcak mi merak ediyrm bu ay ilk defa denedik olmadi:KK35: bu olay beni cok tedirgin edio. Bugun doktorum tarlusal verdi ondan sonra sogan kurune baslicam:KK61:

Iyi gunler kizlar kasiklarimda 2 gundurde baloncuklar olur ya patlar oyle seyler oluyo boyle olan varmi

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
Hosgeldin pkolulara canim seninde lh yuksek

Merhaba, bende polikistik over hastasıyım. Bir şey sormak istiyorum. Bu hastalıkta bazı bayanlar kolay adet göremiyor. Ben her ay adet görüyorum. Ama adet düzenim 2-3 aydır 31 günden 30'a şimdi de 29'a düştü. Adet düzensizliği bu şekilde mi oluyor. Kafam çok karıştı.

Merhaba, bende polikistik over hastasıyım. Bir şey sormak istiyorum. Bu hastalıkta bazı bayanlar kolay adet göremiyor. Ben her ay adet görüyorum. Ama adet düzenim 2-3 aydır 31 günden 30'a şimdi de 29'a düştü. Adet düzensizliği bu şekilde mi oluyor. Kafam çok karıştı.

Merhabalar bende her ay duzenli olurum tam gununde kilom da 49 50 arasi ama bende pkoluyum :) Adet duzensizligi sanirim gec olma oluyor 1 2 gun degil hafta gecince duzensiz gibi oluyor bilemedim bende:KK43:

Back
X