• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba, bende polikistik over hastasıyım. Bir şey sormak istiyorum. Bu hastalıkta bazı bayanlar kolay adet göremiyor. Ben her ay adet görüyorum. Ama adet düzenim 2-3 aydır 31 günden 30'a şimdi de 29'a düştü. Adet düzensizliği bu şekilde mi oluyor. Kafam çok karıştı.

yok canım öyle olmuyor. benim düzensiz malesef bende adet olamayanlardanım ama gecikme 1-2 gun deil bi kac ay sürüyo hatta ilac almayınca hasta olmuyorum seninki iyiymiş...

Merhaba kizlar kahverengi lekem geldi sonra kanamam dktora gttm yine hormon testi yapti ve Orgametril diye bir hap verdi 30 tablet bunu kullan kanaman kesilcek sonra adet kanaman olcak ondan sonra klomene basla dedi .bu adet degilse ne kanamasi olabilirki aklima takildi birde orgametril kullanan benim gibi olan varmi acaba ¿¿

Merhaba kizlar kahverengi lekem geldi sonra kanamam dktora gttm yine hormon testi yapti ve Orgametril diye bir hap verdi 30 tablet bunu kullan kanaman kesilcek sonra adet kanaman olcak ondan sonra klomene basla dedi .bu adet degilse ne kanamasi olabilirki aklima takildi birde orgametril kullanan benim gibi olan varmi acaba ¿¿

Canım iyi akşamlar,
benim de bugün kahverengi lekem geldi resmen çamur gibi..

Iyi aksamlar canim benim parcali sekilde geliyodu senin nasil. Orgametril kesti kanamayi hap bitince gelcekmis adetim kullaniyom bakalim sende bi git tekrar test yapar

Blue_Peri Blue_Peri Yok benim parçalı kanamam hiç bir zaman olmadı.
Ara kanama yaşadım, adetten 1 hafta sonra filan.
Şimdi günüme 2 gün kala kahverengi lekelenme yaşadım.
Her ay bir şey çıkıyor.
Bebeğim gelse de bitse endişelerim...

Blue_Peri Blue_Peri Yok benim parçalı kanamam hiç bir zaman olmadı.
Ara kanama yaşadım, adetten 1 hafta sonra filan.
Şimdi günüme 2 gün kala kahverengi lekelenme yaşadım.
Her ay bir şey çıkıyor.
Bebeğim gelse de bitse endişelerim...
Vala kendimi dinlemekten bu niye oldu napcam demekten daha yolun basindayim ama yorulmaya basladim bian once bebegim olsun istiyorum yaa: (

Merhaba bayanlar. Bugün doktoruma gittim kan sonuçları için. Kendisi izine çıkmış. Değerlerimi bildiğiniz kadar yorumlayabilir misiniz?

Serbest T3 3.97
Serbest T4 1.33
Tsh 2.56
Dheas04 5.24
Fsh 6.40
Lh 7.18
Prolaktin 5.40
Estradiol 54
Progesteron 0.39
Total Testesteron 0.24
Kortizol 9.1

Vala kendimi dinlemekten bu niye oldu napcam demekten daha yolun basindayim ama yorulmaya basladim bian once bebegim olsun istiyorum yaa: (
Hani demiştim ya lekelenme gördüm diye.
Bugün geldi kırmızılar canım.
Moralim çok bozuk..
Her ay aynı acı.

:cry::cry::cry:

Kızlar hepinize Merhaba,

aranıza yeni katıldım, bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var,

ben 2 yıllık evliyim evliliğimin 2. ayında bi düşük yaşamıştım ve ondan sonra korunmaya başladık şimdi yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz mart ayında kadın dogum doktoruna gidip kontrol yaptırdım bebek istediğimi söyledim, muayene ultrson ve tahlil yaptı olumsuz bişey olmadıgınız polikistikover oldugumu ama daha once hamlie kaldıgım için endişelnmemem gerektiğini söyledi ama 3 aydır bebek olmadı, olmuyor, bu aralar biraz rahatsızlandım ve genel tetkik için doktora gittim troidlerime vs baktırmak için, kan tahlili yaptırırken olur ya gebelikte olur diye onuda yaptıralım dedik beta hcg 1,20 çıktı, bu tahlil ilişkiye girdikten sonra 8. günde bu değer çktı ve suan çok sabırsızım acaba yükselebilir mi? hiç bu değerle hamile kalan oldu mu?
adetlerim düzensiz olduğu için adet günüme göre hesaplama yapamıyorum ancak ilişki tarihime göre kendimce hesaplama yapıyorum.

napmam lazım, bana yol gosterirseniz çok sevinirim.
şimdiden tşk ederim..

Hani demiştim ya lekelenme gördüm diye.
Bugün geldi kırmızılar canım.
Moralim çok bozuk..
Her ay aynı acı.

:cry::cry::cry:
Uzulme canimya uff .. Allahim yardimcimiz olsun bu mubarek gun insallah. Arkadasim kendi fotosunu cekmis gonderdi pek tatli aldigi yatagi ay bakip bakip seviyom.

Uzulme canimya uff .. Allahim yardimcimiz olsun bu mubarek gun insallah. Arkadasim kendi fotosunu cekmis gonderdi pek tatli aldigi yatagi ay bakip bakip seviyom.

Amin inşallah canım zaman geçtikçe
ve insan çevresinde kendinden sonra evlenenleri hamile görünce
daha çok sabırsızlanıyo..

Amin inşallah canım zaman geçtikçe
ve insan çevresinde kendinden sonra evlenenleri hamile görünce
daha çok sabırsızlanıyo..
Aynen canim birde sorup duruyolar bebek yokmu diye gercekten icten icten kotu oluyorum ya sormalarindan nefret etmeye basladim Allahim yerdimcimiz ol

Iyi aksamlar canim benim parcali sekilde geliyodu senin nasil. Orgametril kesti kanamayi hap bitince gelcekmis adetim kullaniyom bakalim sende bi git tekrar test yapar
hanımlar bu hastalık sadece gebelikle mi ilgili
ya da sadece kadınlarda mı oluyor
Ben bekarım ve sanırım bende de böyle bir sorun olabilir
Bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım???

hanımlar bu hastalık sadece gebelikle mi ilgili
ya da sadece kadınlarda mı oluyor
Ben bekarım ve sanırım bende de böyle bir sorun olabilir
Bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım???
Canim bu kadinlarda gebeligi zorlastiriyor hormonlar ile ilgili ve adet kiminde duzenli kiminde duzensiz oluyo bekarsin olabilirmi bilmiyorum ama doktora gidip tahlillerini yaptirirsan doktorun sana gerekli bilgiyi vercektir varsada evlenmeden tedavini daha erken yaptirirsan daha iyi olur. Burda daha bilgili arkadaslarda oluyo sen yorumlarida takip et ve kesin doktora git yoksa bile ara ara yine kontrollerini yaptir sonra gercekten bizim gibi uzucu ve zor oluyo rabbim hepimizi guldursun..

Aynen canim birde sorup duruyolar bebek yokmu diye gercekten icten icten kotu oluyorum ya sormalarindan nefret etmeye basladim Allahim yerdimcimiz ol
Allah yardımcımız olsun, hakikaten zor bir süreç. Dışarıdan bakanlar ah vah tüh ediyorlar geçiyorlar. Biz sürekli yaşıyoruz bunu. Bu ayda kırmızılar geldi, bu ayda heyecanla testimi aldırdım kocama, yine negatifti. Onun hüsran dolu bakışlarını görmek o kadar zor ki. Bazen diyorum kocamı hiç baba yapamıycam sanırım! O kadar uzak geliyo ki. Umutsuzluklar üst üste gelince insan bazen anlamını yitiriyo bi'şeylerin..

Allah yardımcımız olsun, hakikaten zor bir süreç. Dışarıdan bakanlar ah vah tüh ediyorlar geçiyorlar. Biz sürekli yaşıyoruz bunu. Bu ayda kırmızılar geldi, bu ayda heyecanla testimi aldırdım kocama, yine negatifti. Onun hüsran dolu bakışlarını görmek o kadar zor ki. Bazen diyorum kocamı hiç baba yapamıycam sanırım! O kadar uzak geliyo ki. Umutsuzluklar üst üste gelince insan bazen anlamını yitiriyo bi'şeylerin..
O umutsuzluk banada ugruyor zaman zaman ya anne baba olamazsak baskasinin cocuklarinami bakcaz imrenerek diyorum kendi kendime Rabbim bu mubarek gun hurmetine dualarimizi kabul etsin yuzumuzu guldursun cok istiyorum hayirlisiyla olur insallah amiiin..

O umutsuzluk banada ugruyor zaman zaman ya anne baba olamazsak baskasinin cocuklarinami bakcaz imrenerek diyorum kendi kendime Rabbim bu mubarek gun hurmetine dualarimizi kabul etsin yuzumuzu guldursun cok istiyorum hayirlisiyla olur insallah amiiin..
Şu an ezanlar okunuyor canım dua üstüne dua ediyorum. Bebeğimin gelmemesi bir sıkıntı aile içinde kendi sıkıntılarım da var. Hayırlısı bakalım. Bir gün inşallah ANNE oluruz da burada neşeli neşeli paylaşımlar da bulunuruz bebeğimizle. O günler gelir inşallah.. Şu an hayal gibi gelse de ..

merhaba arkadaşlar bende de pco var yaklaşık 7 ay bebek için uğraştım kaç tane doktor değiştirdim hepsi ayrı bir şey söyledi moralim bozuluyordu stres sıkıntı çok yaptım en son bir doktora gittim beni çok iyi motive etti güvendim ona ilk ay olmadı 2. ay hiç beklemediğim anda bebeğim geldi şuan 8 haftalık hamileyim o ay hiç stres yapmadım nasıl olsa olmaz yine dedim oldu Rabbime inanın dua edin her şeyin zamanı var sabır ve dua Rabbim ol derse kim durabilir ki inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir

kızlar
dün başka bir dr a gittim..

akıntı normal dedi..
yeşil sarı ve kokulu olursa sıkıntı olabilir onun dışında senin ki normal dedi..
inoofoliccombi ilacı vermişti diğer dr ..onun hiç bi faydası olmaz dedi..
glifor verdi ..
ve de adetin 21. günü yumurtlamanın miktarı olup olmamasına bakacağız test yapılcak dedi...
çok şükür :)
bu dr daha samimi ve bigili geldi..
inşaallah her şey daha güzel olacak :)
adet oluyorum sanki bugün bakalım ilerieyen saatler belirlenecek :)

Back
X