- 22 Nisan 2015
- 19.217
- 116.901
- 798
ben de de geçen hafta öyle oldu..
dün dr normal dedi bana...
pko işte oluyor maalesef ara sıraa
Evet ben de son aylarda daha çok olmaya başladı.
Önceden bu kadar olmazdı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de de geçen hafta öyle oldu..
dün dr normal dedi bana...
pko işte oluyor maalesef ara sıraa
merhaba arkadaşlar bende de pco var yaklaşık 7 ay bebek için uğraştım kaç tane doktor değiştirdim hepsi ayrı bir şey söyledi moralim bozuluyordu stres sıkıntı çok yaptım en son bir doktora gittim beni çok iyi motive etti güvendim ona ilk ay olmadı 2. ay hiç beklemediğim anda bebeğim geldi şuan 8 haftalık hamileyim o ay hiç stres yapmadım nasıl olsa olmaz yine dedim oldu Rabbime inanın dua edin her şeyin zamanı var sabır ve dua Rabbim ol derse kim durabilir ki inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Evet ben de son aylarda daha çok olmaya başladı.
Önceden bu kadar olmazdı..
benimde ilk defa oldu :)
ama olsun bakalım
sağlıklı olalım da
Rabb im yardım eder inşaallah..
umutsuzluk yok inşaallah ... :)
İnşallah inşallah..
Bazen insan umutsuzluğa kapılmıyor değil..
Nasip bakalım..
Siz bebek düşünüyo musunuz??
canım sabret emin ol olacaktır dua ve sabır yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama hepsi geçecek bugünlerin merak etme pkoyu öyle anlatıyor ki doktorlar sanki hiç bebek sahibi olamayacakmışsın gibi iyi bir doktor çok önemli canım sonra da yüksek moral şart ramazan ayındayız bol bol dua ediyorum hepimiz içinAmin inşallah canım böyle hikayeleri duydukça okudukça daha çok ümitleniyorum. Geride geçen 3 senem olsa da.. Rabbimin bir bildiği var diyorum.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
aslında biz 10 aylık evliyiz fakat vajinusmusu yeneliii 1 ay oldu :)
sonra dr a gittim Pko olduğunu öğrendim :)
üzüldüm baya ama her şey ALLAH tan :)
sabır dua hayır ile nasip eder Rabb imiz..
yaşadığımız anın tadını çıkarmak gerek..sağlıklıyız çok şükür...
bebek daima isteriz düşünürüz..ancak şu koşulda spor yapmam diyetle zayıflamam gerek :)
bu yüzden galiba bi süre koruncaz ancak 21.adet günümde test yapılacak inşaallah o hayırlısıyla güzel çıkar..
ona görede yol belirlicez :)
duanıza konuğum :)
sizin tedavi aşamalrınız nasıldı_?
yumurtlama testi felan yapıldı mı_?
Rabbim buyuk dua etmeye devam Rabbime hicbisey zor gelmez gonlu bol.Şu an ezanlar okunuyor canım dua üstüne dua ediyorum. Bebeğimin gelmemesi bir sıkıntı aile içinde kendi sıkıntılarım da var. Hayırlısı bakalım. Bir gün inşallah ANNE oluruz da burada neşeli neşeli paylaşımlar da bulunuruz bebeğimizle. O günler gelir inşallah.. Şu an hayal gibi gelse de ..
Cok mutlu oldum Allahim kucagina almayi nasip etsin umutlaniyo insan duyunca ay ne guzel bizleride sevindir rabbimmerhaba arkadaşlar bende de pco var yaklaşık 7 ay bebek için uğraştım kaç tane doktor değiştirdim hepsi ayrı bir şey söyledi moralim bozuluyordu stres sıkıntı çok yaptım en son bir doktora gittim beni çok iyi motive etti güvendim ona ilk ay olmadı 2. ay hiç beklemediğim anda bebeğim geldi şuan 8 haftalık hamileyim o ay hiç stres yapmadım nasıl olsa olmaz yine dedim oldu Rabbime inanın dua edin her şeyin zamanı var sabır ve dua Rabbim ol derse kim durabilir ki inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Öncelikle doğum kontrol kullandım 6 ay kadar..
O hapı içtiğim zaman olması imkansızdı zaten, doktor bırak hamile kalırsın dedi..
Bıraktım vücudun düzene oturması bir 6 ayı bulur dediler..
Sabırla bekledim, olmadı.
1 sene öyle gitti çöpe.
2. sene özel hastanelere gittim..
Farklı doktorlara..
İlki hiç sıkıntı görmedi yumurtalıklar normal, kist yok miyom yok..
Gayet güzel diğer ay hamile kalabilirsin dedi.
Ama dedim hocam devlet hastanesi bana pko teşhisi koydu.
Hayır dedi kızarak yanlış teşhis. Pko değilsin..
O zaman mantar olmuştum ona ilaç yazdı kullan ama bu hapı kullanırken korun dedi.
3 ay öyle çöpe..
Sonrasında gittiğim doktor.. Klomen verdi 6 ay kullandım günde 4 doz içtiğimi bilirim.
Yumurtalarım 1 cm bile büyümedi.
O da bana pkosun demedi.
Tüp bebek bölümüne yönlendirdi.
Koşa koşa kaçtım hastaneden, hem özel hem de para tuzağı diye..
En son gittiğim doktor anladı halimi. Pko dedi bu şekilde gebelik zor olur dedi.
Pkolara verdiği şeker ilacından verdi 9 ay bir fiil içtim.
Gebelik oluşana kadar iç dedi oluşmadı.
O hapı da öyle bıraktım..
3.senemin içindeyim..,
Aralarda bitkisel bir sürü kür uyguladım..
Onlarda fos çıktı. Moral bozukluğu yaşadım bıraktım doktorları.
Şimdi iyi bir doktor arayışı içindeyim..
Bakalım ya nasip..
Bu arada yazmamışım eşimin tüm testleri temiz çıktı...
nesli_ankara06
Sağol canım desteğin için geçicek biliyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum..
Yaşayan bilir..
Benden sonra evlenenlerin çocukları 3 yaşına girdi..
Slm kizlar bende tedaviye basladim klomen ve glifor. 3 tane yumurta olustu. Pregnly igne vuruldum doktor kontrol etmeden gun verdi. Adet oldum malesef ve 3. Gun doktora gittim. Doktorum 2 tane catlamis yumurtamin durdugunu soyledi ilac vermedi ve tekrar iliski gunu verdi. Boyle bi durum basina gelen var mi?
3 tane vardi ya adetle biri gitmis iki tanesi duruyomus ve catlamiscanım yumurtlaaman olmadan mı yumurtan oluştu_?
Allah büyyüktür :)
inşaallah senin de güzel haberlerini alırız :))
çok öpüyorum duamdasın kuzum :)
şu mübarek günde Rabb im hayırlarla bizlere evlatlar nasip etsin :)
Aslında bende hemşireyim hemde çok iyi biliyorum bu Konuları ama insanın kendinde olunca panikliuor .dr bir öneride bulunmadı mı canım sanaHanımlar iyi geceler bende de pko varmış Dr söyledi ama çok küçük dedi ve ilaç falan vermedi soğan kürü yapsammi acaba![]()
Yok canım bebek düşündük rutin kontrole gittiğimde söyledi 11 yasında oğlum var gebeliği engellermi dedim yok dedi 12 yıllık evliyim ilk defa bu kontrol de söyledi hamile kalabilir sın dedi tahlil istedi yaptırdım birşey yok diyip sadece folik asit verdi bebek düşündüğümüz icinAslında bende hemşireyim hemde çok iyi biliyorum bu Konuları ama insanın kendinde olunca panikliuor .dr bir öneride bulunmadı mı canım sana
Insan çok strese giriyor ya Allah I'm yardımcımız olsun inşpolikistiğe soğan suyu iyi geliyor canım bende de var pcos soğan suyunu duymuştum adetimin 14. günü başlamıştım Sonra hamile kaldım bebebğimi kaybettim kalbi atmıyordu ama şu an yine başladım soğan kürüne inş deva olur yine.