- 12 Haziran 2014
- 691
- 891
- 103
- 38
kızlar düzenli adeti olan birisinin yumurtası olur mu kesin_?
duzensiz adeti olan benim bile olmussa canım duzenlilerin kesin olur, kafana takma olur canım icini ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar düzenli adeti olan birisinin yumurtası olur mu kesin_?
duzensiz adeti olan benim bile olmussa canım duzenlilerin kesin olur, kafana takma olur canım icini ferah tut
dr test yapılcak dedi
korktum ben de
bu hastalığı inanın anlamış değilim..
yumurta mı oluşmuo çatlamıo mu büyümüyor mu_?
Canim sen hangi sehirdesin ve simdiki bu doktorunun ismine acaba ¿canım benim pkos korkulacak bir hastalik degil , kaldiki pkos hastalik degil zaten.
dogdugunda gozunun rengi ne ise yumurtaliklarinda o yani pkos genetik senin benim ve arastirmalara gore dunyadaki 90 kadindan 70'nin yumurtaliklarinin genetik yapisi boyle ve buna pkos diye bir isim vermisler yani poli kistik over ( açılımı; poli=coklu kistik= kist over= yumurtalik yani coklu kistli yumurtalik)
her ay yumurtlamasi gereken bizler bazi aylar yumurtlayamiyoruz ve o yumurtaciklar yumurtalik organimizin etrafina dizilior kimimiz adet gorebilioruz ama sivilceliyiz ve tuyumuz var kimimiz hem kilolu hem sivilce hem adet goremior yani seyyride kisiden kisiye degisior.
burada onemli olan kilo + beslenme + spor ve ek takviyeleri duzenli almak nedir bu ek takviyeler ; 1-benim yumurtlamami saglayan sevgili mucizem
inositol bu madee ilac degil ek gida takviyesidir kaliteli yumurta olusumu saglar dior doktorum
2-insulin direnci icin ve yumurtlamayi saglamkta yardimci glucophage
3-gebelikten 3 ay once mutlaka folik asit
ben duzenli adet gormuyorum canım bekarkende dogum kontrol haplari ile adet olurdum, simdi cocuk istiyiruz.
3 aydir yumurta gormemisti eski doktorum ve yeni doktorum dun 20 mm lik yumurtami gordu ki ben klomen (yumurta uyarip gelistirme tedavisi) ne baslamayi kabul etmistim ve yumurtlamadigimi kabullenmistim ki tam bu esnada yumurtlamisim
asla umudunu kaybetme ve doktoruna guven guvenmesssende hemen degis canım
canım benim cok tesekkur ederim.
canım benim cok tesekkur ederim.
inan burdaki arkadaslarin her
Canim sen hangi sehirdesin ve simdiki bu doktorunun ismine acaba ¿
AMİN canım inşallah buradayız her zaman sorunu sıkıntısı olan herkese kapımız açık.,_Verda_ canım cok tesekkur ederim
her arkadasin iyi haberimne seviniyorum ve dua ediyorum hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.
Konyadayim canim uzakmisiz neyse gonuller ve dualar bir olsun...canım ben kibristayim,
girnede ramadan tunccevik doktorum.
cok memnun kaldim.
sen nerdesin canım ?
evet canım onemli olan o zaten, allahim hepimizin gonlune gore versin insallahKonyadayim canim uzakmisiz neyse gonuller ve dualar bir olsun...
Aminn canim insallahevet canım onemli olan o zaten, allahim hepimizin gonlune gore versin insallah
Kızlar çok mutsuzum 8 aylık evliyim doktora göre ileri derece pikoluyum geçen ay doktora gittim hiç ilaç vermeden bir sene bekle diye eve gönderdi iki aydır adet olmuyorum bugünde bir ihtimal hamileyimdir diye kan testi yaptırdım beta hgc 2 çıktı ve çok üzüldüm![]()
Kızlar çok mutsuzum 8 aylık evliyim doktora göre ileri derece pikoluyum geçen ay doktora gittim hiç ilaç vermeden bir sene bekle diye eve gönderdi iki aydır adet olmuyorum bugünde bir ihtimal hamileyimdir diye kan testi yaptırdım beta hgc 2 çıktı ve çok üzüldüm![]()
Teşekkür ederim kimseyle konuşamıyorum eşimin ailesi ayrı dert her ay hamilelik var mı diye soruyorlar sinirlerim bozuluyo burada birileriyle konuşmak iyi geliyorcnm merhaba
bence derhal doktorunu degismelisin tatlim, pkosda en fazla 3 ay normal yolla deniosun , lutfen kendini yipratma , pkos'un da ileri derecesi az derecesi falan yoktur, herkeste olan semptomlari degisik okadar.
MUTSUZLUK KİLO STRES pkos 'un bas dusmani , bunlardan uzak dur, pirinc pataes beyaz ekmek gibi basit karbonhidratlari azalt ve mutlaka SPOR yap canım
pkos hastalik degildir gozunun rengi ne ise dogdugunda pkosda bziim yumurtaliklarimizin genetigi canım
hic kafana takma ve mutlaka bir doktordan daha gorus al ve mutlaka inofolic + glucophage 'i sor pkos icin cok iyi yumurta kalitesini artiriyor,
benim pkos ve gebelik isimli bir topigim var ordanda haberlesebiliriz bircok arkadasla dertlerimi ayni gorusmek uzere canım sevgiyle
kal
Haklısın yeni bir doktor bulmalıyım ama inan çok yorgun hissediyorumyannız diilsin cnm benım bende aynıyım senle.sen bakma o salak doktora yenı bı doktor bul hemen.en azından glifor werır sana yada klomen.bende senın gıbı ilaç almadan adet olamıyorum.sende de kist war ozaman.üzülme cnm bnım caresı war ama once ıyı bır doktor bul
Haklısın yeni bir doktor bulmalıyım ama inan çok yorgun hissediyorum![]()