- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Bilmiyorum bir sabah ağrı ile uyandımdr gittim fıtık dedi bir sene sonundada patladı benimki hızlı ilerledi bazısının hiç patlamıyo dikkat etmek kazım dedi.
Nasi patladi canim o ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bir sabah ağrı ile uyandımdr gittim fıtık dedi bir sene sonundada patladı benimki hızlı ilerledi bazısının hiç patlamıyo dikkat etmek kazım dedi.
Şifa Allahtan, inşallah o şifa bizide bulur:) ramazandan sonra dr arayışına başlayacağım:)bebeğim öncelikle hastalık olarak bakmayalım bu duruma...
ve yeni bir doktor bul..
tedavine başlayın :)
ve de ümitsiz olma ..ümitsizlik şeytandan ümit ALLAH 'tandır..
ve bu dünya imtihan dünyası..
sabır ile tedavini yaptır; ve ALLAH tan şifa dile...
inşaallah güzel günler olacak sadece sabır inanç ile... :)
İnana hiç bilmiyorum yolda yürürken ağrım şiddetlendi bir anda eve kendimi zor attım sonra süreç başladı işte:)Nasi patladi canim o ya
İnana hiç bilmiyorum yolda yürürken ağrım şiddetlendi bir anda eve kendimi zor attım sonra süreç başladı işte:)
Merak etme canım Allahın izniyle olmaz birşey zaten fıtık kendini hemen hissettirir:)Cok gcmis olsun canim zordur tahmin ederim.bnde bikac ay once agir kaldirdim sol kalcam agridi korktum hatta gdicem doktora dedim gtmedim daha
bana öle bişi demedı cnm doktor ya ????21.günü neden cagırıyor senı anlamadım???
İyi geceler hanımlar.. Nasılsınız?
Ben cumartesi tedaviye başlıycam, dua edin olur mu??
Doktorumu değiştirdim, ramazandan sonra giderim diyordum
ama annem boşuna bekleme dedi, inşallah güzel haberlerle gelirim..
:/
canım merhaba,
bencede iyiki beklemiosun annenin dedigi gibi,
bnde bu ay kendiliginden yumurtladim ama bu ayda tutmassa kendiligine biraknam kesinlikle klomene basliycam.
cumartesi guzel haberlerini bekliyorum canım , mutlaka haberleselim.
dua ederken senin icinde dua edicem canım
mrb kızlar ben de pko luyum taa gençlikten beri.. normalde adetlerim 45- 50 gün arası olur idi.. 3 ay klomen tedavisi gördüm bebek için 1. ay 31. günde adet oldum 2 ay 38. günde oldum bu son ay şu an 2.5 ay olacak hala adet olmadım1 hafta önce kanda gebelik baktırdım malesef negatif
söktürücü kullansam mı sizce yoksa beklesem mi.. gerçi ramazan diye cok da kullanmak istemiyorum ama çok fazla oldu yaaaa regl olmadım hala..
![]()
yumurtlama testi istiyor_
var mı yok mu ne kadar var___? diyeeee
3 senedir gidiyorum doktorlara bana da demediler canım. . :Salla alla bana nıe böle bısı demedı doktorum![]()
3 senedir gidiyorum doktorlara bana da demediler canım. . :S
Medical Park'ta var canım.. Bana tavsiye edildi ama ben çapa'da bir doktor buldum, yarın oraya başlıyorum.. Çok övdüler inşallah iyi çıkar..Kızlar istanbul bahçelievlerde doktor tavsiye edecek var mı?
Medical Park'ta var canım.. Bana tavsiye edildi ama ben çapa'da bir doktor buldum, yarın oraya başlıyorum.. Çok övdüler inşallah iyi çıkar..
Haberleşiriz, sağolasın canım..yarin haberleselim
canım mutlaka , hadi insallah guzel gecer canım
dualarim seninle