• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar moralleri bozmak yok , millet moralini yüksek tutup kanseri bile yeniyor ki bizim pkos tedaviye en erken cevap veren bir hastalık ....pes etmek yok inancımız tam eller hep gÖğe doğru açık ...hep duada olmalıyız ve kafaya yakmamalıyız....benim kuzenlerinin hepsi pkos hepsinin çocuğu var çünkü hepsi çok rahattı stres yoktu Dr . Gittiler ve hamile KALDILAR .....teknoloji çok gelişti halimize şükredip pes etmemeliyiz

Haklisiniz can
umitsizlik seytandandir..
umit Allah tan...

Ne guzel umut verici yazmissin
Allah razi olsun

evet canım , amin insallah hersey guzel olacak sen buna inan.
:KK68:
Sağolasın hayatım doktor görüşmem çok güzel geçti, korktuğum gibi değildi..
Rabbim sana bana ve bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin. . :anneadayı::KK200::nazar:

Arkadaşlar bnm de hormon degerlerim lh 5.21 FSH 4.26 prolaktin 27.21 bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi nasıl degerlerim

[QUFSH ="tcetveli, post: 41660063, member: 668656"]Prolaktin yüksek çok hafif ama diğerleri normal bir sorununmu var canım test yaptirdin[/QUOTE]
Lh fsh dan yüksek olunca sorun olmuyo mu bebek istiyoruz kontrol aamaçlı yaptırdım adetim geçenay on ggünggectii.. :KK1::KK1:

merhabalar bugün bana da pcos dendin ve diane35 ilacı verildi. bekarım adet düzensizliğim yok, gayet zayıfım. dheas ve testesteron yüksek çıktı ayrıca tüylenme problemim var özellikle çene bölgemde. kafam çokça karıştı ilacı kullanıp kullanmama konusunda. çocuk sahibi olabilmek de zormuş sanırım. :/ mutsuzum çok.

merhabalar bugün bana da pcos dendin ve diane35 ilacı verildi. bekarım adet düzensizliğim yok, gayet zayıfım. dheas ve testesteron yüksek çıktı ayrıca tüylenme problemim var özellikle çene bölgemde. kafam çokça karıştı ilacı kullanıp kullanmama konusunda. çocuk sahibi olabilmek de zormuş sanırım. :/ mutsuzum çok.
kesinlikle ilac kullanmalisin canım ama diane 35 yerine jasmine en cok tercih edilen
daha da bilgii verici aydinlatici yazarim sana şu an cok musait degilim
sakın kafani takip uzulme
bende gecligimde ogrenmistim
cocuk sahibide olabilirsin tabiki sen yeterki dr'larni dinle canım ve aaglikli beslen spor yap

Ço
kesinlikle ilac kullanmalisin canım ama diane 35 yerine jasmine en cok tercih edilen
daha da bilgii verici aydinlatici yazarim sana şu an cok musait degilim
sakın kafani takip uzulme
bende gecligimde ogrenmistim
cocuk sahibide olabilirsin tabiki sen yeterki dr'larni dinle canım ve aaglikli beslen spor yap
çok teşekkürler ctesi başka bi doktora gidicem ondan sonra ilaca başlayacağım, çocuğum olmaz diye baya bi endişeliyim

Ço

çok teşekkürler ctesi başka bi doktora gidicem ondan sonra ilaca başlayacağım, çocuğum olmaz diye baya bi endişeliyim

Canım endişelenme,, ben de pko^'yum ama benimki evlendikten sonra kilo aldım, öyle kendini gösterdi. Sana doktorumun bana dediği cümleyi yazayım.. Sokakta çevirsen 100 kadından 60 ı pkodur ve haberi yoktur, gebe de kalabilmiştir. Pko gebeliği engelleyen bir rahatsızlık değildir.. demişti.. Uzman ellerde iyi tedavi önemli.. Sen şimdiden başlarsan böyle stres yapmaya, olmaz canım..

Ço

bebegin olur canım sen endise etme , hem pkos unu kabullen , o bir hastalik degil genetik yapidir
goZ rengin dogdugunda ne ise yumurtaliktaki pkos ta o iste sen stres yapma canım ,
benmde pkos var insulin direnci var tasikardi var :) ama napalim hepsini de guzel allahim vermis kabulleniyoruz
kismet hersey canım
hatta sunu anlatiyim sana doktorum 3 ay yumurta takibinden sonra bana bu is klomensiz olmuycak dedi yumurtalarin cok tembel dedi, ama ben sonraki ay kendm yumurtladim :) heryerdede bunu yaziorum ama benim icin guzel br haberdi
hep olumlu dusun canım onemli olan o

bebegin olur canım sen endise etme , hem pkos unu kabullen , o bir hastalik degil genetik yapidir
goZ rengin dogdugunda ne ise yumurtaliktaki pkos ta o iste sen stres yapma canım ,
benmde pkos var insulin direnci var tasikardi var :) ama napalim hepsini de guzel allahim vermis kabulleniyoruz
kismet hersey canım
hatta sunu anlatiyim sana doktorum 3 ay yumurta takibinden sonra bana bu is klomensiz olmuycak dedi yumurtalarin cok tembel dedi, ama ben sonraki ay kendm yumurtladim :) heryerdede bunu yaziorum ama benim icin guzel br haberdi
hep olumlu dusun canım onemli olan o

biraz daha iyiyim insan ilk duydugunda bi kötü oluyor, çok teşekkürler herşeyin hayırlısı olsun herkes için. gebelik düşünüyorsunuz siz sanırım? bunun için tedavi mi oluyorsunuz?

Back
X