• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

biraz daha iyiyim insan ilk duydugunda bi kötü oluyor, çok teşekkürler herşeyin hayırlısı olsun herkes için. gebelik düşünüyorsunuz siz sanırım? bunun için tedavi mi oluyorsunuz?

evet herseyn hayirlisi canım
evet gebelik planimiz var, ilk 3 ay yumurta takibi yaptik ilacsiz tedavisiz ama yumurtlamadim,
sonra yumurta takibine gidemedim dr yurtdisindaydi, adetim falan gecikti baska bi doktora gittim ve yumurtlamis oldugumu gorduk ki diger dr kendi kendine yumurtlamaycaksin sen demisti ;) iste hersey allahtan ynai

simdi dogal yoldan denioruz bakalim tutacakmi ;)

sonra tutmassa kucuk kucuk tedaviler var ama korkulacak seyler degil canım, caninı sıkma,

evet herseyn hayirlisi canım
evet gebelik planimiz var, ilk 3 ay yumurta takibi yaptik ilacsiz tedavisiz ama yumurtlamadim,
sonra yumurta takibine gidemedim dr yurtdisindaydi, adetim falan gecikti baska bi doktora gittim ve yumurtlamis oldugumu gorduk ki diger dr kendi kendine yumurtlamaycaksin sen demisti :KK66: iste hersey allahtan ynai

simdi dogal yoldan denioruz bakalim tutacakmi :KK66:

sonra tutmassa kucuk kucuk tedaviler var ama korkulacak seyler degil canım, caninı sıkma,
Anladım inşallah güzel haberlerini alırız ☺️

Canlaaaar....

Adetim 5 gun surdu...
biteli tam bi hafta oldu...
bugun azcik kirmiziya calan lekeler geliooo
Nedenini anlayamıyorum..

Gecen ay daha fazlasi olmuştu..
dr normal akinti dedi amaa bu kez kirmizimsi..

Sizce neden olablr

arkadşalr bende pco adetlerim çook düzensiz ilaçsız olmayacak kadar kendiliğinden 2 3 yılda 1 belki our eskiden 3 5 ayda oluyordu hiç olmamaya başladı

kesinlikle sogan kürü yapın arkadaşlar bebek isteyenler benm ilk hammlelğim aşılamayla 2. hamileliğim sogan kürü sayesinde oldu 2side düştü ama malesef

buay yine yapıyorm inşallah yine yumurtlarım hamilelk olur sizde deneyn ama ben adetimn 2.günü başlıyorum günde 1 bardak 12 13 gün yapıyorm sormak istediğinz olursa cevapalrım seve seve

arkadşalr bende pco adetlerim çook düzensiz ilaçsız olmayacak kadar kendiliğinden 2 3 yılda 1 belki our eskiden 3 5 ayda oluyordu hiç olmamaya başladı

kesinlikle sogan kürü yapın arkadaşlar bebek isteyenler benm ilk hammlelğim aşılamayla 2. hamileliğim sogan kürü sayesinde oldu 2side düştü ama malesef

buay yine yapıyorm inşallah yine yumurtlarım hamilelk olur sizde deneyn ama ben adetimn 2.günü başlıyorum günde 1 bardak 12 13 gün yapıyorm sormak istediğinz olursa cevapalrım seve seve
Mrb. Sogan kurunu bende denedim ama ondam sonra adet duzenim iyice bozuldu. Ben ginde 1 kere yemekten 15 dk once yada sonra yaptim kabugunu soymadan yikayip direk 4e boldum sizde böyle mi yaptiniz. Bi daha mi denesem napsam :( . Bu arada ins yumurtlayip hamile kalirsiniz ahh bi yumurtlasak ; )

Mrb. Sogan kurunu bende denedim ama ondam sonra adet duzenim iyice bozuldu. Ben ginde 1 kere yemekten 15 dk once yada sonra yaptim kabugunu soymadan yikayip direk 4e boldum sizde böyle mi yaptiniz. Bi daha mi denesem napsam :KK43: . Bu arada ins yumurtlayip hamile kalirsiniz ahh bi yumurtlasak ; )
.
Canim ben yatmadan once mide biraz bosken ictim gunde 2 bardak bende kayanayan 2 bardak suya ortaboy sogani yikayip kabyguyla 4 boldum 5 dk agzi kapali kaynadi iluyinca ictim
İlk yaptugimda benmde kanamam olmustu ara ara 2. Yaptigimda adetimn 2. 3 gunu basladim faydadi oldu buayda adetmn 2. Gunu basladim dun adetimn 14.gunuydu yunurtlama akintisina benzer akinti geldi ama yunurtladummi bilmiyrm

.
Canim ben yatmadan once mide biraz bosken ictim gunde 2 bardak bende kayanayan 2 bardak suya ortaboy sogani yikayip kabyguyla 4 boldum 5 dk agzi kapali kaynadi iluyinca ictim
İlk yaptugimda benmde kanamam olmustu ara ara 2. Yaptigimda adetimn 2. 3 gunu basladim faydadi oldu buayda adetmn 2. Gunu basladim dun adetimn 14.gunuydu yunurtlama akintisina benzer akinti geldi ama yunurtladummi bilmiyrm
Bende ayni o sekilde kaynattim ama ben 1 bardak ictim belki obuzden fayda etmedi birde huylaniyirdum icerken :(. Insallah yumurtlamissindir cnm :) ben suan sadece ınofolic kullaniyorum.bu ay olmazsa dr a gidecegim tedavi icin .

Baz
Canlaaaar....

Adetim 5 gun surdu...
Nedenini anlayamıyorum..

S
Canlaaaar....

Adetim 5 gun surdu...
Nedenini anlayamıyorum..

Sizce neden olablr
Bazi donemlerde ara kanamalr yada lekelenmeler oluyorya bence öyle bisey olus size. Gectimi peki ?

Bende ayni o sekilde kaynattim ama ben 1 bardak ictim belki obuzden fayda etmedi birde huylaniyirdum icerken :KK43:. Insallah yumurtlamissindir cnm :) ben suan sadece ınofolic kullaniyorum.bu ay olmazsa dr a gidecegim tedavi icin .
Bende gunde 1 bardak ictim yanlis yaznisim sen adetinn kacinci gunu basladin ben normal tarife gore basladigimda fayda gormedim yani adetin 7. Gununde baslamaktan fayda gormedim

Bende gunde 1 bardak ictim yanlis yaznisim sen adetinn kacinci gunu basladin ben normal tarife gore basladigimda fayda gormedim yani adetin 7. Gununde baslamaktan fayda gormedim
Aynen adet bitiminde baslamistim 7.gunde yani. Sogan kuru bitti adet tarihimde lekeler basladi 3gun leke 2gun temiz 3 gun tekrar leke 2 gun temiz ve sonra mantar enfeksiyonu oldum adetim iyice gecti 40 gun adet olmadim dr a gittim duphaston verdi adete gel dedi Ikinci gunu gittim yine kist gorundu pco ben dr bebek istegi var diyorum o bana dogum kontrol yaziyo hemde 6 ay bende kullanmadim .2 ay daha duphaston kullandim son adetimde 3.gunu dr gittim duphaston hic bi ise yaramamis .boncuk gibi kistleri kendimde gördüm dr yine tüm umursamazligiyla bebek isteğim uzerine 1 sene bekle dedi .inofolic i sordum kullanayimi diye sen bilirsin dedi bende aldim suan onu kullaniyorim. 21.gunude yumurtlama testi yaptircam iste böyle

Yani simdi sen adetinn2.gunu baslayinca faydasi oluyor mu diyosun canim. Bazi kullananlar ne kadar memnun akinti oldu icim temizlendi diyen cok duydum bende hicc bisey olmadi.

Yani simdi sen adetinn2.gunu baslayinca faydasi oluyor mu diyosun canim. Bazi kullananlar ne kadar memnun akinti oldu icim temizlendi diyen cok duydum bende hicc bisey olmadi.
eevet aynen öyle diyorum yani en azından bana bu şekild efaydası oldu

cünkü adetin 2.günü büyüyecek yumurta belirlenir saglıklıo insanlarda sogankürüde yumurtalıkları uyarıyor kistleri temizliyor ben normal tarife göre uyguladıgımda sadece ara kanamam olmuştu okadar ozamanda kist atmıştım sanırım birde püf noktası hazır su kullanacaksın

Aynen adet bitiminde baslamistim 7.gunde yani. Sogan kuru bitti adet tarihimde lekeler basladi 3gun leke 2gun temiz 3 gun tekrar leke 2 gun temiz ve sonra mantar enfeksiyonu oldum adetim iyice gecti 40 gun adet olmadim dr a gittim duphaston verdi adete gel dedi Ikinci gunu gittim yine kist gorundu pco ben dr bebek istegi var diyorum o bana dogum kontrol yaziyo hemde 6 ay bende kullanmadim .2 ay daha duphaston kullandim son adetimde 3.gunu dr gittim duphaston hic bi ise yaramamis .boncuk gibi kistleri kendimde gördüm dr yine tüm umursamazligiyla bebek isteğim uzerine 1 sene bekle dedi .inofolic i sordum kullanayimi diye sen bilirsin dedi bende aldim suan onu kullaniyorim. 21.gunude yumurtlama testi yaptircam iste böyle
bend esogankürünü oşeklde kullandıgımda aynı sorunu yasadım ara kanama oldu sürekli
canım pko varsa 2 ay en azından d kontrol hapı kullan kesinlikle kistleri eritiyor bende kullandım 1 ay ve kulllanıp adet oldugumda aşılama tedavisine başladım ilkinde 3 kutu iğneyle 1 yumurtam zor gelişmişken d kontrol hapı kullandıktan sonraki ay 2 kutuyla 5 yumurtam gelişti ama ben o 1 yumurtayla hamile kaldım 5 yumurtayla yapılan aşılamamda aşılamdan 1 2 gün önce catlamış yumurtam adet kanmamdan anladım aşılamadan 12 gün sonra regl oldum normali 14 yada 15.günü olması lazım yumurta catladıktan sonra doktor hatası yüzünden 5 yumurtam boşa gitti ki bende aşılama olacagız diye ilşki istemedim spermler dinlensn diye kesinlikle d kontrol hapı en azından 1 kullan kistler için çok önemli

bend esogankürünü oşeklde kullandıgımda aynı sorunu yasadım ara kanama oldu sürekli
canım pko varsa 2 ay en azından d kontrol hapı kullan kesinlikle kistleri eritiyor bende kullandım 1 ay ve kulllanıp adet oldugumda aşılama tedavisine başladım ilkinde 3 kutu iğneyle 1 yumurtam zor gelişmişken d kontrol hapı kullandıktan sonraki ay 2 kutuyla 5 yumurtam gelişti ama ben o 1 yumurtayla hamile kaldım 5 yumurtayla yapılan aşılamamda aşılamdan 1 2 gün önce catlamış yumurtam adet kanmamdan anladım aşılamadan 12 gün sonra regl oldum normali 14 yada 15.günü olması lazım yumurta catladıktan sonra doktor hatası yüzünden 5 yumurtam boşa gitti ki bende aşılama olacagız diye ilşki istemedim spermler dinlensn diye kesinlikle d kontrol hapı en azından 1 kullan kistler için çok önemli
Anladim canim adet olursam sogan kurunu tekrar deneyim dogum kontrol cok kullandim bekarkende kullanıyorum yan etkisi cok oluyo psikolojimi bozuyor resmen hic kullanmak istemiyorum ins kullanmak zorunda kalmam . Keske tedaviden once binkez de olsa iliski olsaymis belki tutardi ama nerden bileceksinki cnm heraeyde bi Hayır vardir ins bu ay olur. Kac senekik evlisin ben 9 aylik evliyim 4aydir deniyoruz pcos bekarkende vardi hep kontrol altindaydim

Bu arada kadir gecen mubarek olsun.insallah dualarimiz kabul olur ;)

Birde sogan kurunu pes pese kullanmak sakincali degilmi iki ay pes pese alti ay ara veriliyor diye biliyorum

eevet aynen öyle diyorum yani en azından bana bu şekild efaydası oldu

cünkü adetin 2.günü büyüyecek yumurta belirlenir saglıklıo insanlarda sogankürüde yumurtalıkları uyarıyor kistleri temizliyor ben normal tarife göre uyguladıgımda sadece ara kanamam olmuştu okadar ozamanda kist atmıştım sanırım birde püf noktası hazır su kullanacaksın
Ay hep parca parca aklima geliyor k.bakma canim. Ben gecen ay corekotu tarcin bal karisimi yaptım onuda deneyebilirsin yone ikimci gün baslaniyo denemek istersen tarifini verebilirim

Ay hep parca parca aklima geliyor k.bakma canim. Ben gecen ay corekotu tarcin bal karisimi yaptım onuda deneyebilirsin yone ikimci gün baslaniyo denemek istersen tarifini verebilirim
teeşekkür canım sen kullandıgında yumurtlama oldumu sende eğer buay olmazsa bende ya incir yada çörek otu deneyecektim sağol canım bakalım inşalalh buay olur gerek klamz onlara :)

Birde sogan kurunu pes pese kullanmak sakincali degilmi iki ay pes pese alti ay ara veriliyor diye biliyorum
ben peşpeşe kullanmadım canım en son kasım ayında yapmıştım ondada hamile kladım zaten en az 3 ay ara gerekli rahimduvarını inceltmemesi için

Back
X