• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

umarım vesile olur arkadaşlar poli. over denen şey çok etkiliyor yani ilaç bile iyileştiremicek gibime geliyor 5 gün sonra ilk kontrolum bakalım ne dicek doktor kürtaşdan bu yana kahverengi ara lekelenmeler oluyor özellikle yumurtlama zamanlarında o da canımı sıkıyor kistler yin duruyor demekki diyorum
Polikistik hic gecmiyoki canim onu kafaya takma. Ara lekelenmeler normal kurtajdan sonra bi kontrolünü ol bakalim hemen böyle mutsuz konuşma canim bendede pcos var lh tavan yapmis durumda 10 gündür adet bekliyorim testte negatif cikti. Ama hala umudum var ;)

canım benim de bir arkadaşım çatlatma iğnesin den 36 saat sonra diyordu hatta 10 aylık bir evladı var şimdi darısı sana inş canım gönlünce olsun herşey Allahın izniyle

Ayyy canim sevindim kolay olmasina. Valla canim ben daha hic tedavi olmadim hic bilmiyirum ama catladiktan 24 saat duruyomu s yumurta 36 saat sonra iliskiye girin diyolarya iste calisma gerceklesince hemen kalkma bide belinin altina yastik koy bacaklarini kaldir .ayyy c
canım benim ya :) inşallah tutar da bakalım hayırlısı olacak mı olmayacak mı belirsiz. ben tam 36 saati ayarlayayım o halde dediğin gibi yastık koyayım iyi olur.
ya bir de iki yumurtam varya inşallah ikiz olur diye dua ediyorum :anneadayı::anneadayı:

Polikistik hic gecmiyoki canim onu kafaya takma. Ara lekelenmeler normal kurtajdan sonra bi kontrolünü ol bakalim hemen böyle mutsuz konuşma canim bendede pcos var lh tavan yapmis durumda 10 gündür adet bekliyorim testte negatif cikti. Ama hala umudum var :KK66:

biliyorum geçmediğini canım ameliyatı bişeyi yokki insan olsunda kurtulsun ya şu illetten benimde bir haftam geçti kanda yapmıştım negatif ti ertesi gün adet oldum işte hemen femeraya başladı doktor

canım benim ya :) inşallah tutar da bakalım hayırlısı olacak mı olmayacak mı belirsiz. ben tam 36 saati ayarlayayım o halde dediğin gibi yastık koyayım iyi olur.
ya bir de iki yumurtam varya inşallah ikiz olur diye dua ediyorum :anneadayı::anneadayı:
Yastik gercekten ise yariyor hem spermler dışarı cikamaz hehehehe yumurtalar tutacak onlari .ins ikiz olur Allah gonlune gore versin . 36 saat sonra dendigine gore 36 saat dolduktan yarim saat sonra falan olabilir once yada sonra 2 rekat namaz kil canim şükür namazi. Ayy valla icim kipirdadi senin icin.bide canim perhizede dikkat edin 36 saat sonra olacak iliskide sperm taze olsun . Bu kadinda ne bilmis gibi dusunmeni istemem fikirlerimi sunuyorum canim yanlis anlama ;)

biliyorum geçmediğini canım ameliyatı bişeyi yokki insan olsunda kurtulsun ya şu illetten benimde bir haftam geçti kanda yapmıştım negatif ti ertesi gün adet oldum işte hemen femeraya başladı doktor
Aynen yaa valla ameliyatini geçtim ilaci bile yok illetin. ALLAH BASKA DERT VERMESIN . anladim cnm bende hamile degilim biliyirum bir belirti yok cunku bari adet olayim diye dua ediyorum

Yastik gercekten ise yariyor hem spermler dışarı cikamaz hehehehe yumurtalar tutacak onlari .ins ikiz olur Allah gonlune gore versin . 36 saat sonra dendigine gore 36 saat dolduktan yarim saat sonra falan olabilir once yada sonra 2 rekat namaz kil canim şükür namazi. Ayy valla icim kipirdadi senin icin.bide canim perhizede dikkat edin 36 saat sonra olacak iliskide sperm taze olsun . Bu kadinda ne bilmis gibi dusunmeni istemem fikirlerimi sunuyorum canim yanlis anlama :KK66:
Bir kiz bir erkek oluyomus ayy neguzel yaa;) Allahim o duyguyu hepimize tatdirsin inşallah.

Yastik gercekten ise yariyor hem spermler dışarı cikamaz hehehehe yumurtalar tutacak onlari .ins ikiz olur Allah gonlune gore versin . 36 saat sonra dendigine gore 36 saat dolduktan yarim saat sonra falan olabilir once yada sonra 2 rekat namaz kil canim şükür namazi. Ayy valla icim kipirdadi senin icin.bide canim perhizede dikkat edin 36 saat sonra olacak iliskide sperm taze olsun . Bu kadinda ne bilmis gibi dusunmeni istemem fikirlerimi sunuyorum canim yanlis anlama :KK66:
yok yok olur mu birbirimize tavsiye vermicez de kime vercez ;) canım bakalım nasip artık pek ümitlenmek de istemiyorum nolur nolmaz diye . zaten baya bi pcoluyum heran herşey olabilir :110:

Aynen kesinlikle katılıyorum. Sanki cok prosedurlere uyuyolarda yasmin yazip yollamayi tedavi saniyolar. Ben bebek istiyorum diyorum kadin bana dogum kontrol ilaci yaziyor. Hem usg de hem kan testlerinde pcos cikiyo beneknicin 1 sene bekle diyor gidiyorum yumurtlama testi yaptiriyorum dr bakiyo evet yumurtlama olmamis yumurtlama prob var ve pcos diyo eee hocam ilac tedavi? ??? Daha erken. Yani prob ortada tedavi yok gercekten bu konuda cok kızgınim . Yarin yine gidicem daha adet olamadim bak . Yine baska dr secicem bakalim ne ne diyip postalicak beni. Allah yardimcimiz olsun valla. Bend3 bile bile gec kaldim esim istemedi basta ben eedim bak hayatim bende pcos var bebek olmasinda sikinti yaratabilir bisey olmaz dedi simdi oda uzuluyor ve olan bana oluyo ben ugrasiyorum hastane dr ilac bitkisel kürler.
Canım hiç sıkıntı yapma Allah büyüktür inşallah sorunsuz bir dönem atlatırız biliyorum ki vakti zamanı var ve o zaman gelince Rabbim bizede nasip edecek inşallah:)

işte şu an bende tam seninle aynı şeyi düşünüyorum gitmiştim doktora klomen verdi hiç cvp vermedi doktor başladığımız yerdeyiz dedi 6 ay omega 3 gel dedi sonraki ay ben hamile kaldım sonra bebeğimi 2 aylıkken kaybettim kalbi atmıyordu düşük başladı kürtajla temizlediler işte şu an korunmuyoruz doktora gittik yumurta takibine aldı femera diye bir ilaç verdi ama benim hiç umudum yok önceleri gün sayar heycanlanırdım şimdi o heycandan eser yok sadece Allaha sığınıyrm
Bekleyip umutlanıp sonra kayıp vermek zor bir durum ama üzülme bir kere oldu ya yine olur inşallah onun nadini yokmuş dünyada ama yeni geleceğe rabbim uzun ömürler verir inşallah ;) umutluyum hepimizin bebesi olacak inşallah;)

Bekleyip umutlanıp sonra kayıp vermek zor bir durum ama üzülme bir kere oldu ya yine olur inşallah onun nadini yokmuş dünyada ama yeni geleceğe rabbim uzun ömürler verir inşallah :KK66: umutluyum hepimizin bebesi olacak inşallah:KK66:

inşallah canım Allaha sığınıyoruz

_Verda_ _Verda_ canim nasilsin durumlar nasil nezamandir konusamiyoruz
Sağolasın cicim, iyiyim tatildeydim bir hafta oldu döneli..
Bu arada bi profesöre gidiyorum, tedaviye başladım.
Doktorum durumumu iyi gördü, bakalım
regli bekliyorum, sonrasında devam edicez..
Sen nasılsın?

Arkadaslar iyi aksamlar.size nişey danısmak istiyorum. Bugun dr gıttım bama 6ay dogum kontrol kullan emin ol daha kolay hamile kalırsın dedı.ılacın adı qlairista 6ay boyunca hic ara vermeden kullan dedi. Bu dogım kontrol hapını ilk kez duydum. Bilen varmı. Ve sizce kullanmalımıyım:110:

Sağolasın cicim, iyiyim tatildeydim bir hafta oldu döneli..
Bu arada bi profesöre gidiyorum, tedaviye başladım.
Doktorum durumumu iyi gördü, bakalım
regli bekliyorum, sonrasında devam edicez..
Sen nasılsın?
Ayy hadi insallah bebegimm sevindim insallah guzel haberler alirsin. Bende sulur iyim klomene basladim kontrole gittim yumurtlamamisim follikul olusmus beklicez adetin gelirsede gelmezsede gel dedi bu ayin 11 i adet gunumdu olmadim bakalim pzrtesi dk gidebilirim benim durum malesef bi canim bunada sukur.

Back
X