• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Arkadaslar iyi aksamlar.size nişey danısmak istiyorum. Bugun dr gıttım bama 6ay dogum kontrol kullan emin ol daha kolay hamile kalırsın dedı.ılacın adı qlairista 6ay boyunca hic ara vermeden kullan dedi. Bu dogım kontrol hapını ilk kez duydum. Bilen varmı. Ve sizce kullanmalımıyım:110:

canım sen gebelik istiyormusun

Arkadaslar iyi aksamlar.size nişey danısmak istiyorum. Bugun dr gıttım bama 6ay dogum kontrol kullan emin ol daha kolay hamile kalırsın dedı.ılacın adı qlairista 6ay boyunca hic ara vermeden kullan dedi. Bu dogım kontrol hapını ilk kez duydum. Bilen varmı. Ve sizce kullanmalımıyım:110:
elmascım dr hangi sebepten bunu istemiş? senin hormonal durumun nasıl?

Ayy hadi insallah bebegimm sevindim insallah guzel haberler alirsin. Bende sulur iyim klomene basladim kontrole gittim yumurtlamamisim follikul olusmus beklicez adetin gelirsede gelmezsede gel dedi bu ayin 11 i adet gunumdu olmadim bakalim pzrtesi dk gidebilirim benim durum malesef bi canim bunada sukur.
Günaydın canım, klomene yanıt vermene sevindim canım.. Bana iyi gelmemişti, nasip;)
İnşallah bu tedavi olumlu sonuçlanır, doktor bile söyledi kafaya çok takma diye
ama ben çok takıyorum kafama işte :((

elmascım dr hangi sebepten bunu istemiş? senin hormonal durumun nasıl?
Pcos gecsin diye canim ise yarar dedi. Ben ď.k. hapi kullanmak istemiyorum hocam baska bi alternatif yokmu dedim sen kullan bunu birakinca daha kokay hamile kalacaksin dedi. Hormonlarim lh cok yksek cnm fsh in 3 kati sonuçlar cikiyo hep

Pcos gecsin diye canim ise yarar dedi. Ben ď.k. hapi kullanmak istemiyorum hocam baska bi alternatif yokmu dedim sen kullan bunu birakinca daha kokay hamile kalacaksin dedi. Hormonlarim lh cok yksek cnm fsh in 3 kati sonuçlar cikiyo hep
ondan kullan demiş canım lh nin çok yüksek olması onu korkutmuştur.önce dkontrol ile hormonlarını dengeleyecek sonra en baştan tedavi uygulayacaka. sen de anladığım kadarıyla beklemek istemiyorsun. 6 ay dk+3 ay normal deneme ve dk ün etkisi gitsin diye bekleme 9 ayı en az gözden çıkarmak lazım

Haticenurr cum senin nasil gidiyo 36 saati doldurdunmu ne durumdasin

Merhaba arkadaşım, ben de ilk gittiğimde bana da o haplardan verdiler, hatta isim vereyim diane 35 ti sanırım.. Kullandım 6 ya da 7 ay kadar adeti filan düzenlemedi, ve hiç te işe yaramadı.. 3 senedir doktorlardayım, regl olmanı sağlıyo hepsi bu. Hap bittikten sonra yine düzensiz oluyosun.. Benim 1 senem öyle boşa geçti.. Hapı bıraktıktan sonra 6 ayda vucüd kendini hazır hissediyomuş gebeliğe. Adı üstünde korunma hapı sonuçta.. Gebelik düşünüyosan bence içmemelisin.. Yumurta çalıştırıcı haplar var, doktoruna danış onları denemelisin..

ondan kullan demiş canım lh nin çok yüksek olması onu korkutmuştur.önce dkontrol ile hormonlarını dengeleyecek sonra en baştan tedavi uygulayacaka. sen de anladığım kadarıyla beklemek istemiyorsun. 6 ay dk+3 ay normal deneme ve dk ün etkisi gitsin diye bekleme 9 ayı en az gözden çıkarmak lazım
Aynen cnm.ve zaten dogum kontrol hapini birakinca benim hormonlarim yine bozulacak cok degil 1 ay normal adet olucam sonrasi sil bastan . Gercekten kafam cok karisik . Lekelerde gelmeye basladi adet olunca özele gideyim direk tedavi isteyim kkomen catlatma ignesi sansimi deneyeyim diyorum. Cmt de yatili misafirim var yaa icimden hic bisey yapmak gelmiyo

Haticenurr cum senin nasil gidiyo 36 saati doldurdunmu ne durumdasin
canım benim , dün tam 36 saat dolunca ilişkide bulunduk . iğneden sonra gitgide artan kasık ve karın ağrılarım vardı. ilişkiden sonra tamamen kesildi bir anda. bende bilmiyorum bu iyi mi kötü mü? döllenme oldu mu hiç bi fikrim yok

ya bebek isteyen hemde bizim gibi zor hamile olabilecek polikistik overli insanlara nasıl kafadan 6 ay diyorlar ben inanamıyorum ya canım sen değiş doktorunu çocuk isteyen birisine 6 ay korunma hapı verilir mi ya sebep nolursa olsun çok saçma elbette başka çaresi vardır canım sen gitme o doktora sanki istediğimiz zaman hamile kalabiliyoruz da 3 ay sonra olsun canım deyip bekleyelim ayy çok sinirlendimmm :mad:

Merhaba arkadaşım, ben de ilk gittiğimde bana da o haplardan verdiler, hatta isim vereyim diane 35 ti sanırım.. Kullandım 6 ya da 7 ay kadar adeti filan düzenlemedi, ve hiç te işe yaramadı.. 3 senedir doktorlardayım, regl olmanı sağlıyo hepsi bu. Hap bittikten sonra yine düzensiz oluyosun.. Benim 1 senem öyle boşa geçti.. Hapı bıraktıktan sonra 6 ayda vucüd kendini hazır hissediyomuş gebeliğe. Adı üstünde korunma hapı sonuçta.. Gebelik düşünüyosan bence içmemelisin.. Yumurta çalıştırıcı haplar var, doktoruna danış onları denemelisin..
canım diane prolaktini dengeler pro. sorunun mu vardı?

Merhaba arkadaşım, ben de ilk gittiğimde bana da o haplardan verdiler, hatta isim vereyim diane 35 ti sanırım.. Kullandım 6 ya da 7 ay kadar adeti filan düzenlemedi, ve hiç te işe yaramadı.. 3 senedir doktorlardayım, regl olmanı sağlıyo hepsi bu. Gebelik düşünüyosan bence içmemelisin.. Yumurta çalıştırıcı haplar var, doktoruna danış onları denemelisin..
Evet arkadasim bende senin gibi dusunuyorum. Dr sil bastan tedavu yaoacak ondan verdi. Yasin kucuk diyo. Yasim kucuk diye ..... ozele gidecegim ins. Zaten daha oncede kullandim baska marka d.k hapi birakinca yine ayni adet duzeni hormonlar birbirine karisiyo. :KK43:

Aynen cnm.ve zaten dogum kontrol hapini birakinca benim hormonlarim yine bozulacak cok degil 1 ay normal adet olucam sonrasi sil bastan . Gercekten kafam cok karisik . Lekelerde gelmeye basladi adet olunca özele gideyim direk tedavi isteyim kkomen catlatma ignesi sansimi deneyeyim diyorum. Cmt de yatili misafirim var yaa icimden hic bisey yapmak gelmiyo
elmascım ben yıllarca dk. kulllandım adet olabilmek için ,kendim adet olamıyorum. bana hiç bırakmadan devam edeceksin ömür boyu demişti drlar hep. ve benim çok bozuk olan hormonlarım son 2 senedir normal.
tek problem fsh lhden düşük ama ben bu kadara razıyım şuan

canım diane prolaktini dengeler pro. sorunun mu vardı?
Evet pko hastasıyım..
O zaman gittiğim doktor, hormonların gayet güzel,
yumurtalıklarında pko görünümü var dedi..
Yani hormonlarımda bir bozukluğa rastlanmadı,
"pko'lulara bu hapı veriyoruz" diyerek yazdı..
6 ay kullan diğer 6 ayda oluşmaz gebelik anca vucüd kendini hazırlar dedi..
3 sene oldu uğraşıyorum...

ya bebek isteyen hemde bizim gibi zor hamile olabilecek polikistik overli insanlara nasıl kafadan 6 ay diyorlar ben inanamıyorum ya canım sen değiş doktorunu çocuk isteyen birisine 6 ay korunma hapı verilir mi ya sebep nolursa olsun çok saçma elbette başka çaresi vardır canım sen gitme o doktora sanki istediğimiz zaman hamile kalabiliyoruz da 3 ay sonra olsun canım deyip bekleyelim ayy çok sinirlendimmm :mad:
Beni anlayan birilerinin olmasi ne kadar guzel :KK76:. Ya senekerce bekleyen var ama 6 ay benim icin uzun bi surec uzerimde cevre baskisi olusmaya basladi . Herkese erken istemiyorum diyorum halbuki yalan pcos sagolsun yumurtaliklarima rahat vermiyo.

Evet arkadasim bende senin gibi dusunuyorum. Dr sil bastan tedavu yaoacak ondan verdi. Yasin kucuk diyo. Yasim kucuk diye ..... ozele gidecegim ins. Zaten daha oncede kullandim baska marka d.k hapi birakinca yine ayni adet duzeni hormonlar birbirine karisiyo. :KK43:

Hayırlısı arkadaşım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. .
Yaşının küçük olması da bir avantaj..
Erken başlamış oluyosun tedaviye
bence buda bir artı senin için..

canım sende demi lekelenme sorunu var ya bende bu ay ilk femera diye bir ilaca başladım bugün 8 gün geçti adetin üstünden hala kahverengi lekelenmem geliyor bu ilaç yumurtayı geliştiriyor muş acaba işe yaramıyor mu diye düşünüyorum daha önce klomen işe yaramamıştı

Evet pko hastasıyım..
O zaman gittiğim doktor, hormonların gayet güzel,
yumurtalıklarında pko görünümü var dedi..
Yani hormonlarımda bir bozukluğa rastlanmadı,
"pko'lulara bu hapı veriyoruz" diyerek yazdı..
6 ay kullan diğer 6 ayda oluşmaz gebelik anca vucüd kendini hazırlar dedi..
3 sene oldu uğraşıyorum...
:KK42::KK42::KK42: Allah yardimcin olsun canim simdi bu dr senin vebalini almadida ne yapti. Benim bi ark 1.bucuk sene dk hapi ile korundu birakti hemen hamile kalcam sandi dr gitti pcos demiş rahim filmi falan cektiler adette tedavi baslayacakti o ay hamile kalmis kendiliginden 5hafta sonra doguracak :KK46:. Dr bile demis sen sansli pcos un diye

asya_01 asya_01 Merhaba arkadaşım bana da bu ay doktorum femera'yı yazdı.. Kullanıcam inş..
Nasıl yan etkileri çok mu?

Back
X