• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evet pko hastasıyım..
O zaman gittiğim doktor, hormonların gayet güzel,
yumurtalıklarında pko görünümü var dedi..
Yani hormonlarımda bir bozukluğa rastlanmadı,
"pko'lulara bu hapı veriyoruz" diyerek yazdı..
6 ay kullan diğer 6 ayda oluşmaz gebelik anca vucüd kendini hazırlar dedi..
3 sene oldu uğraşıyorum...
hormonların iyiyse yumurtalık sadece kist yapıyor demekki bu da aşılamayacak bir sorun değil. daha ii bir dr a mümkünse özele gitsen?

canım sende demi lekelenme sorunu var ya bende bu ay ilk femera diye bir ilaca başladım bugün 8 gün geçti adetin üstünden hala kahverengi lekelenmem geliyor bu ilaç yumurtayı geliştiriyor muş acaba işe yaramıyor mu diye düşünüyorum daha önce klomen işe yaramamıştı
Bende lekeler ara ara oluyo. Bi ay normal adet olduysam bir ay kahverengi pis lekeler. Belkide ise yaradigindan lekelenmeler yapmistir canim. Amann kapali kuti icierde neler oluyo aklim ermiyo

canım sende demi lekelenme sorunu var ya bende bu ay ilk femera diye bir ilaca başladım bugün 8 gün geçti adetin üstünden hala kahverengi lekelenmem geliyor bu ilaç yumurtayı geliştiriyor muş acaba işe yaramıyor mu diye düşünüyorum daha önce klomen işe yaramamıştı
femara yumurta geliştirici mi canım?

elmascım ben yıllarca dk. kulllandım adet olabilmek için ,kendim adet olamıyorum. bana hiç bırakmadan devam edeceksin ömür boyu demişti drlar hep. ve benim çok bozuk olan hormonlarım son 2 senedir normal.
tek problem fsh lhden düşük ama ben bu kadara razıyım şuan
Yani sen kullan mi diyorsun canim

:KK42::KK42::KK42: Allah yardimcin olsun canim simdi bu dr senin vebalini almadida ne yapti. Benim bi ark 1.bucuk sene dk hapi ile korundu birakti hemen hamile kalcam sandi dr gitti pcos demiş rahim filmi falan cektiler adette tedavi baslayacakti o ay hamile kalmis kendiliginden 5hafta sonra doguracak :KK46:. Dr bile demis sen sansli pcos un diye

Evet buna benzer hikayeler çok duydum.. Sağolasın elmas herşeyin hayırlısı..
Biz kadınlar güçlüyüz, ama erkekler değil.. Eşim her zaman destekçimdir
ama o da benim gibi çok üzülüyo bu duruma, keşke bir çocuğumuz olsa,
oynasam onunla akşamları dedi dün gece.. İnşallah olucak dedim.. Gizli gizli ağladım..
Yaşayan bilir, hele ki senelerdir uğraşıyosan tedavi için.. Zor..

oynasam onunla akşamları dedi dün gece.. İnşallah olucak dedim.. Gizli gizli ağladım..
En azindan eslerimiz kinusunda sansliyiz. Destek oluyorlar. Azcik suratim asilsin hemen sebeklige baslar. Allahin izni ile olacak insallah .suan tedavidemisin canim . Hayit suyu falan var onuda denemeyi düşünüyorum ben

hormonların iyiyse yumurtalık sadece kist yapıyor demekki bu da aşılamayacak bir sorun değil. daha ii bir dr a mümkünse özele gitsen?
Şu an gidiyorum canım özel bir kliniğe..
Hep özellere gittim ztn, 6 ayda klomen tedavisi gördüm o da fayda sağlamadı...
Şimdi gittiğim doktordan çok memnunum, yumurta geliştirici hap verdi "femera"
bir de iğneler yazdı, durumun iyi dedi bakalım ya nasip...

asya_01 asya_01 Merhaba arkadaşım bana da bu ay doktorum femera'yı yazdı.. Kullanıcam inş..
Nasıl yan etkileri çok mu?

evet canım klomen etki etmemişti bana sonraki ay tedaviye gitmemiştim kendiliğimden hamile kalmıştım ama kaybettim bebeğimi 8 haftalıkken düşük başladı kalbi atmıyordu üstünden geçti baya işte doktora gittim tekrar femera verdi bu klomenden daha güçlü bir ilaç dedi ben yan etkisini görmedim hiç canım sadece lekelenme devam ediyor acaba ilaç işe yaramadı mı diyorum psikolojimi çok etkiliyor bu lekelenme ya

En azindan eslerimiz kinusunda sansliyiz. Destek oluyorlar. Azcik suratim asilsin hemen sebeklige baslar. Allahin izni ile olacak insallah .suan tedavidemisin canim . Hayit suyu falan var onuda denemeyi düşünüyorum ben
Başla canım bitkisel destek de önemli, ama her zaman doktor kontrolünde..

Hakkinda hayirlisi olsun canim . Ben tup bebek merkezinde calisiyodum evlenince ayrilmak zorunda kaldim . Insanlar kosusturuyordu hep dua ederdim simdi bende o durumdayim. Iyi bir dr cok önemli gercekten guven vermeli anlayisli olmali vs.vs

of işte bu çok üzücü. ben de en çok eşime üzülüyorum. yumurtam gelişmiş dediğim andan beri adam değişik mutlu dedim bu mutluluğunu neye borçluyuz, e çocuğum olacak Allah nasip ederse dedi,dedim ya olmazsa,hayrlısı tabiki Allah ne yazdıysa o olur dedi

seni yanlış yönlendirmek de istemem canım benim ama şöyle bişey var beklemek istemiyorsan özele iyi bir dr a git çünkü ben olsaydım öyle yapardım,beklemek çok zor anlıyorum
Her dönem sonunu zor getirirken 6 ay benim icin cok onemli bir sure ama ilkede kullanmam gerekirse mecbur kullanacagim. Bide ozele gideyimde bakalim canim cok sagol

bu sefer olacaktır inşallah sen moralini yüksek tut. durumun iyi demişse hiç dert etme

of işte bu çok üzücü. ben de en çok eşime üzülüyorum. yumurtam gelişmiş dediğim andan beri adam değişik mutlu dedim bu mutluluğunu neye borçluyuz, e çocuğum olacak Allah nasip ederse dedi,dedim ya olmazsa,hayrlısı tabiki Allah ne yazdıysa o olur dedi
Senin olacak canim bak gör. Elmaselmas demisti dersin :KK46::anneadayı::KK200::nazar:. Insallahhh

Her dönem sonunu zor getirirken 6 ay benim icin cok onemli bir sure ama ilkede kullanmam gerekirse mecbur kullanacagim. Bide ozele gideyimde bakalim canim cok sagol

canım önce özele git şimdiden başlama ilaca özele git ona göre durumu değerlendir

Back
X