• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

7. Aydayım ve birkızım olacak inşallah :) inşallah darısı size olur..Canım söylemeden edemiycem bu kadar ilaç kullanmşsn bence kullanma artık, oluruna bırak. ..yazık ilaçlar bünyeyi mahvediyor...bedenine odaklan, bu mucizeyi sana yaşatacağına inan...çareyi ilâçlarda arama çünkü yeterince kullanmşsn zaten...bence şimdi bedenini dinlendirme zamanı..yine de en iyisini sen bilirsin tabi

Sağol canım benim, şimdiki tedavimde içmem gerekli çünkü yumurta büyütücü iğne verdi doktor.
O yazdığım ilaçları 3 sene zarfında kullandım şu an günde bir kere coraspin, bir kere şeker hapı, ve kan ilacı alıyorum.
Çünkü kansızlık çıktı, doktor kanın normal seviyeye gelmesi lazım dedi..
Prenses geliyo demek, ismini düşündünüz mü?

Blue_Peri Blue_Peri Aynen arkadaşım katılıyorum, insanı bide bunalıma sokuyolar..
Sanki bizim elimizde, yüce mevlam ne derse o olur..
Oyle vala insallah bizde mutlu haberi veririz burdan vallahi varya ilk ailemden once size soylerim hamile olsam heralde :)

Oyle vala insallah bizde mutlu haberi veririz burdan vallahi varya ilk ailemden once size soylerim hamile olsam heralde :)
Ben direk konu açıp sizlerle kutlamayı düşünüyorum canım, çünkü kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlerle paylaştım..

Ben direk konu açıp sizlerle kutlamayı düşünüyorum canım, çünkü kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlerle paylaştım..
Ayy canimsin benide unutma konuya davet et ay keske olsunda kk de parti yapalim kopalim :) :-)

senin durumun nedir canım biz anlattık baya bugün okumuşsundur

Kızlar bugün biraz moralsizim benden aylar sonra evlenen görümcem 5 aylık hamile ama sorun bu değil sorun ben hamile değilim diye sürekli ağlayıp saçma sapan hallere giriyorlar düşünün bebeğin cinsiyetini bile benden saklıyorlar. Çok saçma bir durum:(

çok ayıp etmişler gözünmü var senin ya ben anlamıyorum böyle insanları keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler ağlatma canım sende üstüne alınma neden ağlıyorsunuz ağlanacak birşeyim yok benim de saçma sapan iş yapmışlar canım tedavi görüyormusun bide bunları kafana takma canım ya

İşin garip tarafı sorunumuz olduğunu bile bilmiyorlar. Ağlamalarıbeni deli ediyor Allahtan uzaktalar, birde ben haöile olmasına çok sevindim ve 9 aylık evliyim eşimde bende gayet sakiniz ama onlar ağlıyor bir acayip durum

Kaç yıl oldu evleneli,
takma demesinler boşver
üzülme diye saklıyolardır..
Herkesin düşüncesi farklı olabilir
kız piko olduğumu bilmiyorlar dahası samimi olarak söylüyorum üzülmüyorum ben biliyorumki vakti var gelecek inşallah:) onlar kendi kendilerine halleniyorlar :)

çok ayıp etmişler gözünmü var senin ya ben anlamıyorum böyle insanları keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler ağlatma canım sende üstüne alınma neden ağlıyorsunuz ağlanacak birşeyim yok benim de saçma sapan iş yapmışlar canım tedavi görüyormusun bide bunları kafana takma canım ya
Yeni başlayacağım tedaviye inşallah:)

gerçekten çok gariplermiş caanım sen söyledin biraz önce ben sanki şu an kendim yaşıyor gibi öfkeleniyorum isanların boşboğazlığı aslında kalpten değil sadece dilde Allah nasip etsin inş demeleri yüzlerdeki samimiyetsiz bakışlar hepsini aslında çoğumuz yaşıyoruz bir yerden sonra bıkıyoruz bunalıyoruz çözüm bir çıkış istiyoruz her zaman Allaha sığınıyoruz

gerçekten çok gariplermiş caanım sen söyledin biraz önce ben sanki şu an kendim yaşıyor gibi öfkeleniyorum isanların boşboğazlığı aslında kalpten değil sadece dilde Allah nasip etsin inş demeleri yüzlerdeki samimiyetsiz bakışlar hepsini aslında çoğumuz yaşıyoruz bir yerden sonra bıkıyoruz bunalıyoruz çözüm bir çıkış istiyoruz her zaman Allaha sığınıyoruz
Hakikaten samimiyetsizlik eşimin ailesi gönülden istiyor onu biliyorum ama diğer insanlar neyi sorguluyor anlamıyorum gereksiz muhabbet füşün geçen hst gittim komşum bizi görmüş inan koşarak yanımıza geldi utamasa dr gidip neyim olduğunu soracak samimi bile değiliz:KK12:

Back
X