• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar bugün biraz moralsizim benden aylar sonra evlenen görümcem 5 aylık hamile ama sorun bu değil sorun ben hamile değilim diye sürekli ağlayıp saçma sapan hallere giriyorlar düşünün bebeğin cinsiyetini bile benden saklıyorlar. Çok saçma bir durum:KK43:
Direk konuya dalıyorum ama kendimi tutamadım k.bakma cnm. Sanki söyleseler ne soylemeseler ne. Bebek dogunca seyını bantlarlar sen gorme. Allahım ya rabbım. Uzulme canım ...

Hakikaten samimiyetsizlik eşimin ailesi gönülden istiyor onu biliyorum ama diğer insanlar neyi sorguluyor anlamıyorum gereksiz muhabbet füşün geçen hst gittim komşum bizi görmüş inan koşarak yanımıza geldi utamasa dr gidip neyim olduğunu soracak samimi bile değiliz:KK12:
Sen bunu anlatımca aklıma ne geldi . Karsı komsu geldı actım kapıyı hamılemısın dıye sordu ve gitti :KK53: ve bizi dinliyor hep. Ne zaman gırop cıktıgımızı takıp edıyo yolda gorunce karnıma bakıyor :KK45: samimiyetsiz dedikoducu cokk malesef. Hic takmayın

kız piko olduğumu bilmiyorlar dahası samimi olarak söylüyorum üzülmüyorum ben biliyorumki vakti var gelecek inşallah:) onlar kendi kendilerine halleniyorlar :)
Anlıyorum canım, herşeyin bir zamanı var..
Takmıyosan bu güzel bi'şey bence =)

B
Sen bunu anlatımca aklıma ne geldi . Karsı komsu geldı actım kapıyı hamılemısın dıye sordu ve gitti :KK53: ve bizi dinliyor hep. Ne zaman gırop cıktıgımızı takıp edıyo yolda gorunce karnıma bakıyor :KK45: samimiyetsiz dedikoducu cokk malesef. Hic takmayın
offf... Bu daha fenaymış gülermisin ağlar mısın:KK70:

Benim yengem pikoluydu yıllarca çocuğu olmadı sonra bir anda kendiliğinden oldu şimdi iki çocuğu var. Biliyorumki vakti geşince rabbim nasip edecek hepimize inşallah :)
Ne güzel canım yakınen bir güzel örneğin var.. Bizde pko'lu yok..
Bir ben de var.. ;)

Bebek bekleyen güzel hanımlar. ..ben de pko luyum ve sizin gectiginiz bu süreçlerden geçtim. .6. Ayimda aldm kuzumun haberini.. ama o 6 ayın son 3 ayını bana sorunnnn :mad:size tek diyeceğim kafanıza takmayın...pko bir sorun değil, dr ların abarttığı gibi degil...kilolu arkadaşlar yemelerine içmelerine dikkat etsinler o var bi tek..genel kontrol testlerinizi yapın ve herşeyi oluruna bırakın. .inanin gebelik testleri ovulasyonlar nafile aahh ahh kaç tane test kaç tane ovu testi harcadm bennn :KK70: olsun bu süreçlerden çoğu kadin geçiyor. .siz yeter ki içinizi ferah tutun, kaç ay geçmiş olursa olsun asla ümitsizliğe kapılmayn... istedignz gibi yaşayın...kocanızla ilişki yaşarken aşk yapın, bebeği düşünmeyin :KK66:
Masallah saglikla alin kucaginiza. Nasil hamile kaldiniz peki kendiliginden mi oldu yoksa tedaviyle mi? Ben yeni ogrendim de pko oldugumu biraz mutsuzum bu konuda 4 aydir deniyorduk olmayinca doktora gittim pko dedi

İyi akşamlar hanımlar, devlette aşılama ve tüp bebek için 5 yıl sağlık sigortası olması şart mı??

İyi akşamlar hanımlar, devlette aşılama ve tüp bebek için 5 yıl sağlık sigortası olması şart mı??
Birden fazla sartlari var canim . Yas siniri evlilik yili sigorta primi . 3 kere basarisiz asilama universite hastanesinden rapor suan bukadar hatirliyorum

Olsun canım sağol :KK66:

Sağolasın elmas, sanırım bizim şartlarımız uymuyo :/
Canim sen yinede arastir istersen. Benim bildigim kadariyla bu ama cok ayrinti var. Bide devlette yaptirmani tavsiye etmem acikcasi. Bana devletteki dr bile tup bebege gerek kalirsa devlette yaptirma dedi.

Canim sen yinede arastir istersen. Benim bildigim kadariyla bu ama cok ayrinti var. Bide devlette yaptirmani tavsiye etmem acikcasi. Bana devletteki dr bile tup bebege gerek kalirsa devlette yaptirma dedi.
Canım tüp değil de aşılama için sordum
İnşallah gerek kalmaz bu tedaviye cevap veririm de,
devlette nasıl oluyo diye merak ettim. .

Canım tüp değil de aşılama için sordum
İnşallah gerek kalmaz bu tedaviye cevap veririm de,
devlette nasıl oluyo diye merak ettim. .
Gunaydinnn Pardon cnm yanlis anlamisim. Asilama sartlarini bilmiyorum. Insallah gerek kalmaz canim. Bu ay sans bize guler insallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Back
X