• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Gunaydinnn Pardon cnm yanlis anlamisim. Asilama sartlarini bilmiyorum. Insallah gerek kalmaz canim. Bu ay sans bize guler insallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Günaydın elmascım inşallah, hayırlısını istemek lazım.. :KK22:

Heeee :KK45: ya aslına bakarsan çok korkuyorum ,ümitle umitsizlik arasındayim .kendimi bu düşünceye alistirmamak için uğraşıyorum canim o_O
Haklısın canim yerinde olsam bende ayni seyleri hissederdim tedavi gormesekte ayninduygu hakimdi umit ve umitsizlik gel gitler falan. Hakkinda hayirlisi olsun amaaaa benceee senin is bu ay tamamdir arkadasim :KK76::KK46::anneadayı:..

evet malesef.ama bendeki asıl sorun çikolata kisti:110:adetlerim düzenli sayılır, yumurtlama düzenli mi bilmiyorum,tüylenme vs yok. tek sıkıntım kasık ağrısı
Cikolata kisitinden arkadasim ameliyat oldu boyutu cay bardagi kadarmis. Evlendi bu defada pcos cikti ama simdi hamile kendiliginden hamile kaldi. Çikolata kistini genelde ameliyatla aliyorlar .

Haklısın canim yerinde olsam bende ayni seyleri hissederdim tedavi gormesekte ayninduygu hakimdi umit ve umitsizlik gel gitler falan. Hakkinda hayirlisi olsun amaaaa benceee senin is bu ay tamamdir arkadasim :KK76::KK46::anneadayı:..
canım ben kendim adet olamıyorumya bide fshm lhm falan dengesiz olduğu için ,eskiden de prolaktinm hep yüksekti,şuanda 2 3 aydır tüylenme ve yüzde aşırı yağlanma problemlerim var. bunlardan dolayı düşükten ve tutunamamasından korkuyorum.:KK43:
belki döllenme olmuştur ama.
nasip diyorum Allah hayırlısı ise versin diyoruz sadece.
ne kadar çok istiyorum beni çok iyi anlarsın. bekleyip görücez

Cikolata kisitinden arkadasim ameliyat oldu boyutu cay bardagi kadarmis. Evlendi bu defada pcos cikti ama simdi hamile kendiliginden hamile kaldi. Çikolata kistini genelde ameliyatla aliyorlar .
çik.kistim 2,5 cm ameliyat için küçükmüş.salı günü kontrole gidicem bakalım büyümüşmü.hayat kalitemi baya düşürüyor bu ağrılar.hamile kalıncada devam edermi bu kist ağrısı acaba ondan korkuyorum.

canım ben kendim adet olamıyorumya bide fshm lhm falan dengesiz olduğu için ,eskiden de prolaktinm hep yüksekti,şuanda 2 3 aydır tüylenme ve yüzde aşırı yağlanma problemlerim var. bunlardan dolayı düşükten ve tutunamamasından korkuyorum.:KK43:
belki döllenme olmuştur ama.
nasip diyorum Allah hayırlısı ise versin diyoruz sadece.
ne kadar çok istiyorum beni çok iyi anlarsın. bekleyip görücez
Hic korkma canim. Allah ne derse o olur. Seni cok iyi anliyorum ve inan senin kadar endiseli ve heyecanliyim. Insalah mutlu haber alacagiz senden cnm.bemde birazdan pzt icin rand alicam ozelden tedavi isticem ins baslar bu stresten kurtulurum hic degilse . Bu arada canim catlatma ignesi ucretlimi devlet oduyomu

çik.kistim 2,5 cm ameliyat için küçükmüş.salı günü kontrole gidicem bakalım büyümüşmü.hayat kalitemi baya düşürüyor bu ağrılar.hamile kalıncada devam edermi bu kist ağrısı acaba ondan korkuyorum.
Insallah buyumemistir canim kisti kuciltecek yada agrini dindirecek bi ilac yokmu

Hic korkma canim. Allah ne derse o olur. Seni cok iyi anliyorum ve inan senin kadar endiseli ve heyecanliyim. Insalah mutlu haber alacagiz senden cnm.bemde birazdan pzt icin rand alicam ozelden tedavi isticem ins baslar bu stresten kurtulurum hic degilse . Bu arada canim catlatma ignesi ucretlimi devlet oduyomu
canım bilmiyorum da sen druna sor devlet ödüyor mu diye. ben özele gittiğim için aklıma gelmedi sormak
canım erteleme bugün bulabilirsen öğleden sonra git hemen

Hadi yaa.. Bir sıkıntı var mı peki?
Dk icmemis heralde icseydi kusardi demiste serum takli 24 saat gozetim altinda karacigere yayilirmis ictiyse bisey olursa ankaraya sevk ederiz demis.cok sukur iyiydi gittigimizde cok korkmustum.

Kızlar merhaba, aranızda glukofen kullanan var mı ? Bu ilaç adet gecikmesi yapar mı ?

canım bilmiyorum da sen druna sor devlet ödüyor mu diye. ben özele gittiğim için aklıma gelmedi sormak
canım erteleme bugün bulabilirsen öğleden sonra git hemen
Adetim gelmediki daha canim leke geliyor pzt kadar gelir diye pzt aldim ay cok giciklar direk saat soyledi daha erken yokmu diyorum azarlar gibi konustu pis kiz . Bugun misafir gelecek sabahtan beri hazirlik yapiyorm valla canim cikti

Back
X