Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah o bebek hem döllenir hem de tutunur :) senin topik gelsinde bizimkilerde onu görüp özensinler biraz:) bekliyoruz hayırlı haberleri :) her bebiş bize umuttur :)canım ben kendim adet olamıyorumya bide fshm lhm falan dengesiz olduğu için ,eskiden de prolaktinm hep yüksekti,şuanda 2 3 aydır tüylenme ve yüzde aşırı yağlanma problemlerim var. bunlardan dolayı düşükten ve tutunamamasından korkuyorum.
belki döllenme olmuştur ama.
nasip diyorum Allah hayırlısı ise versin diyoruz sadece.
ne kadar çok istiyorum beni çok iyi anlarsın. bekleyip görücez
amin canım inşallah dua edelim de olsun hepimizin :) bakalım neler olacak . netten gebelik testi aldım 20li yarın sabah yapmayı düşünüyorum,İn
İnşallah o bebek hem döllenir hem de tutunur :) senin topik gelsinde bizimkilerde onu görüp özensinler biraz:) bekliyoruz hayırlı haberleri :) her bebiş bize umuttur :)
aynen bu durum sağlık çalışanlarında çok görülüyor canım. biraz daha nazik davransalar,bizi daha da hasta ediyolarAdetim gelmediki daha canim leke geliyor pzt kadar gelir diye pzt aldim ay cok giciklar direk saat soyledi daha erken yokmu diyorum azarlar gibi konustu pis kiz . Bugun misafir gelecek sabahtan beri hazirlik yapiyorm valla canim cikti
Canim bende oyüzden erken saate istedim boşluk yokmus 2.30 a verdi randevuyu. Bubarada gebelik testi yaoicam demişsin 20 li daha cokk erken degilmi canim yaa. Canin sikilmasin sonra. Simdi adet gelmeden testmi yaptircaksin canim yoksa adetin gecmesinimi bekleyeceksin. Ben senden asiri umutluyum ☺aynen bu durum sağlık çalışanlarında çok görülüyor canım. biraz daha nazik davransalar,bizi daha da hasta ediyolar
leke geliyorsa iyi yapmışsın tam zamanı ,pt sabah aç karna gitsen hormon testi yapar drun
Bencede iyilesene kadar kist yeniden portluyo .ameliyat olsan bile tekrarlıyormuş genellikle.o zamn ameliyat olman, okadar sıkıntı çekmen ve üstüne dikiş izlerin olması boşuna yani
erken de ben dayanamam herlade elmascımCanim bende oyüzden erken saate istedim boşluk yokmus 2.30 a verdi randevuyu. Bubarada gebelik testi yaoicam demişsin 20 li daha cokk erken degilmi canim yaa. Canin sikilmasin sonra. Simdi adet gelmeden testmi yaptircaksin canim yoksa adetin gecmesinimi bekleyeceksin. Ben senden asiri umutluyum ☺![]()
ben hiç birşey hissetmiyorum:) zaten yumurtlayamıyorum:) ama inşallah hamilsindir:)amin canım inşallah dua edelim de olsun hepimizin :) bakalım neler olacak . netten gebelik testi aldım 20li yarın sabah yapmayı düşünüyorum,gelirse tabi yarına kadar, hergün yapar dururum artık
çok erken biliyorum ama. bide göğüslerimde hassaslık var su değince bile acıyor dokunamıyorum.gebelik için desem erken değil mi daha , yumurta çatlama sırasında da oluyor mu sizde?(benim ilk defa çatladığı için bilmiyorum da)
olacaksın inşallah
sen kendin adet olmuyor muydun canım?B
ben hiç birşey hissetmiyorum:) zaten yumurtlayamıyorum:) ama inşallah hamilsindir:)
Yok canım d.k hapı ile oluyorum bazen kendiliğimden olduğu oluyor:)sen kendin adet olmuyor muydun canım?
Cnm k.bakma ancak yazabildim. Bende iyle dusunuyorum ama hala adet olamadim igrenc igrenc kahverengi lekeler var ve karnima agri giriyo ara ara. Kekik suyu sokturuyomus yapip icicem . Canim sende biraz rahat olmaya calis. Bugun me duydum adetten sonra ki 3.gun ikiskiye girilince hamile kaliniyomuserken de ben dayanamam herlade elmascımdaha bügün ilişkinin 3.günü , ben gelse hemen yapacağım . arada heycan giriyo karnıma ,hiç aklımdan çıkmıyo zaten. en azından görürsem biraz unuturum . şu sipariş de geleydi iyiydi
bence gittiğin zaman mutlaka test yaptır ,testsiz tedaviye başlatma canım benim. olmazsa pt sadce durumu anlatırsın salı günü dersin geleyim diye ayarlar belki dr
İnş canım benim..olacaksın inşallahhepimiz olacağız Allahın izniyle
Asyacım hapı kullanmaya başladın mı? Klomen mi bahsettiğin hap?kızlar yardım edecek kimse yok mu
Tamam canım sorun ne zaman?yok canım femera içiyorum evet başladım ben bugün 10. günü hatta yarın kontrolum var