Merhaba bende sizin gibiyim kesinlikle ilaç kullanmadan adetim gelmiyor lisedeyken yakalandm bu hastalığa o zamandan bu yana aralıksız yasmin kullanarak görüyorum bırakınca gelmiyo bende şimdi evlendim ve bıktım bu haptan Son aylarda adetim azıcık gelmeye basladı, en yogun gununde bile pedin ortası az brsy batıyo o kadar ben 3 aylık evliyim daha cocuk istemiyorum ama bu dogum kontrol hapları bir Care degıl bunlardan kurtulmam gerek dye düşünüyorum sogan suyuna baslıcam doktorlar bol bol hap ilaç yüklüyolarlar eğer sizde yeni evliyseniz ve cocuk için aceleniz yoksa bir ya da iki ay soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi cayı kürü ile deneyin bence ayrıca incir kürü varmıs hamile kalmak için bunun yanında bol bol nane, maydanoz siyah üzüm falan tüketin bayadır arastıyorum bunların iyi geldiğini öğrendim ben böyle yapıcam bir süre olmazsa doktora gidicem sizde bir kaç ay kürlerle destekleyip bedeninize müsade edebilirsiniz eger kafanıza yatıyosa böle düşünüyorsanız ve doktorunuza güvenemediyseniz bir kaç farklı doktor gezin ya da inşş gönlüzümüze göre olur hersey bu pko dna bıktım artık

size dua edicem birbirimize dua edelim