• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar kullanayım mı yazz adlı hapı doğum kontrol hapı. Doktorum önermişti
Canım evli değilsin sanırım evli olmayınca yıllarca bana da d.kontrol haplarını verip gönderdiler üç aydan fazla kullanma derim biraz düzene sok o arada kilo varsa vermeye çalış mutlaka kesinlikle yürüyüş yap ben 12 kilo vererek çok güzel düzene sokmuştum adetimi yıllarca iyiydi evlenince ufak bi şaşma yaşadım yine aynı çıktı ama hormonlarım eskisi gibi değil çok daha düzgün çıktı yine kilo aldım malesef vermem lazım :(

Yok su an kesin hamile Değilim ama denemek istiyorum ama sogan suyu da içiyorum kistler için bilemedim yani napcagımı
bence bi doktorla konuş bu durumu. klomen falan kullananları okudum burda hani ben evli olmayınca bilmiyorum tabiki kesin olarak ama okuduklarım kadryla şunu söyleyebilirim bence bu tür kürleri denerken bebek düşünme söktürücü etkisi var bu da bebeğin oluşumuna ters bi durum olabilir. belki bebişin olur ama bu kürle düşük yaşayabilirsn farkına bile varmadan.

Bende pkoluyum sekiz aydır deniyoruz bu ay klomen iğne kullandım ins güzel sonuclar alırım adetlerim düzenli hormonlar güzel ama yumurtlama tembelliği yapmıs pko doktor günlük tempolu yürüyüş önerdi çok iyi geliyormus klomenle ilk ay hamile kalanda çok diyorlar ama pekde umudum yok :(

Bende pkoluyum sekiz aydır deniyoruz bu ay klomen iğne kullandım ins güzel sonuclar alırım adetlerim düzenli hormonlar güzel ama yumurtlama tembelliği yapmıs pko doktor günlük tempolu yürüyüş önerdi çok iyi geliyormus klomenle ilk ay hamile kalanda çok diyorlar ama pekde umudum yok :KK43:
Pkolularda yumurtlama sorunu mu var yani yumurta üretmiyormuyuz beb bu ay yumurtlamadım herhalde cünkü o bahsettikleri yumurtlama akıntısı ve hiç bir belirti olmadı zaten adette göremedim

Kızlar şimdi pkos lular gelisemik indeksi yüksek yiyecekler yememesiymiş. Bunu netten araştırın. Mesela sürekli sebze et yemeliyiz. Zeytin yağı kullanmalıyız. Beyaz ekmek asla. Unlu şeyler asla. Şeker asla. Öyle Dedi doktorum.

Kızlar şimdi pkos lular gelisemik indeksi yüksek yiyecekler yememesiymiş. Bunu netten araştırın. Mesela sürekli sebze et yemeliyiz. Zeytin yağı kullanmalıyız. Beyaz ekmek asla. Unlu şeyler asla. Şeker asla. Öyle Dedi doktorum.
Kilo problemi olanlar için mi yoksagenel pukolular mı? Arkadasım biraz daha açsana konuyu birbirimizi bilgilendirelşm üstesinden gelmeye calısalım bu rahatsızlıgın acaba kadınlık hormonu salgılayan yiyecekler neler diye arastırıp onlardan bol bol tüketsek olurmu

Pkolularda yumurtlama sorunu mu var yani yumurta üretmiyormuyuz beb bu ay yumurtlamadım herhalde cünkü o bahsettikleri yumurtlama akıntısı ve hiç bir belirti olmadı zaten adette göremedim
Yumurta olusuyor o yüzden bir çok doktor pkolara korkma çocugun olur ama gec olur diyor yumurta oluyor fakat gec büyüyor veya çatlamıyor veya olgunlaşamıuor ama adeti de düzensizleştiriyor çogu insanda

Kilo problemi olanlar için mi yoksagenel pukolular mı? Arkadasım biraz daha açsana konuyu birbirimizi bilgilendirelşm üstesinden gelmeye calısalım bu rahatsızlıgın acaba kadınlık hormonu salgılayan yiyecekler neler diye arastırıp onlardan bol bol tüketsek olurmu
Benim hiç kilo problemim yok ama banada doktorum saglıklı beslenme ve düzenli tempolu yürüyüş dedi

Yumurta olusuyor o yüzden bir çok doktor pkolara korkma çocugun olur ama gec olur diyor yumurta oluyor fakat gec büyüyor veya çatlamıyor veya olgunlaşamıuor ama adeti de düzensizleştiriyor çogu insanda
Yani yumurtamız oluyor mu canım normal insanların kadar bazı kadınlar yunurtlsdım ben farkettim falan diyor dikkat ediyorum ama ben farkedemiyorum adette görmiyorun yumurtlamıyorm diye üzülüyorum hatta acaba o zaman normal kadınlar adet sonra sı 14.gün civarı ilişkiolursa hamile kalma sansı yüksek diyorlar ya bizde geç olduguna göre adetsonrası 27-30lu günleri falan mı denememiz lazım acaba? Birde bizde östrojen hormonu az mı salgılanıyor fazla mı? gittiğimde Doktorda hiç ilgilenmiyor dogru düzgün cevap vermeden açıklama yapmadan yolluyorkar insanı sinir oluyorum

Yani yumurtamız oluyor mu canım normal insanların kadar bazı kadınlar yunurtlsdım ben farkettim falan diyor dikkat ediyorum ama ben farkedemiyorum adette görmiyorun yumurtlamıyorm diye üzülüyorum hatta acaba o zaman normal kadınlar adet sonra sı 14.gün civarı ilişkiolursa hamile kalma sansı yüksek diyorlar ya bizde geç olduguna göre adetsonrası 27-30lu günleri falan mı denememiz lazım acaba? Birde bizde östrojen hormonu az mı salgılanıyor fazla mı? gittiğimde Doktorda hiç ilgilenmiyor dogru düzgün cevap vermeden açıklama yapmadan yolluyorkar insanı sinir oluyorum

canım bence sen iyi bi doktora git bebek düşünüyorsan. ben henüz evli değilim gcen yıl gttiğim hastaneye bu yıl yine gittim doktor değişmişti aynı hastane ama doktor farklı biri temiz görünüyor dedi diğeri bakar bakmaz pko var dedi. test falan istedi. doktoruna düşmek gerekiyor bu tür konularda o baştan savar alaycı şüpheci doktorlardan nefret ediyorm.

canım bence sen iyi bi doktora git bebek düşünüyorsan. ben henüz evli değilim gcen yıl gttiğim hastaneye bu yıl yine gittim doktor değişmişti aynı hastane ama doktor farklı biri temiz görünüyor dedi diğeri bakar bakmaz pko var dedi. test falan istedi. doktoruna düşmek gerekiyor bu tür konularda o baştan savar alaycı şüpheci doktorlardan nefret ediyorm.
Cnaım işim gereği atandıgım yer cok ücra r yer cok doktor seceneğim de yok maalesef :(

Cnaım işim gereği atandıgım yer cok ücra r yer cok doktor seceneğim de yok maalesef :KK43:

anladım canım ya bence moralini hiç bozma tamam bu konu altında pko paylaşımları oluyor ama herkesin değeri de aynı derece de değil. belki sen bi çok kişiye göre iyi durumdasındr.. peki fsh lh değerlerini biliyor musun. mesela ben daha adetn 3. gününü bekliyorum henüz bilmiyorum. bu değerler de bi ipucu verebilir gebeliğin oluşumuyla ilgili

Hayır canım hiç bilmiyorum doktora gidip değerlerimi öğrenmek istiyorum desem bakar herhalde dmi? Bir de diğerleri kaç tane kisti var ne kadar büyüklükte biliyor benm gittiğim doktora ultasrasonda baktı ama masaya yattıgımla kalktığım bir oldu kistlerin var dedi yine ilaç veripgönderdi

Kızlar kilo ve boylarınızı yazar Mısınız??? Benim 1.72 66 kilo

1.68 boy 54-56civarı kilom kilomu su an net bilmiyorum

Kişiden kişiye değişiyor işte doktor muayenesi ol internetten de bol bol oku bence çünkü çok farklı oluyor kişiden kişiye değişiyor

Merhaba kızlar bende de pcos var. Diyet ve Yürüyüşle adet düzensizliğim geçti. Fakat diyet ve Yürüyüşübırakınca tekrar adet düzensizliği yaşamaya başladım. Şuan ki TSH değerim de 6.91 ve bu durumdan çok korkuyorum. Bu hafta dahiliye doktoruma gidicem ve sonucumu çok merak ediyorum. Umarım sağlığıma bir an önce kavuşurum.

Arkadaşlar ben polikistik overim en son adet tarihimin üstünden 36 gün geçti daha adet olmadım normalde adet bitiminden sonra 14.gün yumurtlama oluyor ya emin olmamakla birlikte sanırım yumurtlayamadım şimdi enson adwt bitim tarihinden 36 gün geçti iki gündür kasıklarım da batma var ve gögüslerim cok olmasa da hafif hassaslaştı yüzümde bir kaç sivilce cıktı sanki biraz da akıntım arttı şimdi sizce yumurtluyomuyum yoksa adetim mi gelcek? arkadaslar yardımcı olurmusunuz bir de sogan kürü adetliyken içilir mi

Back
X