- 2 Kasım 2015
- 198
- 121
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o bahsettigin ameliyat nasıl birşey? Kistlerini mi aldırdın bende pkoluyumSelam hanımlar bende polikistikover hastasıyım Laparoskopi driling ameliyatı oldum 5 ay önce hala bi sonuç yok Menogon 75 kullandim geCen ay ilk defa yumurtladigimi gördüm ama kist oluştu önümüzdeki ay yine iğne kullanıcam bu ay dogüm kontrol hapı kullaniyorum kist için hayırlısı hepimiz için
bende daha öncede yazmıştım 2buçuk ay adet görmedim yüzümde aşırı sivilcelenme olmuştu kükürt kremi aldım hatta akıntımda renk değiştirdi yumurta akı kıvamındaydı fln yumurtladığımı düşündüm hep ama yok yok yok bazen düşündüğün gibi olmuyor soğan kürünü ben adet görmediğim süre içinde yaptım sen gebelik içinmi düşünüyosun birde soğan kürü 6 ayda bi kere uygulanabiliyor. onada dikkat et canım adet düzensiz olunca yumurtlamada olmuyo olmayınca kist oluşuyo doktora görünmende fayda var benm şuan durum o tarlusal ile adet gördüm tekrar doktora gittim ve yumurtalıkta hiç bi haraketlilik yok adeti yine göremezsin dedi kendi kendine yumurtlayamıyosn dediMutlaka vardır faydası seni yumuutlnck sonucta düşğnmemeye calıs dicem ama bilmiyorum cok zor Benim sana tavsiyem tabiki tedavilerini ol ama tedavilerinin yanında her gün 1 saat otur duaet amamutlaka her gün bir kaç aya kalmaz sende gebe kalırsın inşş, sende benim soruma yardımcı olurmusun vallahi bıktım
Uff ya aynen bıktım artık adet göremiyorum bende sogan kürünü adet görmek için uapıyıyorm cocukta istiyorum ama ya nasıl kurtulcaz bu polikistikten yıllardır böleyim bekarken yine haplarla falan görüp kendimi kandırıyordum ama evlennce işler değişti Allah hepimizin şifasını versinbende daha öncede yazmıştım 2buçuk ay adet görmedim yüzümde aşırı sivilcelenme olmuştu kükürt kremi aldım hatta akıntımda renk değiştirdi yumurta akı kıvamındaydı fln yumurtladığımı düşündüm hep ama yok yok yok bazen düşündüğün gibi olmuyor soğan kürünü ben adet görmediğim süre içinde yaptım sen gebelik içinmi düşünüyosun birde soğan kürü 6 ayda bi kere uygulanabiliyor. onada dikkat et canım adet düzensiz olunca yumurtlamada olmuyo olmayınca kist oluşuyo doktora görünmende fayda var benm şuan durum o tarlusal ile adet gördüm tekrar doktora gittim ve yumurtalıkta hiç bi haraketlilik yok adeti yine göremezsin dedi kendi kendine yumurtlayamıyosn dedi![]()
aminnn canım ben bu durumla 3 buçuk aydır savaşıyorum bekarken sorunum yoktu evlendikten sonrada d.k hapı kullandm bırakınca durumlar bozuldu bende kürü adet olmadığım süre içinde uyguladım kür bitiminde adet görmedim bekledm olmadı doktora gittin tarlusal ile adet gördüm ve çoookk rahatladım şimdi bakalım ne olucak 3. günümdeym dua ediyorum hep hayırlısını istiyorum ben kafama takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum zaman zaman aklıma oturuyo zaman zamanda unutup akışına göre yaşıyorum hayatımı sende bi doktora görün ya adet olmayınca vücud sıkıntıya giriyorUff ya aynen bıktım artık adet göremiyorum bende sogan kürünü adet görmek için uapıyıyorm cocukta istiyorum ama ya nasıl kurtulcaz bu polikistikten yıllardır böleyim bekarken yine haplarla falan görüp kendimi kandırıyordum ama evlennce işler değişti Allah hepimizin şifasını versin
Canım ben vardım. 162 78 kilo idim glifor kullandım rejim ve sporla 61 e düştüm. Sigara kullanıyordum onu bırakınca 2 kg aldım ama onu da geri vercem inş. Ama hamilelik olmadı henüz maalesefArkadaşlar 16 aylık evliyim bugün doktorumu değiştirdim pkolu olduğumu öğrendim klomen kullanmaya baslayacaktim ama doktorum doafirmin verdi 10 kilo vermemi daha snr tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi klomen kullansamda kilodan hormonlarimdan ise yaramayacağını söyledi 70 kiloyum boyum 1.60 yarın diyetisyene gidicem aynı durumda olan varmı?
Canım o bahsettigin ameliyat nasıl birşey? Kistlerini mi aldırdın bende pkoluyum[/QUOTECksevyrm
Üye
Üye
Yeni
Yumurtaliklarini deliyolar canım küçük küçük lazerle yakıyolar ama olumlu elle tutulur bişey bulamıyorum bu ameliyat i olanlarin çoğu yine tüp bebeğe kadar gitmiş
Cok teşekkür ederim canım doktorum kilo vermemi sonra klomen kullanacagimi söyledi sen kullandinmi canım hiç klomen vs.Canım ben vardım. 162 78 kilo idim glifor kullandım rejim ve sporla 61 e düştüm. Sigara kullanıyordum onu bırakınca 2 kg aldım ama onu da geri vercem inş. Ama hamilelik olmadı henüz maalesef
Kullanmadım Can'ım. Benim kilo vermeden önce 3 düşüğüm var kendiliğinden oldu hepsi. O yüzden doktor klomene gerek yok 3 kere kendiliğinden olmuş bir sene olur hamile kalamazsan o Zaman klomen kullanırız dedi.Cok teşekkür ederim canım doktorum kilo vermemi sonra klomen kullanacagimi söyledi sen kullandinmi canım hiç klomen vs.
Anladim canım rabbim inşallah tez zamanda bi bebek verir sanadabakalim ben verebilecekmiyim kilo yarın gidicem diyetisyeneKullanmadım Can'ım. Benim kilo vermeden önce 3 düşüğüm var kendiliğinden oldu hepsi. O yüzden doktor klomene gerek yok 3 kere kendiliğinden olmuş bir sene olur hamile kalamazsan o Zaman klomen kullanırız dedi.
8 ay oldu işte son düşüğün üstüne bende kilo verdim elimden geldiği kadar. Sigarayı bıraktım çok şükür. İşte bu ay da hamile kalamazsam soğan kürü üstüne havuç incir 2 ay yapıcam 1 sene dolmuş olacak. Sonra hala olmadı ise klomen kullanmayı düşünüyorum.
İlçede kadın doğum uzmanı yok klomen kullansam takibini yaptırmakta sıkıntı yaşayacağım çalışıyorum aynı Zaman'da. Onun için birazda ağırdan almam.
Bir taraftan tüp var aklımda ama şimdilik erteledim tüpü...
Evliyim ben adaçayı da içmeye korkuyorum bebekte istiyoruz napcam artık cidden cok bıktım usandım buhastalıktan aylarca olmayıp hiç olmamam gereken bşr zamanda oluyorum ve o kadar cok oluyorum ki insam içine cıkamıyorum kanamadan dolayı kıpırdayamıyorum nekadar iğrenç pislik berbat bir hastalık napsam ne isem vücudum tepki vermiyor tık demiyor artık ne kadar dirençli kistlerim varsa sana coközendim ne güzel 28 güne duşmus Allah banada tümaynı dertten yakınan insanlara yardım etsin bıktım artık vallahi billahi yeterÖncelikle herkese geçmiş olsun.yaklaşık 4 5 senedir bende pko hastasıyım.adetlerim yaklaşık 2 ayda bir oluyodu yada daha fazla uzun sürede görüyordum.birçok dk hapı içtim sizin gibi.hap kullanımını bırakınca yine adetler düzensizleşiyordu.pkoda önemli olan adet görmeniz ve hormonlarınızın normal olması.eğer düzenli döngünüz varsa ve hormonlarınızda sıkıntı yoksa pko sizin için hastalık değil.ama adet düzensizlikleriniz ve hormonal bozukluklarınız varsa pko ya daha dikkatli yaklaşmanız lazım.önce dk içerek hormonlarınızı normal seviyeye getirin.ben 1 sene dk kullandım.şans eseri bir arkadaşım bana adaçayı içmemi önerdi.2 ayda olan adet döndüm 28güne döndü adaçayıyla.adaçayı kadınlık hormonunu yükselten bir çay olduğu için hamile kalmak isteyen yada hamile kalanların içmemesi gerekir.düşüğe sebep olabilir.benim önerim henüz evli olmayanlar için.tabi adaçayı dikkatli içilmeli.ben adetim bittikten birkaç gün sonra başlıyorum her gün 1 bardak içiyorum.diğer adet dönemim gelene kadar içiyorum.hatta tam adet görmem için adetin ilk 2 günü de içiyorum.bir deneyin derim.sonuçta dk yı ömür boyu içecek değiliz bir yere kadar.sadece umutsuzluğa kapılmayın.doktorumun dediğine göre pkoda % 90 hamile kalma ihtimaliniz var.
Ne zor bir durumdayız bayan olarak sogan suyu falsn bir cok kadında işe yarsmıs sms ben baya koyu bir pkoluyum herhalde fayda etmiyo hayıt denicem sogan kürü bitince siz hayıt denediniz mibende de adaçayı daha çok sökülmesini ve daha az ağrı olmasına yarıyor. 2 hafta boyunca adet olayaım doğal yöntemlerle diye adaçayı soğan kürü kekik ne olsa denedim yok gelmedimi gelmiyor ne yapsamda en sonunda ilaçla oldum![]()