• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar merhaba konu açtım ama kimse yazmadı

miyom embolizasyonu yaptıran varmı deneyimleri olan benimle paylaşabilirmi.

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba bende burayı görünce yazmak istedim ben 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyorum.korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra doktora gittim bi sorun yoktu hormonlar felan yerindeydi sadece cok az bi yumurta tembelliği vardı doktorum sen hamile kalırsın dedi ama kalmadım. eşimin tahlilleride temiz çıktı bir kaç hafta önce tekrar gittim dr.a tahlillerimde bu sefer temiz çıkmadı galiba hormonlardada bozukluk var doktorum tahlillere baktıktan sonra yumurta tembelliği var dedi. rahim filmi istedi. ama daha çektiremedim.şimdi merak ettiğim şey şu bu pcomudur yumurta tembelliğimidir nedir nasıl zamanla olusuyo. ben evlenmeden önce adetim hiç şaşmazdı hatta korunmayı bıraktım adet düzünsizliklerim o zaman başladı. acaba neden kaynaklanıyo olabilir bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi bide tedavi sürecini ve sonrasında ne kadar sürede ortalama hamile kaldınız yada kaldınızmı ben çok korkuyorum ya tedavide bi işe yaramazsa baya uzun yazdım ama işte kafamda deli sorular :)

merhaba arkadaşlar;
adetim biteli 3 gün oldu ama kasık ağrım vardı hala bu akşam lavaboda bir yanma oldu bir baktım ki kanamam var acaba bu iltihaptan olabilir mi böyle başına gelenler ne der acaba

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim bu siteyi sizlerin konusmalarınızı cok takıp ettm bende bebek hasretı cekiyordum doktorlar pko hastasısı aşılama olmadan çocugunun olması mümkün degil dediler rahim filmi istediler korkumdan çekilmedim allah verırse olur dedım bu olaydan 2 ay sonra hamile oldugumu öğrendim çok dua etmiştim rabbim duydu kabul etti dualarımı hersein başı dua umutsuzluga kapılmayındua etmekten vazgecmeyin ama çokda kafaya takmayın psikolojide çok etkiliyo şükürler olsun şuan 6+2 günlük hamileyim darısı sizlere inşallah

Kizlar size birsey danismak istiyorum bende pucoluyum 1 yildir cocuk istiyiruz fakat 2 aydir tedavi oluyorum. Baska bir doktora gittim su sekilde anlatti. Muayeneler insani strese sokar surekli gidersin iliskinicin gün verilir sen kendini stres altinda.hissetmesen bile o iliski beyninde gorev gibi algilanir bu sekilde gebelik cok zor olur dedi adetin 3 gunu basla 5 fun klomen ic domtor kontrolune gitme yumurtanda kendi catlar merak etme gun Asiri iliskide bulun gun sayma sakin dedi bu sekilde 3 ay dene dedi . Sizce klomeni bu sekilde doktor kontrolu olmadan kullanabilirmiyim.

Kızlar bnde pcoluyum fkat hiç kilom yok ama tedavi ye gidiyorum letu ilaç kullanıyor doktorum yumurtalıkların hic gelişmedgini söylüyor vücudum direnç gösteriyormus bu ne bilen var mi

merhabalar bende pko hastasıyım . bekarım henüz çocuk yapma gibi bi durumum yok ama yinede tedavilerimi oldum 2 seneye yakın kesintisiz yasmin ilacını kullandım. şuan değerlerim normal görünüyo. yaklaşık 1 senedir ilaç kullanmıyorum geçtiğimiz ay test yaptırdım ne durumda diye şuan bi sorun görünmediğini söylediler. değerlerim normalmiş. kilo vermem tedavim için daha iyi olucağini söylediler bende şuan diyet yapıyorum :kk77::kahve:

merhaba arkadaşlar;
adetim biteli 3 gün oldu ama kasık ağrım vardı hala bu akşam lavaboda bir yanma oldu bir baktım ki kanamam var acaba bu iltihaptan olabilir mi böyle başına gelenler ne der acaba
Canım kanama ne kadar bilmiyorum ama idrar yaparken yanma ve kanlı idrar sistit diye biliyorum enfeksiyon var yani hijyen ve üsutme sebep oluyor sıcak tut kendini özellikle ayaklarını belini falan

Kizlar size birsey danismak istiyorum bende pucoluyum 1 yildir cocuk istiyiruz fakat 2 aydir tedavi oluyorum. Baska bir doktora gittim su sekilde anlatti. Muayeneler insani strese sokar surekli gidersin iliskinicin gün verilir sen kendini stres altinda.hissetmesen bile o iliski beyninde gorev gibi algilanir bu sekilde gebelik cok zor olur dedi adetin 3 gunu basla 5 fun klomen ic domtor kontrolune gitme yumurtanda kendi catlar merak etme gun Asiri iliskide bulun gun sayma sakin dedi bu sekilde 3 ay dene dedi . Sizce klomeni bu sekilde doktor kontrolu olmadan kullanabilirmiyim.
Doktorun da ilişki günleri için saçma demesi bana çok saçma geldi yani. Kafana göre olsa ona gitmezdin zaten. Doktor bana ilişki günleri verdi ve bizim de o şekilde oldu. Allah razı olsun.

Arkadaşlar merhaaba , lütfen bilen yaşayan varsa yardımcı olabilir mi , 8 aylık evliyiz , 4 5 aydır bebek deniyoruz , hormon testi yaptırdık total testosteronm yüksek çıktı doktor diamin35 verdi ama kullanmadım henüz, adet düzensizliğim fln yok beklenen saatte her ay olurın , testpsteron yüksekliği olup gebe olan ya fa tedavi görüp düşüren var mj lütgen yardımcı olur musunuz

Kızlar amh sonucum 6.13 pkolumu oluyorum yani.
Beni aydinlatirmisiniz

Kızlar merhaba, bende pco luydum yıllardır belki de halen daha oyleyim . şimdi 8 ay once evlendim ve direk spora başladım tüm ilaçları bıraktım , güzel bir diyet ile destekledim sporumu. Korunmuyordum, dün 4 gündür bulantım vardı reglim gecikmişti ama pko lu olduğum için dikkate almadım ama bulantı artınca doktora gittim. Ne goreyim 6 haftalık hamileyim..:nazar::nazar:

Demem şu dur ki once Allah 'a olan inancınızı kaybetmeyin sonra sporsuz adım bile atmayın, gerisi gelir inşallah..Ozellikle bel çevreniz inceldikçe artar hamilelik oranı.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.:KK200:

Merhaba kızlar bende de pko var adetlerim cok duzenliydi ama pko yu ogrendıkten sonra bozuldu bir kere klomen kullandım ama negatif bu ay ovulasyon testi yaptım 14 gün koyu sonra 4 gün silik kalıp 18 gün tekrar koyulastı pkolularda ıh yuksek oldugu için mi boyle resim atsam yardımcı olur musunuz üstteki 14 gün alttaki 18 gün resmi rica etsem yorumlar mısınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kızlar bende de pko var adetlerim cok duzenliydi ama pko yu ogrendıkten sonra bozuldu bir kere klomen kullandım ama negatif bu ay ovulasyon testi yaptım 14 gün koyu sonra 4 gün silik kalıp 18 gün tekrar koyulastı pkolularda ıh yuksek oldugu için mi boyle resim atsam yardımcı olur musunuz üstteki 14 gün alttaki 18 gün resmi rica etsem yorumlar mısınız
Belki 2 kere yumurtlamışsındır. Tam bilgim yok ama.

Belki 2 kere yumurtlamışsındır. Tam bilgim yok ama.
Olabilir miki canım hiç yumurtlaywmıom pko oldıgu için yada asıl dun yumladım o daha koyuydu kacırdım onufa sabah siliklesti ve dun degerlendıremedım

3 gün once 3 gece üst üste degerlendırmıstım canım 14 15 16 da

Back
X