- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Canım kanama ne kadar bilmiyorum ama idrar yaparken yanma ve kanlı idrar sistit diye biliyorum enfeksiyon var yani hijyen ve üsutme sebep oluyor sıcak tut kendini özellikle ayaklarını belini falanmerhaba arkadaşlar;
adetim biteli 3 gün oldu ama kasık ağrım vardı hala bu akşam lavaboda bir yanma oldu bir baktım ki kanamam var acaba bu iltihaptan olabilir mi böyle başına gelenler ne der acaba
Doktorun da ilişki günleri için saçma demesi bana çok saçma geldi yani. Kafana göre olsa ona gitmezdin zaten. Doktor bana ilişki günleri verdi ve bizim de o şekilde oldu. Allah razı olsun.Kizlar size birsey danismak istiyorum bende pucoluyum 1 yildir cocuk istiyiruz fakat 2 aydir tedavi oluyorum. Baska bir doktora gittim su sekilde anlatti. Muayeneler insani strese sokar surekli gidersin iliskinicin gün verilir sen kendini stres altinda.hissetmesen bile o iliski beyninde gorev gibi algilanir bu sekilde gebelik cok zor olur dedi adetin 3 gunu basla 5 fun klomen ic domtor kontrolune gitme yumurtanda kendi catlar merak etme gun Asiri iliskide bulun gun sayma sakin dedi bu sekilde 3 ay dene dedi . Sizce klomeni bu sekilde doktor kontrolu olmadan kullanabilirmiyim.
Belki 2 kere yumurtlamışsındır. Tam bilgim yok ama.Merhaba kızlar bende de pko var adetlerim cok duzenliydi ama pko yu ogrendıkten sonra bozuldu bir kere klomen kullandım ama negatif bu ay ovulasyon testi yaptım 14 gün koyu sonra 4 gün silik kalıp 18 gün tekrar koyulastı pkolularda ıh yuksek oldugu için mi boyle resim atsam yardımcı olur musunuz üstteki 14 gün alttaki 18 gün resmi rica etsem yorumlar mısınız
Olabilir miki canım hiç yumurtlaywmıom pko oldıgu için yada asıl dun yumladım o daha koyuydu kacırdım onufa sabah siliklesti ve dun degerlendıremedımBelki 2 kere yumurtlamışsındır. Tam bilgim yok ama.
Bugün dğerlendir. Önceki gün falan değerlendirdiyse sperm kalıyo zatenOlabilir miki canım hiç yumurtlaywmıom pko oldıgu için yada asıl dun yumladım o daha koyuydu kacırdım onufa sabah siliklesti ve dun degerlendıremedım
Bugün dğerlendir. Önceki gün falan değerlendirdiyse sperm kalıyo zatenOlabilir miki canım hiç yumurtlaywmıom pko oldıgu için yada asıl dun yumladım o daha koyuydu kacırdım onufa sabah siliklesti ve dun degerlendıremedım
Sperm kalma ihtimali yüksek. Bence bugünü de değerlendir derim.3 gün once 3 gece üst üste degerlendırmıstım canım 14 15 16 da
Evet onuda degerlendırcem bugünSperm kalma ihtimali yüksek. Bence bugünü de değerlendir derim.