• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Selam canlar pkoyum ve adet olamiyorum.2.asilamami oldum yeni.ama regl oldum:(gene.1aydir inofolic combi iciyorum sabah aksam.bugun tutmayan asilamamin reglimjn yani 11.gunu.dun ovi yapmaya basladim ilk kez 10.gunde boyle cizgi gordum.kackere yaptim sayisini unuttum coook silik cikardi.bu kez 10.gunde boyle ckti.cook sasirdim nolur yorum yapin banaa atoyorum resmi

20160628_002854.webp

Kızlar 30 hazıran da çatlama iğnesi yaptırdım. Bugün 11. Gün göğüslerim agrıyor. 15. Gün test yapacagım ama çatlama iğnesi ile hamile kalanların bu süreçte neler yaşadığını merak ediyorum yardım edin

Selam kizlar. Sanirim bendede hormon bozuklugu var yani erkeklik hormonumda artis var evli degilim yani bebek yapmak gibi bi dusuncem yok 18 yasindayim yuzmde asiri derecede sivilce vuudumun nerdeyse her yerinde tuylenme var sacda yaglanma dokulme yuzumdede ayni nsekilde yaglanma var ve fazla asabiyim ama adetlerimde bi duzensizlik yok ileri atiyo 1 2 gun o kadar sizce testesteron hormonu fazlalaigi varmi bendeo_O:110:

Kızlar merhaba, bende pco luydum yıllardır belki de halen daha oyleyim . şimdi 8 ay once evlendim ve direk spora başladım tüm ilaçları bıraktım , güzel bir diyet ile destekledim sporumu. Korunmuyordum, dün 4 gündür bulantım vardı reglim gecikmişti ama pko lu olduğum için dikkate almadım ama bulantı artınca doktora gittim. Ne goreyim 6 haftalık hamileyim..:nazar::nazar:

Demem şu dur ki once Allah 'a olan inancınızı kaybetmeyin sonra sporsuz adım bile atmayın, gerisi gelir inşallah..Ozellikle bel çevreniz inceldikçe artar hamilelik oranı.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.:KK200:

Merhaba kukuleta, bende pkoluyum beş yıllık evli ve pkoluyum maalesef. Uç aşılama geçirdim ancak hamile kalamadim. Adetlerim sürekli gecikiyor, şuan tüp bebek tedavisi görüyorum transfer olacağım. Bende ara ara rejimyapiyorum ancak çok çabuk bel bölgede kalınlaşma oluyor.. sporla desteklenmesi şart. Hangi sporları yaptın merak ettim. Ve tebrik ederim darısı bizim gbi diğer pkokulara olsun.. duanda an bizi de

ah kızlar ne zor beklemek,ne zor sabretmek.. helede etrafınızdakiler size piskolojik baskı yapıyorsa.. bıkıyorsunuz, üzülüyorsunuz, tükeniyorsunuz.. cevabını bildikleri halde hep aynı soruyu soruyorlar! ne kadar gereksiz insanlar var.!hamilemisin? hamilemisin? ne zaman bebek yapacaksın? hı hamileyim de onlardan saklıyorum !sanki oluyorda ben yapmıyorum!sıkılıyor insan .. tükeniyor insan ... beklemek ne kötü birşey helede sbırsızssan..yüzlerini bile görmeye tahammülüm kalmadı bazı insanların! allah en kısa zaman da hepimizin yüzünü güldürür insallah .

ah kızlar ne zor beklemek,ne zor sabretmek.. helede etrafınızdakiler size piskolojik baskı yapıyorsa.. bıkıyorsunuz, üzülüyorsunuz, tükeniyorsunuz.. cevabını bildikleri halde hep aynı soruyu soruyorlar! ne kadar gereksiz insanlar var.!hamilemisin? hamilemisin? ne zaman bebek yapacaksın? hı hamileyim de onlardan saklıyorum !sanki oluyorda ben yapmıyorum!sıkılıyor insan .. tükeniyor insan ... beklemek ne kötü birşey helede sbırsızssan..yüzlerini bile görmeye tahammülüm kalmadı bazı insanların! allah en kısa zaman da hepimizin yüzünü güldürür insallah .
İnş canım benım 5 gündür gelnedi adetim testim negatif 8 aydır denıyırum olmadı yıne rabbim bilir hrseyin en güzelini hayıt kulkanıyorum ıyı geldiğini duydun pko ya

Kizlar banada cvb yazin pko hastalari olarak sizdede tuylenme sivilce ciltde yaglanma sac dokulmesi sancili adet agresif haller gibi sorunlar varmiydi

Kizlar banada cvb yazin pko hastalari olarak sizdede tuylenme sivilce ciltde yaglanma sac dokulmesi sancili adet agresif haller gibi sorunlar varmiydi
Evet bende var yüzüm de ozellikle cene altı tuylenmesi vucutta tuylenme ama lazer yaptırdın cok sukur %70 ınden kurtuldum yaglı cilt sivilce sac dokulmesi kilo artısı masallah hepsi bende mevcut duzenli adet goren ben pkoyu ogrenınce bozuldu

Evet bende var yüzüm de ozellikle cene altı tuylenmesi vucutta tuylenme ama lazer yaptırdın cok sukur %70 ınden kurtuldum yaglı cilt sivilce sac dokulmesi kilo artısı masallah hepsi bende mevcut duzenli adet goren ben pkoyu ogrenınce bozuldu
Cvb verdiyin icin cok tesekkurler. Ben bu ayin 11 i doktora gidecektim ama adetin 3 cu gunu girmek gerekiyormus ayin 29 30 adet olursam gideceyim cok heyecanliyim ya bu hastalik cikarsa diye. Hastalik eger cikarsa tedavi edilerek sivilce tuylenme vs sorunlar cozluyormu?

Cvb verdiyin icin cok tesekkurler. Ben bu ayin 11 i doktora gidecektim ama adetin 3 cu gunu girmek gerekiyormus ayin 29 30 adet olursam gideceyim cok heyecanliyim ya bu hastalik cikarsa diye. Hastalik eger cikarsa tedavi edilerek sivilce tuylenme vs sorunlar cozluyormu?
Canım pko nun caresi yok dogum kontrol hapı veriliyormus ben cocuk düşünmeye basladıgımda ogrendım pko oldugumu cünkü adetlerim hep düzenliydi ama hayıt kullanıyorum ve cene altı tuylerım azaldı hormon düzenkio aktarlarda bulabilirsin

Canım pko nun caresi yok dogum kontrol hapı veriliyormus ben cocuk düşünmeye basladıgımda ogrendım pko oldugumu cünkü adetlerim hep düzenliydi ama hayıt kullanıyorum ve cene altı tuylerım azaldı hormon düzenkio aktarlarda bulabilirsin
Gogusumun arasinda asiri derecede tuylenme var kalin ve fazla uzun onlarada yardim ede bilirmi hormon ilaci?

Kızlar 30 haziran çatlama iğnesi oldum. Dün test yaptım negatif adette olmadım. Ne zaman belli olur? 1 agustos adet günüm görünüyor adet takip programın da akıl verin deliye döndüm

herkeste farklı farklı ortaya çıkabiliyor canım.mesale bende adet düzensizliği, saç dökülmesi,tüylenme.. cilt yağlanması.

Selam kizlar. Sanirim bendede hormon bozuklugu var yani erkeklik hormonumda artis var evli degilim yani bebek yapmak gibi bi dusuncem yok 18 yasindayim yuzmde asiri derecede sivilce vuudumun nerdeyse her yerinde tuylenme var sacda yaglanma dokulme yuzumdede ayni nsekilde yaglanma var ve fazla asabiyim ama adetlerimde bi duzensizlik yok ileri atiyo 1 2 gun o kadar sizce testesteron hormonu fazlalaigi varmi bendeo_O:110:
canım yaşın küçükmüş henüz bence git bi doktora görün biz ne desek olmaz ki .

Back
X