• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evliyim canım ben 67 kiloyum boyum 1.70 aslında hiç fazla durmuyor kilom çok rahahtom pkoluyum ilk adetimden beri hiç düzenli olmadım ben. Şimdi dr kilo ver dedi bende deneyim diyorum.
Boya gore kilon iyi ama bizim hastalikta ne kdr zayif olsan okdr iyi canim . kac yillik evlisin hic hamilelik gecrdinnmi yada tedavi gördun mi bebek icin

Boya gore kilon iyi ama bizim hastalikta ne kdr zayif olsan okdr iyi canim . kac yillik evlisin hic hamilelik gecrdinnmi yada tedavi gördun mi bebek icin
8 ay oldu evleneli yok hiç geçirmedim nasip uğraşıyoruz evlendiğimden beri. Henüz tedavi görmedim ama dr artık başlayalım dedi şimdi bi kan verdim 2.0 çıktı 4 gün önceki birliktelikten belki vardır dedi onu bekliyorum bi hafta sonra bir daha kan vericem yoksa rahim filmi çekecek ve yumurtlama tedavisine klomene başlayacak :( korkuyorum da biraz senin durumun ne ??

8 ay oldu evleneli yok hiç geçirmedim nasip uğraşıyoruz evlendiğimden beri. Henüz tedavi görmedim ama dr artık başlayalım dedi şimdi bi kan verdim 2.0 çıktı 4 gün önceki birliktelikten belki vardır dedi onu bekliyorum bi hafta sonra bir daha kan vericem yoksa rahim filmi çekecek ve yumurtlama tedavisine klomene başlayacak :KK43: korkuyorum da biraz senin durumun ne ??
Bnm evliligimde 2.5 yil bitti 3 basarisiz asilamam var esimde sayi ve hzida problem var bnde pko vr ama 2 ay önce tum tahlillerimi yaptrdim hepsi normal kilo verdikten sonra . adeerimde duzneli ama tüp bebek aşamasındayız ve hsg daha bnde cektrmedim korkuyorum keske daha önce cektirseydim. Ekim kasim gibi cektirmeyi düşünüyoruz bakalim kısmet artik

Bnm evliligimde 2.5 yil bitti 3 basarisiz asilamam var esimde sayi ve hzida problem var bnde pko vr ama 2 ay önce tum tahlillerimi yaptrdim hepsi normal kilo verdikten sonra . adeerimde duzneli ama tüp bebek aşamasındayız ve hsg daha bnde cektrmedim korkuyorum keske daha önce cektirseydim. Ekim kasim gibi cektirmeyi düşünüyoruz bakalim kısmet artik
okudum netten aslında korkulacak bir şey yokmuş ama bende korkuyorum. arkadaşımın annesi çektirdi biraz zor oluyor ama korkulacak bir şey yok dedi. dr bana eğer tüplerin tıkalı ise boşuna uğraşırız mutlaka çektirmelisin dedi. aynı zamanda eşime de tahlil istedi. ben daha yolun başındayım sana göre. ne deyim rabbim yardımcımız olsun. ama madem adetlerin düzene girdi soğan suyunu denesene tüp bebekten önce çünkü yardımcı oluyormuş çok.

okudum netten aslında korkulacak bir şey yokmuş ama bende korkuyorum. arkadaşımın annesi çektirdi biraz zor oluyor ama korkulacak bir şey yok dedi. dr bana eğer tüplerin tıkalı ise boşuna uğraşırız mutlaka çektirmelisin dedi. aynı zamanda eşime de tahlil istedi. ben daha yolun başındayım sana göre. ne deyim rabbim yardımcımız olsun. ama madem adetlerin düzene girdi soğan suyunu denesene tüp bebekten önce çünkü yardımcı oluyormuş çok.
Amin canim Rabbim herkese nasip etsin bnde 25 yasindayim evt bastan cektrmek daha mantikli bnm doktorlarim istemedi hatayi orda yaptim sogan kuru de denemistim bana bi faydasi olmadi adetimyine gec olmuştu tüp bebek icinde kesin bi tarihimiz yok canim. Ben hazir degilim henüz

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktorum letu diye bir ilaca başlattı. Bu ilacı yumurta çatlaması için kullanıcakmışım. Yumurta çatmadıktan sonra karından iğne atıyolarmış. KK dan araştırdıklarıma göre. Bana böyle birşeyden bahsetmedi. Acaba sadece ilacımı kullanıcam ben. Tek ilaç kullanıp iğne atılmadan yumurtalar gelişirmi ki. Aklımda deli sorular :oops:
ben daha önce hiç tedavisini olmadım ama dr bana başlamayı düşünüyor ve oda demedi belkide o biraz daha ilerleyen aşamadır ne dersin. çünkü bana da klomene başlıcaz dedi başka bişi demedi...

Amin canim Rabbim herkese nasip etsin bnde 25 yasindayim evt bastan cektrmek daha mantikli bnm doktorlarim istemedi hatayi orda yaptim sogan kuru de denemistim bana bi faydasi olmadi adetimyine gec olmuştu tüp bebek icinde kesin bi tarihimiz yok canim. Ben hazir degilim henüz
amin amin... ama ben artık bunun stresle çok alakası olduğuna inanıyorum sırf bebek stresi değil iş yerinde ki evde ki streste etkiliyor bence... mesela ben öğretmenim işimide çok seviyorum ama çok yorucu oluyor... üstelik şimdi birde atama bekliyorum onunda stresi var... her şeyden etkileniyor benimde bünyem çok hassas dr stres yapmayacaksın dedi ama elimizde olmuyor malesef...

ayrıca bende bu yumurtlama tedavisi için hazırmıyım bilmiyorum... sürekli dr a gidip gelmek beni gerecek iyice eminim. ne yapsam bilemedim herhangi bir tavsiyen var mı ?

ayrıca bende bu yumurtlama tedavisi için hazırmıyım bilmiyorum... sürekli dr a gidip gelmek beni gerecek iyice eminim. ne yapsam bilemedim herhangi bir tavsiyen var mı ?
Stres konusunda bnde öyleydim ilk basladigimiz zamanalr o kadar kafama takiyordum ki esime bana hayati zehir ediyordum . asilamalar negatif oldukca bunalima giriyordum ama zamanla kendimi olmayacak fikrine alistrdim eger olursa bnm icin bi süpriz olur dedim ve etrafidma okdr hamile cocuklu arkds vrdi beredeyse hepsiyle görüşmeyi kestim sadece tlfndan iletism oda eskisi gibi degil kendiem yeni ugraslar buldum hobiler edindim spor ve diyet bana cok iyi geldi kısin spordan dolayi bi rahtsizlik gecirdim 3 ay kdr onunla ugrastim belim bacagim cok sıkıntılydi o dönem bebk fikrindenniuice uzaklaştım tabi ve birde bnde kadin dogum hastanesinde calsiyorm röntgen teknileriuym ve yeni dogan hasta bbeklere film cekiyorum surekli hamle görüyorum bikactana cok rahatsiz bebege film. Çekmiştim ve ondan sonra pskolojim baya etkielndi ya bizimde byle olursa ya bakamzsak korkusu sardi cok israr etmemeye basladim dua edip tevekkul edip sonucu Allaha biraktim simdide bekliyorum sadece ucimden bsubuapmakta gelmiyor

Stres konusunda bnde öyleydim ilk basladigimiz zamanalr o kadar kafama takiyordum ki esime bana hayati zehir ediyordum . asilamalar negatif oldukca bunalima giriyordum ama zamanla kendimi olmayacak fikrine alistrdim eger olursa bnm icin bi süpriz olur dedim ve etrafidma okdr hamile cocuklu arkds vrdi beredeyse hepsiyle görüşmeyi kestim sadece tlfndan iletism oda eskisi gibi degil kendiem yeni ugraslar buldum hobiler edindim spor ve diyet bana cok iyi geldi kısin spordan dolayi bi rahtsizlik gecirdim 3 ay kdr onunla ugrastim belim bacagim cok sıkıntılydi o dönem bebk fikrindenniuice uzaklaştım tabi ve birde bnde kadin dogum hastanesinde calsiyorm röntgen teknileriuym ve yeni dogan hasta bbeklere film cekiyorum surekli hamle görüyorum bikactana cok rahatsiz bebege film. Çekmiştim ve ondan sonra pskolojim baya etkielndi ya bizimde byle olursa ya bakamzsak korkusu sardi cok israr etmemeye basladim dua edip tevekkul edip sonucu Allaha biraktim simdide bekliyorum sadece ucimden bsubuapmakta gelmiyor
Aslında çok haklısın bende aynı şeyi yapıyorum milletten uzaklaşmaya başladım ama ne yazık ki. Biz büyük bir aileyiz herkeste genç abimin hanımı ablam vs sürekli hamile herkes bende iyice bunalıyorum. Eşim yumurtlama tedavisini erteleyelim biraz daha kendi halinde kal dedi çok kararsızım. Hep dualarımda rabbim en hayırlı zamanda hayırlısı ise ver diye dua ediyorum ama insan işte bazen dayanamıyor :)

Kizlar selam bende pkoyum ;( hemde ilacsiz regl bile olamiuorum...22mayistan beri inofolic combi ve glukofen kullaniom temmuz 19da hasta olmam lazimdi hala olmadim delircem.inofolic ise yaramiyo heralde yaaaa;(((18 haziranda oldum en son adet ondada asilama oldum tutmadigi icin glmisti.mayisinda 19unda oldum oda tarlusalla geldi :( bunalima gircem wallahi

Kizlar selam bende pkoyum ;( hemde ilacsiz regl bile olamiuorum...22mayistan beri inofolic combi ve glukofen kullaniom temmuz 19da hasta olmam lazimdi hala olmadim delircem.inofolic ise yaramiyo heralde yaaaa;(((18 haziranda oldum en son adet ondada asilama oldum tutmadigi icin glmisti.mayisinda 19unda oldum oda tarlusalla geldi :KK43: bunalima gircem wallahi
Canim hepimizde ayni sorun sogan. Kurunu denedin mi

Kizlar selam bende pkoyum ;( hemde ilacsiz regl bile olamiuorum...22mayistan beri inofolic combi ve glukofen kullaniom temmuz 19da hasta olmam lazimdi hala olmadim delircem.inofolic ise yaramiyo heralde yaaaa;(((18 haziranda oldum en son adet ondada asilama oldum tutmadigi icin glmisti.mayisinda 19unda oldum oda tarlusalla geldi :KK43: bunalima gircem wallahi
Bende senin gibiyim en son 23 ünde oldum hala yok geciktikce gecikiyor.Üstelik oldugim zamanda damla damla geliyor

Back
X