• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben tarlusal içtim 12.gün geldi adet hormon testi yaptırdım tsh 11.230 lh:12.29 fsh:7.50 estrambolin:82 prolactin:15.88 bu durumda pko varmı bende acaba

Gösteremedi anım cuma gitcem ancak dahiliyeyedek sıra aldim guatr için. Bi özel Hastaneye gitmiştim orakı doktor alttan baktı pko dedı başka hastanede hormon yaptım böyle cikti

Gösteremedi anım cuma gitcem ancak dahiliyeyedek sıra aldim guatr için. Bi özel Hastaneye gitmiştim orakı doktor alttan baktı pko dedı başka hastanede hormon yaptım böyle cikti
Anladim sende sivilce tuylenme sac dokulmesi cilt yaglanmasi adetde gecikme sac yaglanmasi gibi sorunlarin hangisi var?

Hormon testi yaptırdım başka bişey yapılacakmı dedim bunun sonucuna gÖre ilerlicez dedi
Bende bu gun adet oldum sonunda. Yarin diyil obur gun yani adetin 3 cu hunu gitcem doktora buyuk ihtimalle bu hastalik bendede cikicak cunki hemen hemen butun belirtileri var bu hastalik kan tahlili sonucu belli oluyo eger varsa sonrasinda ulturasonla yumurtaliklarada bakiliyo

Evet öyle yapar canim ben adetten önce gittiğimde alttan muayede söyledi bende yarın gitcem doktora bakalım neyapcak

arkadaslar bende yumurta tembelliği var.buyumuyolar ancak bu ay söyle bişey geldı basıma 10 ve 20 gun arası yumurtlama donemı dıye bılınıyorya ben 11.gun yumurta akı gıbı bısey geldı ıkı kez .buyumeyen yumurtada böyle bır durum olabılırmı .yanı heycanlandım ılk kez basıma geldı.bılgısı olan yazabılırmı bır cevap

arkadaslar bende yumurta tembelliği var.buyumuyolar ancak bu ay söyle bişey geldı basıma 10 ve 20 gun arası yumurtlama donemı dıye bılınıyorya ben 11.gun yumurta akı gıbı bısey geldı ıkı kez .buyumeyen yumurtada böyle bır durum olabılırmı .yanı heycanlandım ılk kez basıma geldı.bılgısı olan yazabılırmı bır cevap
Yumurta takibi yaptırabilirsin aslında.

Kızlar hormon testi yaptırdım tsh 11. 23 fsh 7.5 lh12.29 e2:82 prolaktin:15.88 bende pko varmı doktor bişey demedim diğer ay bidaha hormon testi ver dedi

Kızlar hormon testi yaptırdım tsh 11. 23 fsh 7.5 lh12.29 e2:82 prolaktin:15.88 bende pko varmı doktor bişey demedim diğer ay bidaha hormon testi ver dedi
Lh / fsh oranı 2 ye yakıb pko var sizde normalde tan tersi olmalı fah /lh oranı 2 veya 1 küsür aramıza hoş geldiniz. Allah şifa versin

Back
X