• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı bundan 3 ay önce eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik normalde ilişkiye girdiğimiz gün adet olmam gerekiyordu fakat pco hastası olduğum için adet olmadım sanırım ve hala adet olmadım hiç bir belirti yok testte yapmdm ama sürtünme sırasında acaba zevk suyundan hamile kalmış olabilirmiyim içe boşalma olmadı tamamen dışarı boşaldı eşim acaba hamilemiyim ki ya

Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı bundan 3 ay önce eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik normalde ilişkiye girdiğimiz gün adet olmam gerekiyordu fakat pco hastası olduğum için adet olmadım sanırım ve hala adet olmadım hiç bir belirti yok testte yapmdm ama sürtünme sırasında acaba zevk suyundan hamile kalmış olabilirmiyim içe boşalma olmadı tamamen dışarı boşaldı eşim acaba hamilemiyim ki ya
O nasıl bi ilişki :)
yoktur pko olduğun için engelliyo. Doktora git tarlusal verir.

Arkadaşlar bende uzun yıllardır pco hastasıyım bekarim merak ediyorum hiç şifa bulan var mı...
Karatay diyeti ile sağlık bulanlar olduğunu okudum internette ama bizzat bunu yaşamış kişilerin tavsiyelerini merak ediyorum...

Kizlar, ben de iki-uc aydir adet sokturucu kullanmadan adet olamaz oldum.
4 kilo aldim ve tuylenmem cok artti.
pko varmis bir kac gun once doktora gittim test yapti ve ultrason cekilid.
ancak dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum , daha da kilo aldiracagi icin:/
Bekarim buarada.
Bekarken dogum kontrol hapi kullanmanin ileride, cocuk sahibi olmak istendiginde zorlastirdgini duydum, dogru mu sizce?
keten tohumu aldim, onu icmeye caliscam faydasi olursa yazarm burdan.

öncelikle çok geçmiş olsun canım. keten tohumunu bilmiyorum ama ben civan perçemi otu kullanmıştım. iyi de gelmişti hem ağrımı hafifletmişti hem adet söktürmüştü. bi dene istersen :)

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar :) aslında yıllardır takip ediyorum ama yeni üyeyim :) bende ne yazıkki pkoluyum ve kendimi bildim bileli adetim düzensiz. bazen 4-5 ay boyunca 22 günde oluyo döngüm bazen 15 günde bir bazende ilaçsız regl olamıyorum ne yazıkki. 17 aylık evliyim ve sadece evlendikten sonraki ilk 2 ay korunduk. yani 1 yılı aşkın süredir korunmama rağmen hamile kalamıyorum :KK43: geçen ay progestan verdi doktorum bunu kullan hem adet düzenlicek hemde gebe kalmana yardımcı olucak adet olursan 3. gün gel klomene başlayalım dedi. ve ben ne yazıkki ilaç bitmeden adet oldum :KK43: yarın sabah doktora gidicem tekrar bakalım neler olucak... Allah hepimizin yardımcısı olsun bi an önce kavuşalım inşallah bebeklerimize :)

öncelikle çok geçmiş olsun canım. keten tohumunu bilmiyorum ama ben civan perçemi otu kullanmıştım. iyi de gelmişti hem ağrımı hafifletmişti hem adet söktürmüştü. bi dene istersen :)
Tamam canim
Sana da cok gecmis olsun Allahim hepimize sifa versin

genc kızlıgımdan berı duzenlı adet nedır hıc tatmadım kızlar.çok ozenıyorum adetının saatını bıle bılenlere.gene 3 aydır regl olmadım:( bugun tarlusalı btırdım gene.neden gelmıosun adet nedeeeeeennnnn

Merabalar bende bekarligimdan beri pkoyla ugrasiyorum. 2 bucuk yillik evliyim basarisiz asilamalarim var .gecen hsg cekildim eylulun 9 unda balamadette olmadim . dum gece kan vardim 3.6 cikti ilk defa bu kdr yüksek ama 5günlüğüne i gecmesi lazim . somrasimda hagif pembemsi akimti geldi adet oldum dedim ama sonra da hic bsy gelmedi sizce hamilrlik olabilirmi

Kizlar, ben de iki-uc aydir adet sokturucu kullanmadan adet olamaz oldum.
4 kilo aldim ve tuylenmem cok artti.
pko varmis bir kac gun once doktora gittim test yapti ve ultrason cekilid.
ancak dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum , daha da kilo aldiracagi icin:/
Bekarim buarada.
Bekarken dogum kontrol hapi kullanmanin ileride, cocuk sahibi olmak istendiginde zorlastirdgini duydum, dogru mu sizce?
keten tohumu aldim, onu icmeye caliscam faydasi olursa yazarm burdan.
canım ben de pko luyum ve doktor önerisiyle 3 yıldır yasmin kullanıyorum kilo filanda almadım. 163 boyum 55 kilom. Ayrıca doğum kontrol hapı kullanman senin yararına çünkü her ay seni adet yapıyor, kadınlık hormonunu dengeleyip erkeklik hormonunu bastırıyor. Diğer hapları bilemem ama yasmin bana kilo aldırmadı.

canım ben de pko luyum ve doktor önerisiyle 3 yıldır yasmin kullanıyorum kilo filanda almadım. 163 boyum 55 kilom. Ayrıca doğum kontrol hapı kullanman senin yararına çünkü her ay seni adet yapıyor, kadınlık hormonunu dengeleyip erkeklik hormonunu bastırıyor. Diğer hapları bilemem ama yasmin bana kilo aldırmadı.

Canim 3 yil cok fazla ya.ben 1 sene kullandim cok pisman oldum.tamm cok yan etkisini gormedim ama btaktiktan sonra hala bozuk adetlerim.pkoyum bu arada.bebwk istiyoruz 2 yildir nasip olmadi

Kizlar herkese tecrubelerini paylastigi icin tesekkur ederim
Bu ay baslatmadi, bekle 1 ay dedi ama yine grcikti ve tuylenmem resmen artiyor :(
Kekik cayi ve ketentohunu deniorm hayirljsi
Allah hepimize sifa versin

Canim 3 yil cok fazla ya.ben 1 sene kullandim cok pisman oldum.tamm cok yan etkisini gormedim ama btaktiktan sonra hala bozuk adetlerim.pkoyum bu arada.bebwk istiyoruz 2 yildir nasip olmadi
malesef ne yaparsak yapalım adetlerimiz asla düzelmeyecek canım, hormonların nasıl?

Kızlar selam:KK200: Ben de pco luyum. 24 yaşındayım 1buçuk aylık evliyim. Adetlerim hiç Bi zaman düzenli olmadı, son adetimi de düğünden 3ay önce olmuştum :KK1: Ben de bebiş sahibi olmak istiyorum, hemen olsun diye Bi acelem yok ama doktora da gitsem mi diyorum Bi taraftan da.. ne kadar ertelesem onlardan uzatacak gibi geliyor tedavi süreci :KK43:

Ne kadar ertelesem süreç uzayacak gibi geliyor diyecektim yanlış olmuş kızlar
bence stres yapmadan evdeki bitkisel şeylerden dene derim. hem daha istemiyomuşsun. doktor işleri çok yorucu. soğan suyu ile başlayabilirsin.

Kızlar selam:KK200: Ben de pco luyum. 24 yaşındayım 1buçuk aylık evliyim. Adetlerim hiç Bi zaman düzenli olmadı, son adetimi de düğünden 3ay önce olmuştum :KK1: Ben de bebiş sahibi olmak istiyorum, hemen olsun diye Bi acelem yok ama doktora da gitsem mi diyorum Bi taraftan da.. ne kadar ertelesem onlardan uzatacak gibi geliyor tedavi süreci :KK43:

Sakin korunma cnim.hemen dusunuoniz hemen doktora git ve basla tedaviye

Soğan suyu daha önce denemiştim adetlerim düzene girmişti ama bırakınca yine aynı.. aslında önceden hiç dert etmezdim de şimdi evlendikten sonra kafama takılmaya başladı. Eşim çocuk çok seviyor, aramızda on yaş fark da var. Çok beklemek istemiyorum bebiş için ama bakalım nasip :anne:

merhabalar hiç aksatmayın hemen gidin bende nisan ayında evlendim adetlerim düzensizdi zor olucağını bildiğimden hiç korunmadık bende düğünden önce 2,5 ay adet olmadığım için ilk hasta olduğumda kan testi yaptırdım ultrasona girdim ve herşey normal dendi direk klomen verildi 3 ay takip felan yapılmadı sonra doktorumu değiştirdim ve pko olduğumu söyledi yaklaşık 5 aydır tedavideyim ama hla başarılı olamadık bence eğer çocuk istememe gibi bi durumunuz yok ise hemen tedaviye başlayın.

Back
X