• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhabalar hiç aksatmayın hemen gidin bende nisan ayında evlendim adetlerim düzensizdi zor olucağını bildiğimden hiç korunmadık bende düğünden önce 2,5 ay adet olmadığım için ilk hasta olduğumda kan testi yaptırdım ultrasona girdim ve herşey normal dendi direk klomen verildi 3 ay takip felan yapılmadı sonra doktorumu değiştirdim ve pko olduğumu söyledi yaklaşık 5 aydır tedavideyim ama hla başarılı olamadık bence eğer çocuk istememe gibi bi durumunuz yok ise hemen tedaviye başlayın.
Allah kolaylık versin size Can'ım. Bana bekarken doktora gittiğimde de hep diyorlardı, çocuğum olmaz diye takma kafana artık tıp çok gelişti vs.. Tabi burdan ne anlaşılıyor. Sen çocuk sahibi olmak isterken biraz uğraşacaksın. Hiç kafaya takmadım ama. Rabbim nasip ederse olacak inşallah. Şimdi 1.5aylık evliyim belki çok Yeni ama yine de gidicem bakalım. Bizde korunmuyoruz bu arada Can'ım

Allah kolaylık versin size Can'ım. Bana bekarken doktora gittiğimde de hep diyorlardı, çocuğum olmaz diye takma kafana artık tıp çok gelişti vs.. Tabi burdan ne anlaşılıyor. Sen çocuk sahibi olmak isterken biraz uğraşacaksın. Hiç kafaya takmadım ama. Rabbim nasip ederse olacak inşallah. Şimdi 1.5aylık evliyim belki çok Yeni ama yine de gidicem bakalım. Bizde korunmuyoruz bu arada Can'ım

bir arkadaş olarak kesinlikle tedaviye hemen başlamanı isterim aylar geçtikçe insan psikolojik olarakta çok etkileniyor.

merhaba kızlarr.. 2 yıllık evliyim 9 aydır bebek düşünüyorum ama malesfe daha olmadı... pco hastasıyım adetlerim düzensiz. bu ay ilk defa klomen kullandım dğn kontole gittiğimde doktorum yumurtalarımın gayet iyi oldugunu söyledi sol 18mm sağ 16mm dedi. cuma günü ovitrelle iğne vurulucam.. ayrıca inofolic combi+glifor kullanıyorum.. değerlerim de şu şekilde;
FSH :10,52
TSH :0,689
LH :12,27
PRL :13,45
E2 :171
benim gibi durumda olup hamile kalanlar var duyuyorum tek dedikleri şey kafandan bebek düşüncesini at diyorlar. ama ben bir türlü bunu beceremiyorum :( 9 aydır acaba hamilemiyim demekken o negatifi görmekten yo-rul-dumm :( psikolojim bozuldu artık rabbim herkese en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin allahım inşallah :)

Kizlar bende mi pkoluyum anlamadim

Eklentiler

• Screenshot_20161026-172146.webp
    Screenshot_20161026-172146.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 49
bir arkadaş olarak kesinlikle tedaviye hemen başlamanı isterim aylar geçtikçe insan psikolojik olarakta çok etkileniyor.
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah.. Doktora gitme fikri bile insanı psikolojik olarak etkilemeye başlıyor. Süreç uzarsa bide daha zor olur eminim ki :KK43: Allah yardımcımız olsun. Siz tedavi oluyor musunuz bu arada

Merhaba arkadaslar bnde pkoluyum.1 yıllık evlıyım 2 aydır doktora gıdıyorum bebek ıcın ılk ay adet duzenı ıcın glukofen ve duphaston kullandım bu ay da klomene basladım adetımın 17.gunu yumurtam catladı degerlendırdım sımdı beklemedeyım ama degıl gunler saatler bıle gecmıyor .bıde evde oldugum ıcın sureklı arastırıyorum .ıns bu ay gelir melegım allahım kimseye bebek hasretı vermesın cok zor delırecek gıbıyım

hangi tedaviyle hamile kaldın canım. yada kendiliğnden öi
Canım ben glukofen içtim günde bir tane . klomen kullandım bi kere çat iğnesi oldum olmadı.sinra ara verdim ramazan girdi araya sinra da memlekete gidecektim.gelince tedaviye devam ederim dedim. Biraz aklımdan attım tabi. Bu arada glukofene ve inofolic şaseye devam ettim. Normalde pkolular günde 4 paket iciyirmus ama biraz maliyetli oluyordu o yüzden günde iki tane içtim 15 gün .bitince normal folik asit devam ediyordum

Canım ben glukofen içtim günde bir tane . klomen kullandım bi kere çat iğnesi oldum olmadı.sinra ara verdim ramazan girdi araya sinra da memlekete gidecektim.gelince tedaviye devam ederim dedim. Biraz aklımdan attım tabi. Bu arada glukofene ve inofolic şaseye devam ettim. Normalde pkolular günde 4 paket iciyirmus ama biraz maliyetli oluyordu o yüzden günde iki tane içtim 15 gün .bitince normal folik asit devam ediyordum
bende inofolic kullanmak istiyorum ama pahalı geliyp

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah.. Doktora gitme fikri bile insanı psikolojik olarak etkilemeye başlıyor. Süreç uzarsa bide daha zor olur eminim ki :KK43: Allah yardımcımız olsun. Siz tedavi oluyor musunuz bu arada

evet oluyorum evlendiğim aydan beri ilk 3 ay doktor takip etmediğ için öyle kaldı sonra doktorumu değiştirdim bu ay kist oluştu bende artık bidahaki aya nasipse.

Anadolu yakasında iyi bi doktor varmı kızlar bende pkoluyum adetim şuanda bihafta geçiyo. doktor içinde adetli mi gitmek gerekio.bikaç doktora gittim ılgılnmıyolar

2 sene bebeğimiz olmadı kızlar. soğan kürü denediğim ay hamıle kaldım şükür sizde deneyin kesinlikle. aşılama yapılacak ay denedim soğan kürünü hamıle kaldım :) bende sorun yoktu ama denemek ıstedım yınede

Back
X