• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

istanbul anadolu yakasi sancaktepe de

Bende Pendik'te yim cnm kaynarcada özel yüzyıl hastanesi var orda neslihan alan var kadin doğum harika bi doktor bemim doktorum kendisi. Baska doktorlardan ona gecen cok hasta var cook ilgili kesinlikle ona git. Hafta sonu calismiyor çünkü haftaici cook yogun. Normalde randevu alarak gidiliyor suan alsan bi kac hafta sonraya alirsin o derece yoğun. Eger randevusuz gitmek istersen de sabah erken orda ol kayit actir sira bekliceksin bi randevulu bi randevusuz sira alıyor. Kaçırma bu doktoru cnm

2 sene bebeğimiz olmadı kızlar. soğan kürü denediğim ay hamıle kaldım şükür sizde deneyin kesinlikle. aşılama yapılacak ay denedim soğan kürünü hamıle kaldım :) bende sorun yoktu ama denemek ıstedım yınede
Soğan kürünü nasıl ve ne zaman yaptınız?

Arkadaşlar merhaba duruma bilenler cevap verebilir mi şimdi yumurtlama akıntısı yumurtlamanın habercisiymiş ya akıntı yumurtanın çatlamıs olduğunu mu gösteriyor yoksa akıntılar bittikten sonra mı Çatlıyır ben anlamadım

Arkadaşlar bende polisliktik överim genç kızlıdıgımdan beri gitmediğim doktor denemediği m şey kalmamıştı sonra Canan karatayın bahsettiği insülin direncini dinledim pko lıu kadınlarda insülin direnci olabileceğini anladım yüksek insülinde diğer hormonları bozuyormuş iki aydır tam uymasamda Canan karatayın dediği gibi besleniyorum ve iki aydır yumurtlayabiliriyotum bütün yumurtlama belirtilerim oluyor isterseniz bir araştırın deneyin derim

Arkadaşlar bende polisliktik överim genç kızlıdıgımdan beri gitmediğim doktor denemediği m şey kalmamıştı sonra Canan karatayın bahsettiği insülin direncini dinledim pko lıu kadınlarda insülin direnci olabileceğini anladım yüksek insülinde diğer hormonları bozuyormuş iki aydır tam uymasamda Canan karatayın dediği gibi besleniyorum ve iki aydır yumurtlayabiliriyotum bütün yumurtlama belirtilerim oluyor isterseniz bir araştırın deneyin derim

Evet inüsilin direnci oluyor. Bana da doktorum matofin verdi Anti diyabetik.onun dışında inofolic combi ve agnucaston kullanıyorum.bebek de istiyoruz 6 aylık evliyim ve 2015 Nisan da bekarken en son adetimi olmuştum öyle düzensizdi. 2 kutu tarlusal kullandım.1 gün bekledikten sonra regl oldum. reglimin 3.günü hormon testi yaptırdım 12 13 gün fln kullandım bu ilaçları. Hormonlarda bi sıkıntı çıkmadı. Pco da görünmüyor dedi ben şok oldum. 12 13 gün önce pco hastası olduğumu söylemişti. Erimiş mi demek bu kadar kısa sürede bu mümkün mü ben daha pc over lı olduğuma alıştırıyordum kendimi.

aynen bende pko var zannediyodum bugun yok dedi.sana ilac baslandimi peki4
Sevindim senin adına da. Vardı bence ama ilaçla falan eriidi ya da adetle gitti olabilir. Evet ilaç başladı matofin inüsilin direncine karşı kilo vermeyi kolaylaştırıcı. Agnucaston. Ve inofolic combi verdi. Tarlusal la adet oldum zaten 2 kutu. Tarlusal bitti. Bu ay gebelik olmazsa bidahaki ay regl olamazsam napcam düzene girmediyse :(

aynen bende pko var zannediyodum bugun yok dedi.sana ilac baslandimi peki4
Hormon testi yaptı reglin 3.günü. Gözükmedi onda pco. Değerlerimin de hepsi normal. Allaha şükür. Bu ay bakalm reglin 4.günü. Bitmesini bekliyorum 1 yılı geçkin adet olmadım. Hazır olmuşken bu yumurtlama günlerimi değerlendirmek istiyorum. Hayırlısı hepimiz için

senin kilomu var canim bana normalsin dedi.ilac veririm dedi ama muayeneden sonra kan ver dedi bi kagit verdi orda bissuru test var onlarida yaptircakmisim anlamadim yarin bidahami gitsem

senin kilomu var canim bana normalsin dedi.ilac veririm dedi ama muayeneden sonra kan ver dedi bi kagit verdi orda bissuru test var onlarida yaptircakmisim anlamadim yarin bidahami gitsem
Bana 5 6 kilo ver dedi. Sen Kan vermedin mi. Bana elisa test yaptı ilk gittiğimde bi çok şeyi bu testte görebiliyor. İlk testten sonra tarlusal matofin agnucaston verfi. sonra adetimin 3.günü de hormon testi yaptı.

Testleri yaptırmadıysan git yani yarın :) hemen yaptır sonucunu götür ona göre yol çizersin.

testler cok ama kan verdim.rahim filmi smer testi kultur testi esinin sperm testi bunlar cok zaman alir bunlari yaptiktan sonrsmi ilaca baslicak onu anlamadim yoksa buay mi

Testlerin doğru zaman alır. Sonuçlardan sonra ilaca başlar diye düşünüyorum. Ben daha 1 yılı doldurmafığım için gebeliğe yönelik bişy yapmıyolar tam anlamıyla. 6 aylık evliyim 3 4 ay sonra gel gebelik olmazsa tedaviye başlayalım dedi. Benden de İsterr sonrasında rahim filmi fln.

Soğan kürünü nasıl ve ne zaman yaptınız?

Adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gun uygulanır sabah aksam ac icilir taze hazırlanır yemeklik dışı kahverengi ici beyaz soğan kullanılır . Iki su bardağı hazir su kaynatilir soganlarin kabugu soyulur dörde bölünür suya atılır kapagi kapali bes dk kaynatilir süzülür ilik içilir

pkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????

Ben tedaviyi doğal yöntemlerle oldum. Dilersen deneyimlerimi paylaşabilirim ya da lendi danışmanıma yönlendirebilirim.

Back
X