• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

nasil temin ediyosunuz bu ilaclari yada hangi tahlilleri faln yaptiriyosunuz doktorda yardimci olurmusunuz
Pko varsa sizde öncelikle Adetinizin 3. Günü hormon tahlilleri yapacak sınız orda değerlerine göre Adetin 3.veya 5. Günü klomene başlatıyor doktor klomenin yanında her doktor vermiyor glifor glukofen gibi şeker ilacını ben kendim istemiştim zorla yazmıştı kutunun içinde 100 adet var günde 1 yada 2 defa kullanılıyor geçmiş olsun

Ben O ilacı içtiğim dönemlerde Klomende kullanıyordum yujurtam çok güzel büyüyordu çatlıyordu ama tüplerim tıkalı oldugu için hamile kalamıyordum hsg çekildikten 1 ay sonra glifor klomen sayesinde hamile kaldım inşallah sende sonuç alırsın
Ben henüz 2 aydır çocuk düşünüyorum bu ay kullanmaya başladım doktorum önemli bi sorunun yok demişti

bende 2 yıl tedavi sonrası oğluma hamile kaldım şimdi 4 yaşında kolay olmayacağını bildiğim için 2 yıldır tedavi oluyorum sonuç yine hüsran herkes oğluna kardeş yap deyip duruyor biraz huysuz suçlusu benmişim onu kardeşsiz bırakmışım gidip herkese bende Pko var diye bağırasım geliyor bu ay yine tedavi oldum 4 haftalıkken düştü kimyasal düşük diyorlar 3. defadır bunu yaşıyorum buldum derken kaybettim sanki aynı şeyleri yaşıyoruz
kimin n3 dedigine bakma onemseme hatta azarla karsindaki kisiyi moralini kimsenin bizmasina izin verme rabbimden gelen bise napalim paramiz vardida bizmi satin aldik bu illeti herkese konusmasi kolay takma boz ver

kimin n3 dedigine bakma onemseme hatta azarla karsindaki kisiyi moralini kimsenin bizmasina izin verme rabbimden gelen bise napalim paramiz vardida bizmi satin aldik bu illeti herkese konusmasi kolay takma boz ver
Bu söylediğin okadar zorki doğuda yaşıyorum buradaki kadınlar neredeyse her yıl doğuruyor kendimi aralarında kısır gibi hissediyorum çok şükür oğlum var oda olmasa Napardım bilmiyorum

Çok yeni olduğum için doktor doğal yolla olsun dedi. Ama ben çok sabırsızım. Sadece o ilaçları verdi bana 1 ay oldu kullanalı
Evet şimdi anladım sadece glukofen ile gebe kalan çok kişi var araştırabilirsin moral olur sana tavsiyem rahat ol bak ben çok sitres yaptım düşük oldu çok üzgünüm bu ay olmasa diğer ay klomen istersin doktorundan yumurta takibi yaptın mı şuan son durumun nedir

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 7 aylik evliyim esimle 3 aydir korunmuyoruz pko hastasiyim son aylarda da adetlerimi ilacla oldum adet 3.gunu kan verdim 10.08 cikmisti fh uc ay sonra yine adet oldum 6.kusur du.doktorum serephone yumurtlama hapi verdi ilaci ictim ama yumurtlama takibine gitmedik ozel has durumumda cokyok.ben kendim gliformin alsam eczaneden olur mu.bi de adetimin 15. Gunu bugun dun beraber oldum gun asiri beraber olucam yumurtlama olmustur belki diye.doktora gitmemekle kotu mu yaptim sizce.havuc incir iciyorum ama cok duzenli degil.kist olusur mu acaba cok tedirgini
m

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 7 aylik evliyim esimle 3 aydir korunmuyoruz pko hastasiyim son aylarda da adetlerimi ilacla oldum adet 3.gunu kan verdim 10.08 cikmisti fh uc ay sonra yine adet oldum 6.kusur du.doktorum serephone yumurtlama hapi verdi ilaci ictim ama yumurtlama takibine gitmedik ozel has durumumda cokyok.ben kendim gliformin alsam eczaneden olur mu.bi de adetimin 15. Gunu bugun dun beraber oldum gun asiri beraber olucam yumurtlama olmustur belki diye.doktora gitmemekle kotu mu yaptim sizce.havuc incir iciyorum ama cok duzenli degil.kist olusur mu acaba cok tedirgini
m
Geçmiş olsun öncelikle doktora gitmediniz kontrol için siz en iyisi iki günde bir beraberliğiniz olsun 1 hafta boyunca sonrasında sabırla beklemek kalıyor. Kasıklarında ağrı sızı oldumu yumurta Çatlama akı mesela

Akintik var ama hep 3 kasimda adet oldum adetim baslangicindan itibaren 13.gun gun asiri iliski bu zamanda dogru biliyorum degil mi.serephoneyi ictim ama asiri biagrim yok ama uyarilma var tabi ki ufak ufak sancilar falan.catlamasi icin ne yapmak lazim.bilgisi olanvarmi.bu ay doktora gidemem malesef.bu sekildd bi deneyecem nasip olur insaallahevveli benden once evlad hasreti ile yananlara nasip etsin rabbim

m
Canim gecmis olsun.bende pcoluyum.kontrollere gitmemekle hata etmissin tabi.doktor düzenli yumurta takibini yapmaliydi.ve istenilen büyüklüğe geldigi zaman çatlatma iğnesi vericekti sana.sen kontrole gitmedigin icin dogal olarak çatlatma iğnesi vurulmamis oldun.bide şu ihtimal yumurtalarin belkide o ilaca direnç gostermis olabilir gelismemistir.mesela ben ilaclara cvp vermedim.yumurtam hic gelismiyordu.iğne tedavisine gectik.igneye yanıt verdim. özel hastaneye gitme sansin yoksada devlette devam et canim.bide şu var eğer özele gittiysen ilk gidisinde ücret oduyosun daha sonra yumurta takiplerinde ücret almiyolar kontrol oldugu icin.

Arkadaşlar merhaba. Bende pco hastası idim şu an hamileyim denediklerimi dusuncelerimi az çok yazmaya calısıyorum. 'Pco vardı şu an hamileyim ve belirtilerim' formunda konuşuyoruz gözatın isterseniz. Hayırlı akşamlar

Arkadaşlar merhaba. Bende pco hastası idim şu an hamileyim denediklerimi dusuncelerimi az çok yazmaya calısıyorum. 'Pco vardı şu an hamileyim ve belirtilerim' formunda konuşuyoruz gözatın isterseniz. Hayırlı akşamlar
rabbim kucagina almayida nasip etsin saglikli bisekilde ins. formda konusuyoz dedin ama ben tlden giriyorum bu sayfaya bilamadim yardimci olurmusun

Acikcasi hemen bu psikolojiye girmek istemedigim icin gitmek gelmedi icimden rabbim buyuk bu aylikda boyle olsjn dedim.igne sonucu bebeginiz oldu mu sizin.daha uc ay oldu ya duzenli korunmamaya vucuduma zaman vermek lazim diye dusunuyorum.29 yasindayim tabi bakalim rabbkm nasip edecek mi.hemen yazarim hamile olursam duaedin lutf.kafam cok karisik teslim olup rabbi e

m

bende yaklaşık 7 aydır evliyim nisanda evlendik ve hiç korunmadım zor olucağını tahmin ettiğim için tedavi gördüğüm halde sonuç alamadım hla bence kendinizi yıpratmayın hiç tedaviye başlayın en yakın devlet hastanesinde bu hastalıkla zaman alabiliyor ve bu insanı psikolojik çok etkiliyor.

Acikcasi hemen bu psikolojiye girmek istemedigim icin gitmek gelmedi icimden rabbim buyuk bu aylikda boyle olsjn dedim.igne sonucu bebeginiz oldu mu sizin.daha uc ay oldu ya duzenli korunmamaya vucuduma zaman vermek lazim diye dusunuyorum.29 yasindayim tabi bakalim rabbkm nasip edecek mi.hemen yazarim hamile olursam duaedin lutf.kafam cok karisik teslim olup rabbi e
Insallah hayırlı güzel sonuclar alirsin canim.hic biseye gerek kalmaz insallahh.iğnelerle yumurtam gelisiyo.ilk asilamam tutmadi.2.sini oldum beklemedeyim günümü.hepimiz elimizden geleni yapiyoruz kismet artik..ama zaman kaybetmeyin derim.biran once tedaviye baslamani tavsiye ederim.ben 3 yillik evliyim.2 yil istemedik bebek.simdide 1 yili askin suredir tedavilerle ugrasiyorum.keske diyorum evlendigim ilk gün baslasaydim

Mrb kzlar bnde pkoluym cok gec yumurtlym 2 Sene bitti evleneli 3 ten gun aldm cok ustelemedim olur ddm artk gercktn istyrm ilac lar kullndm yumurta takbi yspildi normal ddi dokt r Ama olmadi serephone den cyclonova klomen e kadr kullandm olmdi esmde s yok sukur sogan kurne basliycm ınş ilk fırsatta snrada incr kuru yapcm btksele yonelcm anliycaginiz rabbim herkse hayırlı saglkli evlatlar nSipetsn ins

Son düzenleme:
Back
X