• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı bundan 3 ay önce eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik normalde ilişkiye girdiğimiz gün adet olmam gerekiyordu fakat pco hastası olduğum için adet olmadım sanırım ve hala adet olmadım hiç bir belirti yok testte yapmdm ama sürtünme sırasında acaba zevk suyundan hamile kalmış olabilirmiyim içe boşalma olmadı tamamen dışarı boşaldı eşim acaba hamilemiyim ki ya
Kb ama bn senin evli oldqna ble inanmadım nedense insan korunur cocck olmasın dye bu nasıl bseyse 3 ay önce diyosn ve teste yapmamissin tuhaf

Mrb kzlar bnde pkoluym cok gec yumurtlym 2 Sene bitti evleneli 3 ten gun aldm cok ustelemedim olur ddm artk gercktn istyrm ilac lar kullndm yumurta takbi yspildi normal ddi dokt r Ama olmadi serephone den cyclonova klomen e kadr kullandm olmdi esmde s yok sukur sogan kurne basliycm ınş ilk fırsatta snrada incr kuru yapcm btksele yonelcm anliycaginiz rabbim herkse hayırlı saglkli evlatlar nSipetsn ins
Geçmiş olsun canim.yumurtlamamiz gec oluyo bizlerin.ilaclarla bi sekilde bu saglaniyo hersey normal sartlara geliyo ama tutmuyo...bitkisel kurleri uygularken tedavine ara vermemeni oneririm.tedavini birakma yinede.

Geçmiş olsun canim.yumurtlamamiz gec oluyo bizlerin.ilaclarla bi sekilde bu saglaniyo hersey normal sartlara geliyo ama tutmuyo...bitkisel kurleri uygularken tedavine ara vermemeni oneririm.tedavini birakma yinede.
Su an da bi tedavi gormuyorum cnm o yüzden bitki sele yonelcm doktorum 3 ay serephone verdi içtim adetlerm düzenli geldi tabi tedavi bitti yne aynı napcm blmiiorm :(

Su an da bi tedavi gormuyorum cnm o yüzden bitki sele yonelcm doktorum 3 ay serephone verdi içtim adetlerm düzenli geldi tabi tedavi bitti yne aynı napcm blmiiorm :KK43:
Canim kademe kademe ilerliyo bu tedaviler.bu bende klomenle basladim.hic bi yanit alamadim.sonra igneye geciliyo.dogal yollardan yine olmayinca asilamaya geciliyo.2-3 asilamada tutmazsa tup bebege geciliyo.aşamalar bunlar yani.zaman kaybı yasamaman icin soyluyorum canim.nekadar erken davranirsak o kadar iyi.bende 3 yillik evliyim.1 yildir tedavi goruyorum.keske keske ilk gun baslasaydim...bitkisel kurlerini uygula tabi sen bilirsin.ama tedavini aksatma.bir sonraki aşamaya gec biran önce.gönül isterki hic biseye gerek kalmadan dilegimiz gerceklessin..ama ne yazikki bu pco ugrastiriyo iste..insallah tez zamanda kavusursun sende:dua:

Su an da bi tedavi gormuyorum cnm o yüzden bitki sele yonelcm doktorum 3 ay serephone verdi içtim adetlerm düzenli geldi tabi tedavi bitti yne aynı napcm blmiiorm :KK43:

kesinlikle tedaviyi bırakmayın bizim için kendiliğinden olması çok zor bende nisanda evlendim ama problemimi bildiğim için hiç beklemedim ama doktorun azizliğne uğradım üç ay boşuna geçti sonra doktorumu değiştirdim ve hla tedaviye devam ediyorum bi taraftanda elimden geldiğince bitkisel şeylerde uyguluyorum ama lütfen tedaviyi bırakmayın.

Canim kademe kademe ilerliyo bu tedaviler.bu bende klomenle basladim.hic bi yanit alamadim.sonra igneye geciliyo.dogal yollardan yine olmayinca asilamaya geciliyo.2-3 asilamada tutmazsa tup bebege geciliyo.aşamalar bunlar yani.zaman kaybı yasamaman icin soyluyorum canim.nekadar erken davranirsak o kadar iyi.bende 3 yillik evliyim.1 yildir tedavi goruyorum.keske keske ilk gun baslasaydim...bitkisel kurlerini uygula tabi sen bilirsin.ama tedavini aksatma.bir sonraki aşamaya gec biran önce.gönül isterki hic biseye gerek kalmadan dilegimiz gerceklessin..ama ne yazikki bu pco ugrastiriyo iste..insallah tez zamanda kavusursun sende:dua:
Saol hyatm allah razı olsun ınş sn hamis msn

kesinlikle tedaviyi bırakmayın bizim için kendiliğinden olması çok zor bende nisanda evlendim ama problemimi bildiğim için hiç beklemedim ama doktorun azizliğne uğradım üç ay boşuna geçti sonra doktorumu değiştirdim ve hla tedaviye devam ediyorum bi taraftanda elimden geldiğince bitkisel şeylerde uyguluyorum ama lütfen tedaviyi bırakmayın.
Bnde isterim brakmamayi ama hiç bi saglk guvncem yok o yüzden bitksele basliycm ınş soledklern Saol cnm Rabbim herkse hayırlı olanı nasip etabında ins

pko lu arkadaşlar aramızda yasmin kullanan var mı ? Kullanan arkadaşlara bir sorum var yumurtlama gününüz kaçıncı gün oluyor? Bugün adetten sonra 19. günüm akıntım var yumurtlama akıntısı mümkün mü bu, çok geç bir süre değil mi yumurtlama için?

pko lu arkadaşlar aramızda yasmin kullanan var mı ? Kullanan arkadaşlara bir sorum var yumurtlama gününüz kaçıncı gün oluyor? Bugün adetten sonra 19. günüm akıntım var yumurtlama akıntısı mümkün mü bu, çok geç bir süre değil mi yumurtlama için?

yasmin kullanmıyorum ama zaten pko genelde geç yumurtlama oluyo ben genelde 21-22 De ilaç kullansam dahi gerçi bünyeden de değişir ama

Soğan Kuru yaptıktan sonra kahverengi akintilari olan oldu mu ? Adet olma zamaninda başladı 1 haftadır devam ediyor.

zaten her ay adetle birlikte o kistler atılmıyor mu? benim bildiğim her ay o oluşup gelişmeyen yumurtalar adetle atılır ve bir sonra ki ay yeniden birden fazla yumurta oluşur gelişemezler ve adet olunca hepsi yine atılırlar bu böyle bi döngü değil mi pko da?

• Beğen
Reactions: SUU
Back
X