• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba arkadaşlar ben de bu konuda bilgilerınızi istiyorum doktora kontrol amaçlı gittim bebek düşünmüyordum bi sıkıntı olur mu ilerde veya var mı diye gittiğim de muayene ile yumurtalik tembelligi teşhisi koydu ve tedavi ilaç bişey başlamadı sadece kilo ver dedi olur bebeğin dedi düşünmüyordum bebek bir yıl daha fakat bu beni çok üzdü ben kilo verdiğim de bebegim olur mu diyete başladım kilo verip tedavi görmeden bebeği olan oldu mu

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi uzaktan takip ediyordum ama bugün bende aranıza katıldım.
21 yaşında pko hastasıyım 2buck yıllık evliyim doktor tavsiyesiyle ilk yılımda 8 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım 1,5 yıldır korunmadığım halde halen daha o mutlu haberi alamadık. her bayan gibi bende hayırlı bir evladım olsun istiyorum. biraz da kafada biter diyolar ama yaşamayan anlamıyor umursamadan geçilmediğini bana bu yolda ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz acaba
Umarım hepinizin gönlünce olur herşey hamişler bi an önce sağ salim çocuklarına kavuşur benim gibi olan arkadaşlarda mutlu haberi alır hayırlısıyla sağlıcakla kalın ve asla umudunuzu kaybetmeyin derim ben
Yazni okdum sanki bn yazms gbi oldm ayni ayniyz snle yasm 22 2buck yilllk evlym bnde pkoym bebs yok aw calsmlra dewm ins olck hpmzn de bn inanym sogana baslycm ins ha bi de bi kur var onu ypiom koca kari ilaci diolar Hayrlisyla bi sonuc alrsam ki alcm Allah n izyle o zamn yazcm burya tarifi

Yazni okdum sanki bn yazms gbi oldm ayni ayniyz snle yasm 22 2buck yilllk evlym bnde pkoym bebs yok aw calsmlra dewm ins olck hpmzn de bn inanym sogana baslycm ins ha bi de bi kur var onu ypiom koca kari ilaci diolar Hayrlisyla bi sonuc alrsam ki alcm Allah n izyle o zamn yazcm burya tarifi[/QUOTenemedim

Denemedigimiz için bilmiyoruz da kilo veresen olur dedi ben de o yüzden diyete başladım kilo verdikten sonra düşünecegiz işlh ama bunu bilmek beni çok üzdü ve gerdi sürekli araştırıp yazılanları okuyorum işlh bi sıkıntı yaratmaz bu en azından doktorun aynı şeyler dediği ama bebeği olan birileri yazsa rahatlarız biraz anlarsa süreci iyi gelir benim duzensizligim falan da yoktu sadece kontrol amaçlı gittim ve ultrasyonla muayene ettiğin de söyledi bazıların da kist bazıların da yumurta oluşumu olmadığı için bu tanı konuluyormus ben de ikisi de yok sadece kilodan dolayi yumurtalik tembelligi var dedi işlh olur eğer kurun ise yararsa bizimle paylaş sen de de başka sıkıntı yok tu değil mi sadece kilo

Yazni okdum sanki bn yazms gbi oldm ayni ayniyz snle yasm 22 2buck yilllk evlym bnde pkoym bebs yok aw calsmlra dewm ins olck hpmzn de bn inanym sogana baslycm ins ha bi de bi kur var onu ypiom koca kari ilaci diolar Hayrlisyla bi sonuc alrsam ki alcm Allah n izyle o zamn yazcm burya tarifi

Bakalım canım artık arayış içinde oldum daha iyi fikirlerimizi paylaşalım lütfen Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Denemeditembelliği nfein bilmiyoruz da kilo veresen olur dedi ben de o yüzden diyete başladım kilo verdikten sonra düşünecegiz işlh ama bunu bilmek beni çok üzdü ve gerdi sürekli araştırıp yazılanları okuyorum işlh bi sıkıntı yaratmaz bu en azından doktorun aynı şeyler dediği ama bebeği olan birileri yazsa rahatlarız biraz anlarsa süreci iyi gelir benim duzensizligim falan da yoktu sadece kontrol amaçlı gittim ve ultrasyonla muayene ettiğin de söyledi bazıların da kist bazıların da yumurta oluşumu olmadığı için bu tanı konuluyormus ben de ikisi de yok sadece kilodan dolayi yumurtalik tembelligi var dedi işlh olur eğer kurun ise yararsa bizimle paylaş sen de de başka sıkıntı yok tu değil mi sadece kilo
Bn kilolu deqlm cnm 50 kiloym adet duznszliaivar yumurta tembllignden kaynakli

Bakalım canım artık arayış içinde oldum daha iyi fikirlerimizi paylaşalım lütfen Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin ins cnm sogan kurunu deneyelim bnce dha dun bi forumda okudumbiri de yazms hamisim die ck sewndm vla rabbm bzede nasp edr ins herks tavsye edio ne kaybedrz ki haa bde proflarda onerio arastirin derim bn kesin ypcam adeti duzene sokuyo hamislige hazirlio rahmi temzlio

Anladim canım allah yardımcımız olsun benim kilom var 85 kiloyum boyum 1.65 ama sıkıyim kilonun bu tarz şeylere engel olduğunu bilmiyordum işlh isteyen herkesin olur ya bizimle paylaşırsın sonuç işlh iyi olurda

Anladim canım allah yardımcımız olsun benim kilom var 85 kiloyum boyum 1.65 ama sıkıyim kilonun bu tarz şeylere engel olduğunu bilmiyordum işlh isteyen herkesin olur ya bizimle paylaşırsın sonuç işlh iyi olurda
Cnm kiloyu fazla takma ama zayflamaya calis ne kilolular dogruyo sogana basla ardndan incir kuru netten arastr ve uygula zayflamsyada yardmci ayrıca

Merhaba arkadaşlar ben de bu konuda bilgilerınızi istiyorum doktora kontrol amaçlı gittim bebek düşünmüyordum bi sıkıntı olur mu ilerde veya var mı diye gittiğim de muayene ile yumurtalik tembelligi teşhisi koydu ve tedavi ilaç bişey başlamadı sadece kilo ver dedi olur bebeğin dedi düşünmüyordum bebek bir yıl daha fakat bu beni çok üzdü ben kilo verdiğim de bebegim olur mu diyete başladım kilo verip tedavi görmeden bebeği olan oldu mu
Cnm bu hastalik öyle biseykii .. hic bilemiyosun eger adetin düzensizse gelmiOrsa yada gec geliyorsa zayiflamak biseye yariyor adetin düzene giriyor .. ama pko hastalikda adetin gelse bile yumurtlama olmuyor. Bendede pko var hic adetimde sorun olmadi hep zamaninda geldii ama geldigi halde yumurtlamam olmuyordu .. tedaviyle yumurtlamam oldu anca. Bende bebek istemiyordum sonra ögrendigimde pko oldugumu hemen tedaviye basladim allaha sükür suan hersey yolunda 6 aydir deniyoruz ama hala tutmadi. Yani nezaman tutacagi belli olmaz . Belki tedavi olup bi sene sonra yada hemen .. ama sana sunu söyleye bilirim yas ilerledikce daha cok zorlasiyor hersey.. yasini billmiyorum ama gencken tedavini ol ..

Yaşım yirmi sekiz yumurtlama var mı dedim evet var sadece kilodan dolayi gelişmiyor demişti doktoruma sordum bebeğim olmaz mj dedim kafam çok karıştı dedim hayır olmaz diye birşey yok dedi her beş kilo da bir yumurtalik in işlevi artar sen kilo ver yeterli dedi o yüzden tedavi de vermedi bana sadece bunları dedi beş kilo versen yeterli olur dedi

İşlh sana da tüm isteyenlerde allah tez zaman da nasip eder sonrasında dada bizlere güzel haberlerinizi bekliyorum ben de önce kilo problemimiz halletmeliyim

Evet öyle baya kiloluların sorunu olmuyor fakat her bünye aynı değilmiş bazılarının kaldirmiyormus kiloyu işlh olur soğanı ben de arastirirken rastladım kilo verdikten sonra deneyeceğim şuan yoğurt pul biber limon kur uyguluyorum

Doktor bana da şeker hapi vermisti midemi cok bulandirdigi icin icememistim ama tekrar basliycam Allahin izniyle çünkü zayiflamaya cok yardimci oluyormus en az 14 kilo vermen lazim dedi doktorum.
Boyum1.58 kilom 71 şuan doktora gittigimde 75dim

Pko da Doğum kontrol hapı yerine kullanılan gebeliği sağlamaya faydası için hormonları düzenlediği için veriliyor bazı kişilerin insülin direnci oluyor inada faydası var "benim hiç bi problemim yoktu ama kullandım" 4kez hamile oldum
Anladım çok teşekkür ederim, birde aranızda hayit tohumunu kullanan varmı, nasıl kullanılır öğrenebilir miyim ?

Doktor bana da şeker hapi vermisti midemi cok bulandirdigi icin icememistim ama tekrar basliycam Allahin izniyle çünkü zayiflamaya cok yardimci oluyormus en az 14 kilo vermen lazim dedi doktorum.
Boyum1.58 kilom 71 şuan doktora gittigimde 75dim
Benim durumumla aynısınız neredeyse, bende polikistigim, 2 kez tüp bebek denedik, sonuç hep pozitif ama ikiside düştü bebeklerimin haziran ayinda 2. düşüğüm olmuştu, temmuzda farklı bir doktora gittim, kilo ver öyle gel, kistlerin gebeliğe engel değil, sadece 10_15 kilo vermen lazım, vermeden gelme bakmam dedi, prof. Dr...Boyum 1.62 kilom 74 dü, o günden sonra dikkat ettim, 2 aydirda yürüyüş ve diyet yapıyorum, şuan 65 kiloyum, 9 kilo verdim, doktora gitmedim henüz, gidince gelişmeleri yazcam size

Back
X