• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Anladım kızlar dün ayrıntılı tahliller yapılmıştı herseye bakıldı rahatsizlandim ama bişey demedi doktor 3 sayfa sonuç çıkmıştı hem kan hem idrar yine de içim rahat değil gidicem dediğiniz gibi

1 ay oldu olmadı kilo da verdiriyor bir arkadas yazmıştı o ilk aydan hamile kalmis. Ben o kadar doktore giitim bana hic kimse sekerle ilgili bisy demedi. Gecen ay gittim 106 arastitdim megersem insulin direnci ile alakalı imiş hapın icini okudumda şaşırdım
Ben baslamistim asiri mide bulantisi yapti bende de insulin direnci cikti klomen falan kullandiniz mi

Bana da klomen kullanırken yumurta takibi vermedi neye göre vermiyo acaba dr bilgin var mı adetin mi düzenli mesela
Yumurta takibi ile ilgili bir bilgim yok. Son 3 4 adetim duzenli oldu ve klomen kullandım. Bu ayda kullandim klomen seker hapı ve demir hapı bu ay gelmedi 5 6 gün gecikti bende haplardan diye kestim pazartesi gününe kadar gelmezse geblik testi yaptırcam

Yumurta takibi ile ilgili bir bilgim yok. Son 3 4 adetim duzenli oldu ve klomen kullandım. Bu ayda kullandim klomen seker hapı ve demir hapı bu ay gelmedi 5 6 gün gecikti bende haplardan diye kestim pazartesi gününe kadar gelmezse geblik testi yaptırcam
Insallahh vardir dualarimiz seninle

Bende Hayıt

Bende Hayıt içtim ama 1hafta çok acı icemedim. İnşallah faydasını görürsün

Daha ilk aydan hic gecikmeden adet oldum.
Normalde ben gecikmeden olmazdim rn az 15 20 gun gecikirdi. Bu sefer o cayin etkisinden midir bilemedim tam olmasi gereken gunde oldum.

Ayrica hastaneye gittim kan verdim hormonlarimi kontrol ettirmek icin ve hepsi temiz cikti. Degerlerin normal dedi doktor cok sasirdim. :)
Bahsettiginiz hayit suyundanda aldim bu ay. Onunda faydalari cokmus. Icmesi gercekten cok zor mide bulandiriyo. Ama cok faydali :)

kızlar merhaba, bişey sormak istiyorum. ben 17 ocak öncesi kolemen kullandım 17 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum.3 gün ilişki demişti doktor, uyguladık.. her neyse.. ben dünden beri göğüslerime elimi süremiyorum. meme uçlarım sızlıyo sanki. arada sırada sol taraf kasığım agrıyo geçiyo hemen. psikolojik mi sizce??? 8 günde belirtisini gösterir mi ?

Merhaba. Benim adetim ilk günlerden beri düzensiz ilerliyordu ama yine de her ay adet görüyordum Kasımin 15 in de adet oldum sonra birdaha olmayınca 1 bucuk ay sonra doktora gittim polikistik dedi tarlusal hap verdi ilacı kullandıktan 8 gün sonra adet gördüm tekrar gittim hormon tahlili için bugün beta 1 e 1 gelmis kistlerden de olabilir dedi gebelik testi istedi kan verdikten sonra idrar tahlili yaptım ama birsey çıkmadı Kafam çok karıştı

ben de tedaviye başladım arkadaşlar şubatta iğneli tedavi olacak bu ay diyet verdi doktor çatlatma iğnesinden kaç gün sonra tam hamilelik belli oluyor..
yumurtaları büyütmek için verilen iğneyi kendimi mi vuruyoruz göbekten kaçıncı gün vurulmaya başlanıyr..
bu iğneler ne kadar büyütüyor yumurtaları..
hormon tahlili de kan alınarak mı bakılıyor?

küçük bir kistim varmış adetle gider dedi doktor 3 senedir bebeğimi bekiyorum ben de

Bana da seker ilacı verdi doktor 4 aydır 28 günde bir adet oluyorum tam vaktinde sasmiyo fakat seker ilacını ben düzenli kullanmıyorum bu ay klomen verdi iki ay öncede verdi kullandım yanıt verdi yumurtalarım iki aydır eşimle zamanında birlikte olamıyoruz hamile kalamadigimi ona bağlıyorum suan adetliyim bu ay hamile kalırım insaALLAH

Back
X