• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Mrb arkadaslar yuzdeki tuylenme ıcın hangı ılacları kullanıyorsunuz dogum kontrol hapları dısında metformın kullanan varmı aranızda

Mrb arkadaslar yuzdeki tuylenme ıcın hangı ılacları kullanıyorsunuz dogum kontrol hapları dısında metformın kullanan varmı aranızda
Ben kullanmaya çalışıyorum,mide bulantım yüzünden gece yatmadan bir tane alıp uyuyorum.Yüzdeki tüyler hormonlar düzene girdikce azalabiliyomuş(bende yok pek).Yinede lazer en iyi çözüm sanırım.

Bendede pco var. İlacsiz adet goremiyorum. Bu ay klomene baslicaz. Bu sekilde gebe kalan vaemi acaba yardımcı olurmusnz

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 2 ay önce doktora gittim hamile kalamiyordum. Lh değerin 14 Fsh 4 tu. Doktor 2 ay diane 35 verdi kullandım yanında testere dişli aslan pençesi de kullandım. Dün doktora tekrar gittim lh ve Fsh degerlerim ikisi de 6 doktor korunmasız ilişki dedi ve çocuğun olur dedi. Formu takip ediyorum. Bilginize ihtiyacım var. Sizdece normalmi degerlerim ve geri hemen yukselirmi. Çocuk için uygun muyum bu arada hiç kistim yyok.
cnm butün degerlerine bakıldımı hormon

Bendede pco var. İlacsiz adet goremiyorum. Bu ay klomene baslicaz. Bu sekilde gebe kalan vaemi acaba yardımcı olurmusnz
canım klomen kalan var ama genelde pko olanlara göbekten iğne daha etkili oluo bence bir doktor sor ben 6ay klomen kullandım asılama oldum negatif ama benim klomenle yumurta cok büyümedi simdi doktr degiştirdim cok ilgili ben söyleöeden kendisi söyledi klomen biz bir rahatsızlıgı olmayan hastalara verioryz dedi o yuzden daha güçlü bişeyler kullanman lazım cnm

Prolaktin 16.78
Estradiol 35
Tsh 3.417
Bunlarla ilgili birşey söylemedi sadece lh ve Fsh orantısız diye diane 35 verdi bu ay sadece ikisine baktı ve tmm çocuğun olur dedi 2 ay deneyin dedi

Prolaktin 16.78
Estradiol 35
Tsh 3.417
Bunlarla ilgili birşey söylemedi sadece lh ve Fsh orantısız diye diane 35 verdi bu ay sadece ikisine baktı ve tmm çocuğun olur dedi 2 ay deneyin dedi
canım diane 35 doğum kontrol hapı içerio onunla adet duzenlenio yani şaşırdım suan aslında prolaktin çok yüksek değil normal 15 cnm tsh düşük çıkmış gibi

Çocuğum olmuyor diye gittim.doktor karnıma baktı hiç kist yok dedi ama adet düzensizliği vardı. Testlerde lh yüksek çıktı işte 2 ay diane 35 içtim ama ikinci ay 21 gün aslan pençesi içtim 2 gün evvel doktora gittim lh ve Fsh degerlerim 6 olmuştu. İstediğim buydu çocuğun olur artık dedi. Benim korkum acaba hormonum tekrar yukselirmi diye

Çocuğum olmuyor diye gittim.doktor karnıma baktı hiç kist yok dedi ama adet düzensizliği vardı. Testlerde lh yüksek çıktı işte 2 ay diane 35 içtim ama ikinci ay 21 gün aslan pençesi içtim 2 gün evvel doktora gittim lh ve Fsh degerlerim 6 olmuştu. İstediğim buydu çocuğun olur artık dedi. Benim korkum acaba hormonum tekrar yukselirmi diye
benim de homon degerlerimde sıkıntı var işte doktor ilaç verdi yani deperlerim normal aeviyede kalması için mesala prolaktin yükselince gebelik oluşmyor zaten ve o ilacı bana da verdi doktr suan kulşanıorum bir hafta içip bir hafta ara vererk içmem gerektiğini söyledi bence cnm sen doktr degiştir çok ikgisiz yumyrta takibi iste doktr dan kesinlikle o nasıl cvp iki ay deneyin çocık olur demesi

İki ayda olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi ama istediğimiz buydu çocuğun olur korunmasız ilişki dedi işte bilmiyorum. Su anlık degerlerim normal. Bu ay çocuk için çok umutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım 2 ay çocuk olmazsa tekrar gidecem.

İki ayda olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi ama istediğimiz buydu çocuğun olur korunmasız ilişki dedi işte bilmiyorum. Su anlık degerlerim normal. Bu ay çocuk için çok umutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım 2 ay çocuk olmazsa tekrar gidecem.
cnm sen bilirsin ama bence doktor degiştir derim ben de özel giderken bir kadın vardı öğle su ay bınu dene olmassa gel tedaviye baslarız yani vakit kaybı inan bana bazen diğer doktrın görmediğini baska bir doktor görüyor o yüzden bence iki ay beklemektense yani yine sen bilirsin tabi

Doğru söylüyorsun. Bu ay olmazsa tekrar giderim. İlgilenmezse değiştiririm. Allahim sanada isteyen herkese de bebis nasip etsin. Teşekkürler.

canım klomen kalan var ama genelde pko olanlara göbekten iğne daha etkili oluo bence bir doktor sor ben 6ay klomen kullandım asılama oldum negatif ama benim klomenle yumurta cok büyümedi simdi doktr degiştirdim cok ilgili ben söyleöeden kendisi söyledi klomen biz bir rahatsızlıgı olmayan hastalara verioryz dedi o yuzden daha güçlü bişeyler kullanman lazım cnm

Yaaaa suan bi umutsuzluğa suruklendim:( p.tesi hastalanicam. Bes gun sonra gel dedi klomene basliyalim dedi. Bakalim cuma gunu gidicem insallah gerek kalmaz. Rabbim.insallah dualarimiza cvp verir :(

Pkosun en kolay çözümü kilo vermek demisti bana doktorum ama ben evlenmedim henuz ve adet duzensizligim cok fazla kiloyu da veremiyorum siz nasil verdiniz kizlar

Kızlar bende muayeneden sonra doktor Multikistik yazmış ultrason filmin arkasına. Soğan kuru yapıyorum şimdi adet gelince inş doktor yine ve hormon testi.

Önce hormon testi yapılıp sonra mı rendavu kızlar ? Aynı gün mümkün olmuyor galiba ???
Bu arada soğan kuru yapin akıntı artıyor rahatlatıyor kızlar

Pkolu olarak uzun bir aradan sonra tecrübelerimi paylaşmak geldi içimden nedense. Ömrüm boyunca ilaç almak dışında hiç düzelmeyen adetlerim 6 ay tıkır tıkır düzenli geldi. Çözümü hacamatta buldum arkadaşlar. Onun dışında da bayağı bir şey yaptım ama en son o etkili oldu. Çünkü artık düzeldi herhalde diye düşünüp biraz da üşengeçlikten bu ay yapmayayım hacamat dedim ama yine kesildi adet. Bir de ben kendime yapabiliyorum hacamati. 2 buçuk ay oldu adet yok. Pazar günü yapmayı düşünüyorum insaallah. Bir kac güne sökülmesi lazım.

Ben de klomen aşılama filan oldum yok bebiş. Her ay yumurtam büyümüştü ama nasip değilmiş. Artık her ay adetin 7. Günü hacamat yaparak önce adet düzeni sonra kendiliğinden yumurtlama düzeni otursun diye ümit ediyorum. Bebeğe değil hastalığın tedavisine yöneldim. Tedavi olursa bebek de allahın izniyle olur. Rabbim hepimize şifa versin arkadaşlar.

cnm sen bilirsin ama bence doktor degiştir derim ben de özel giderken bir kadın vardı öğle su ay bınu dene olmassa gel tedaviye baslarız yani vakit kaybı inan bana bazen diğer doktrın görmediğini baska bir doktor görüyor o yüzden bence iki ay beklemektense yani yine sen bilirsin tabi
Canım sen adet oldun mu prolaktin değerin kaç olmuş baktirdin mi

Kızlar ben bu ay klomen kullandım ve dün doktora gittim yumurtam 16 mm olmuş 20-24 mm arasında catliyomus günde de 1-2 mm buyuyomus sizce ovulasyom testi alıp kendim takip edeyim mi geç kalmış sayılmam demi bilgisi olan yardımcı olabilir mi bana

Back
X