canım bende pko var adet 14gunü gittim 4mm di benimde ince cok ben anlamadım bu nasıl demekki herkezde farklılık gösteren bir hastalıkDoktorunu değiştir istersen tek bir doktora bağlı kalma bence yinede sen bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende pko var adet 14gunü gittim 4mm di benimde ince cok ben anlamadım bu nasıl demekki herkezde farklılık gösteren bir hastalıkDoktorunu değiştir istersen tek bir doktora bağlı kalma bence yinede sen bilirsin
Aynen dediğin gibi farklı oluyormuş ALLAH Sifani versin canmcanım bende pko var adet 14gunü gittim 4mm di benimde ince cok ben anlamadım bu nasıl demekki herkezde farklılık gösteren bir hastalık
amin cnm sanada hepimize inşalşah bu ay rahim filmi istedi doktor ben aşılama oldum tutmadı pko için sırf kullanılan bir ilaç varmış sen kullandın mı cnm indolic combi die hiç duymadım bu doktor verdi banda ve dört gündür acık pembe lekelenme oluo normalmiş rahim dilminden sonra göbekten iğneye başlıcaz dedi e tabi suan maddi yöndende baya etkilio o iğneyi devlet karşılamıo sanırım bilen varmı kiAynen dediğin gibi farklı oluyormuş ALLAH Sifani versin canm
Yarısını karşılıyo canım ben daha yeni 230 lira ödedimamin cnm sanada hepimize inşalşah bu ay rahim filmi istedi doktor ben aşılama oldum tutmadı pko için sırf kullanılan bir ilaç varmış sen kullandın mı cnm indolic combi die hiç duymadım bu doktor verdi banda ve dört gündür acık pembe lekelenme oluo normalmiş rahim dilminden sonra göbekten iğneye başlıcaz dedi e tabi suan maddi yöndende baya etkilio o iğneyi devlet karşılamıo sanırım bilen varmı ki
Can'ım hayıtı 1 ay içip bırakma çocuk olana kadar iç. Hazır suyunu filan alma ama evde kendim demle. Ben de ilk adetimi olayım hayıta başlayacağım. Şu yaz bitene kadar hamile kalmak istemiyorum ama yine de içeceğim. En azından bi 30 kilo vermem lazım. Herşey bizler için sağlıkla gelsin inşallah.İnşallah Can'ım çok teşekkürler. 1ay soğan kürü denedim 1 ay da hayıt. 5buçuk aylık da evliyim. Ama sorun neşir tam emin olmadan kür yapmak istemediğim için bıraktım kürleri. Randevumu aldım. İstemeyerek de olsa gideceğim.. ilk kez muayene olacağım için tedirginlik var biraz. Bir de hayırlısıyla bebiş istiyoruz inşallah çok bekletmez. Çok sağol canım hepimize acil şifalar inşallah
inşallah cnm karşılıodur bu arada benim adet gibi kanamam gelio anlamadım doktor normal dedi ama infolic combi kanama yaparmı adet gibi bugum yogunYarısını karşılıyo canım ben daha yeni 230 lira ödedim
Teşekkürler canım. İnşallah verirsin sende, hayırlısıyla bebişler gelir.. ben doktora gidicem kısmetse haftaya bakalım ne diyecekCan'ım hayıtı 1 ay içip bırakma çocuk olana kadar iç. Hazır suyunu filan alma ama evde kendim demle. Ben de ilk adetimi olayım hayıta başlayacağım. Şu yaz bitene kadar hamile kalmak istemiyorum ama yine de içeceğim. En azından bi 30 kilo vermem lazım. Herşey bizler için sağlıkla gelsin inşallah.
İite ben oğlumda o hayıtı 4 ay içtikten sonra hamile kaldım. O sırada bebe aspirini de içiyordum hamile kalınca sadece aspirine devam ettim. Pko da aspirin adeti düzenliyor bildiğim kadarıyla. Çünkü bizlerde kan pıhtılaşması sorunu çok yaygın.Teşekkürler canım. İnşallah verirsin sende, hayırlısıyla bebişler gelir.. ben doktora gidicem kısmetse haftaya bakalım ne diyecek
Can'ım fsh biraz yüksek gibi ama lh hakkında bir bilgim Yok. İnan' şu tahlilleri yorumlayabilsem sana yardımcı olurdum.Arkadaşlar ben tahlil yaptırdım fsh 10.34 lh ise 30.61 çıkmış bisi varmi ultrasona gireceğim
2 Ay kullandım bende yapmadı adetine ne kadar varinşallah cnm karşılıodur bu arada benim adet gibi kanamam gelio anlamadım doktor normal dedi ama infolic combi kanama yaparmı adet gibi bugum yogun
canım ayın 10 da bitti yeni yani daha var adet biteli 10cu gün bugün2 Ay kullandım bende yapmadı adetine ne kadar var