• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Arkadaşlar merhaba benim aşırı yeme sorunum vardı endokrinolojiye gittim de tahlil yaptı fsh 10.35 lh.30.65 çıktı ve glukoz 106 çıktı sinir gozukuo ultrasona sevketti girecegim yakında ultrason kağıdında pcos? Yazıyor bilgilendirimisiniz kaç gündur kendimi kötü hissediom midemde bulanio

Haklısın canım benimde biraz rahat bırakmam lazım..
sitres sağlıklı kadının bile gebelik durumunu etkiliyor bizde daha çok sıkıntı yaratır kafanı meşgul edecek başka şeyler bul ve onlara yönel düşünmemeye çalış bak bizde gebe kalabiliyoruz sadece biraz geç oluyor o kadar belki buna inandırsak kendimizi pkoluyum ya olmazsa diyip sitrese girip kendi kendimizi yemesek daha bi erken tutacak hatta kötü düşüncelerden uzak durmak lazım kötüyü çağırmamak gerek olacak er yada geç rahat ol sen sıkma canını bigün burdan hamileyiimm diyip bağıracaksın buna inanıyorum sende inan
xenforo-smilies-kk15.gif
:KK66::KK66:

Kızlar meraba, bende pkoluyum bu ay gonal f 450 75 ml e geçti doktorum yumurtalarim aşırı uyarildi fazla oluştu malesef catlatma iğnesi vermedi doktor riskli olur dedi..kanamam başladı adetimi daha 14 gün var gittim kist olmuş 3-4 tane ondanmis ..şimdi martta adet olmayı beklicem bu durumda olan varmı hic..normalde doğum kontrol hapı veriliyomus diye duydum kist için bana hiç bişey vermedi bi tavsiyeniz varmı ..?Bugün soğan suyuna başladım..
cnm adet le atarsın die vermemiş olabilir catlama iğnesi olmadıgın için kist oldu çünkü pko zaten yumurta oluo ama catlmıo neden risk gördükü anlamadım neticede anne olmak için kullanıoruz

sitres sağlıklı kadının bile gebelik durumunu etkiliyor bizde daha çok sıkıntı yaratır kafanı meşgul edecek başka şeyler bul ve onlara yönel düşünmemeye çalış bak bizde gebe kalabiliyoruz sadece biraz geç oluyor o kadar belki buna inandırsak kendimizi pkoluyum ya olmazsa diyip sitrese girip kendi kendimizi yemesek daha bi erken tutacak hatta kötü düşüncelerden uzak durmak lazım kötüyü çağırmamak gerek olacak er yada geç rahat ol sen sıkma canını bigün burdan hamileyiimm diyip bağıracaksın buna inanıyorum sende inan
xenforo-smilies-kk15.gif
:KK66::KK66:
:KK9::KK200:

cnm adet le atarsın die vermemiş olabilir catlama iğnesi olmadıgın için kist oldu çünkü pko zaten yumurta oluo ama catlmıo neden risk gördükü anlamadım neticede anne olmak için kullanıoruz
Ben aslında vurdukcaktim çat.iğneyi ama tek yumurtan catlayabilir diğerleri içinde kalır ve gebeliği riske atar,şu toplaması olur ,iç kanama olabilir vs.şeyler söylendi bende tabi geri çekilmek zorunda kaldım hayırlısı böyleymis şimdi beklicem artik

Kızlar klomen mide bulantısı yapıyor mu ya dün bişey yoktu bugün ikinci gün midem bulanıyor ondan mı oluyor inofolicten mi anlamadım

Hatta bana biraz beklesek kendide tutar ama yaşın 31 madem istiyorsun hızlandıralım biraz demişti
Canım benim hep düzenli gibi hep tam 29 30 günde bir olur ama bi kaç ayda birde 35 güne döner hiç sekmez o yüzden hep pco olmayan taraftan yumurtluyorum heralde diye düşünüyorum. Benim sol over da pco varmış sadece diğerinde ayrı problem tabi :KK61::KK61::KK61:

Canım benim hep düzenli gibi hep tam 29 30 günde bir olur ama bi kaç ayda birde 35 güne döner hiç sekmez o yüzden hep pco olmayan taraftan yumurtluyorum heralde diye düşünüyorum. Benim sol over da pco varmış sadece diğerinde ayrı problem tabi :KK61::KK61::KK61:
üzülme canım öyle sıkıntılarla hamile kalanlar varki yeterki istesin rabbim allah sanada şifa verecek adam akıllı bi doktor çıkarsın karşına herşey güzel olur sitres yoookkkkk üzülmekle sitres yapmakla olmaz ki ama iyi olacak diye düşün pozitif olmak lazım sitres pkoyu çook etkiliyor ben adetlerim düzensizken çok sitres oluyordum inanki hormonlar tavan yapıyordu sen bi rahatla bak olacak tam umudu kestim dediğin boşverdiğin anda benim arkadaşada öyle oldu aman artım uğraşmayacam sürekli doktor tedavi ilaç bıktım dedi hamile kaldı şimd bana diyor bak sitres yapma sende benim gibi bir sene beklersin yoksa diye ben çok fazla takılmamaya çalışıyorum hep tutacak en kötü ihtimal evlatlık alırım bi çocuğuda kurtarmış olurum annesizlikten diyorum eşimde sağolsun iyi biri çok motive ediyor beni

Benimde bazen 35 güne atıyor ama 35 günde bir bile olunsa normal sayıyorlar 35 den fazlası düzensiz oluyor bildiğim kadarıyla

Kizlar pco belirtileri neler teşhis nasil koyuluyor
Tüylenme kilo artışı lh ve fsh yüksekliği adet düzensizliği vs vs ultrason bakılıyor ilkin adetin üçüncü yada ikinci günüde hormon tahlilleri isteniyor sonuçlara göre tanı konuyor benim bu şekilde kondu tanısı ben adet gecikmesi yüzünden gitmiştim öyle anlaşılmıştı

Tüylenme kilo artışı lh ve fsh yüksekliği adet düzensizliği vs vs ultrason bakılıyor ilkin adetin üçüncü yada ikinci günüde hormon tahlilleri isteniyor sonuçlara göre tanı konuyor benim bu şekilde kondu tanısı ben adet gecikmesi yüzünden gitmiştim öyle anlaşılmıştı
Bend e aşırı yeme yüzünden gitttmm ikinaydir benimde dusensizdi ama adetli degildim tahlil olduğunda fsh.10.35 lh 30.65cikti normalmi bilmiorum de dr ultrasona yolladı

Ben aslında vurdukcaktim çat.iğneyi ama tek yumurtan catlayabilir diğerleri içinde kalır ve gebeliği riske atar,şu toplaması olur ,iç kanama olabilir vs.şeyler söylendi bende tabi geri çekilmek zorunda kaldım hayırlısı böyleymis şimdi beklicem artik
anladııgm kadarıyla senin bitane 20mm yada çatlama boyuta gelen yumurta oldu diğer yumurta büyümedi sanırım doktor öğle demiş sana bence sen o doktoru değiştir cnm öğle şeymi olur peki kist oluşması adetle atmasan ne olucak doktor söyleseydin bide onun için tedavi görüceksin bence iyi bir doktr git cnm

Selam hanımlar ben 8 senelik evliyim 23 yaşındayım pcoluyum 6 defa tüp bebek tedavisi oldum geçen ay soğan kurunu yaptım 15 gün adetim 11 gün gecikti adet oldum tekrar sogan kürümü yapsam yoksa incir havuç kurunemi gecim prolaktinde arada yüksek çikiyor ne yapsam akıl verin

Selam hanımlar ben 8 senelik evliyim 23 yaşındayım pcoluyum 6 defa tüp bebek tedavisi oldum geçen ay soğan kurunu yaptım 15 gün adetim 11 gün gecikti adet oldum tekrar sogan kürümü yapsam yoksa incir havuç kurunemi gecim prolaktinde arada yüksek çikiyor ne yapsam akıl verin
Agnucaston kullan hormonları düzenliyor

Bende pkosluyum benden rahim filmi ve sperm testi istedi doktor hersey normal çıktı asilama %20 nornal yontemden %50 olma olasiligi var dedi benim sadece her ay adet goruyorum fakat bu ay 5 i geldiyse obur ay 15 i ya da 20 si geliyor oyle bir duzensizlik var ve troidlerimede baktirmami soyledi az calisiyor dedi troidlerimede baktirdim o da normal cikti hersey super iyi ama zaman var sanirim rabbim tez zamanda verir

merhaba sizlere sorum olucak yardımcı olurmusnuz :(. benim vücudumda tüylenmeler var göbeğimde gögüs bölgemde belimde üst bacagımda.sizlerde de böyle kıllanmalar oluyormu.adet düzenliği arada bir oluyor ama regl kısa sürüyor.önceden 6 veya 5 gun dolu dolu olurdum ama gun gectıkce daha az gelıyor.ne yapmalıyım acaba ? kadın dogumamı gıtmelıyım endkrolojıymı .onunda randevsunu sıstemden alamıyorum .s

merhaba sizlere sorum olucak yardımcı olurmusnuz :KK43:. benim vücudumda tüylenmeler var göbeğimde gögüs bölgemde belimde üst bacagımda.sizlerde de böyle kıllanmalar oluyormu.adet düzenliği arada bir oluyor ama regl kısa sürüyor.önceden 6 veya 5 gun dolu dolu olurdum ama gun gectıkce daha az gelıyor.ne yapmalıyım acaba ? kadın dogumamı gıtmelıyım endkrolojıymı .onunda randevsunu sıstemden alamıyorum .s
merhaba canım evet PCO belirtisi tuylenme de var özellikle göbek göğüs kadın dogumcuya adetinin 3.günü gidersen doğru bilgiyi alırsın

Back
X