benim uterusta miyom vardı çok büyük değildi. daha sonraki ultrasonda görünmedi. zaten pko dan dolayı 2 sene yasmin kullandım. bırakınca yine hormonlar eskisinden beter oldu tabii. bende doğal yollardan halledeyim dedim ısoflavin kullandım. 2 ay sonra tekrar kan tahlili yaptırdım yasmine başlasam mı yine diye, doktor hormonların gayet normal miyomda görünmüyor , ilaca gerek yok dedi. ben isoflavin kullanmıyorum şimdi belki yine hormonlar eskiye döner ama doğum kontrol hapının yan etkisiyle uğraşmaktansa bi ömür boyu, doğal hapları kullanırım daha iyi. yasmin benim bacaklarımda kan pıhtılaşması yapmıştı, depresyon , kilo ... ki en hafifi o..neyse bir de hayıt tohumunun tabletleri çıkmış onları denemeyi düşünüyorum. ama ısoflavini öneririm en azından yardımcı olur
Hımm..anladım canım.Şimdi pko da yumurtalığın üstünde minik kistcikler oluyo ya,bunlar hiç geçmiyo,ewet sadece hormonları dengeliyip küçülmesini sağlıyosun ama tamamen yok olmuyolar maalesef.Neyse bi dene hayıt tohumu tabletini bize de haber ver. :) öpüyorum..
Son düzenleme: