[sıze="2"]kızlar buraya sizlere umut olmak için yazıyorum..iki senelik evliyim..bir senedir korunmuyoruz fakat bebek sahibi olamadık bir türlü..bir çok doktora gittim bana aşılamadan tüp bebeğe kadar uzun yollar çizdiler,çok defa yıkıldım,sokaklarda ağladım,hayata küstüm,işi bıraktım,kendimi eve kapadım..fakat 21 şubat 2009 günü "hayır" dedim kendine böyle işkence yapamazsın.bu kadar güçsüz olamazsın."o tarihlerde bir arkadaşımın istanbul'da bir doktoru vardı bursa'dan kalkıp oraya gitmeyi göze aldım.içimde garip bir his ve değişik bir güç vardı.doktor bana polikistik over sendromu teşhisi koydu ama "bu gebelik için engel değil" diyerek beni hep rahatlattı..glukophage kullandım dört ay boyunca,folıc asıd kullandım.ilk ay klomenle denedik ve 1 tane 21 mm yumurtam oluştu,çatlatma iğnesi ve doktorun verdiği saatte birliktelik ardından bitmek bilmeyen bekleyiş ve hüsran; tam gününde regl oldum..doktor "bu ilaç her ay içilmez bu ay dinlendirelim seni." dedi.bir sonraki ay yine klomen kullandım fakat o da ne bu sefer hiç yumurta yoktu.doktorum hemen "gonal f 450" adlı iğneye başlamamı istedi.bir hafta hergün karnımdan iğne yaptı eşim..iğneler bittiğinde doktora yumurtaları kontrole gittik ve o gün 11 haziran 2009'du yani iki hafta önce perşembe günü.doktorum "beş tane yumurtamız oldu işler yolunda giderse çoğul gebelik bile elde edebiliriz" dedi ve ovıtrelle adlı çatlatma iğnemi oldum.yine takvimli bir birliktelik süreci başladı.beş gün durmadan çalıştık hatta doktorumun birlikte olmamızı istediği gün o saat aralığında iki sefer denedik.doktor "iki hafta sonra test yap ve bana haber ver." dedi ama ben iğnemi olduktan beş gün sonra yani geçen salı günü dayanamayıp test yaptım idrar testinde hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm,hemen gidip bir de kan testi yaptırdım sonuç 29,17 yani pozitifti.inanamadım hemen doktorumu aradım ve bana "çatlatma iğnesinin içinde hcg denen hamilelik hormonu var,daha onu atmadın vücudundan iğne testleri yanıltmış belli ki!" dedi ve yine yıkım yine hüsran..mahvoldum gibi hissettim bir anda..fakat daha doktorumun istediği iki haftalık sürenin dolmasına yaklaşık on gün vardı.dün doktorum herşeyin yolunda olup olmadığını öğrenmek için aradı..sabah dayanamayıp idrar testi yapmıştım ve yine silik de olsa ikinci çizgiyi görmüştüm ama bu sefer doktorumu aramamıştım.hemen durumu söyledim "bu sefer olabilir git kan testi yaptır" dedi.sonuç 66,55 yani pozitifti.az evvel de kendisine bildirdim sonucu.tebrik etti ve "daha çok küçüktür göremeyiz.3-4 temmuz gibi gel bakalım." dedi.benim zorlu yolum burada bitti şimdi dualarım bebeğimi sağlıkla kucağıma almak için.bu yazıyı size umut olmak için yazıyorum.inancınızı kaybetmeyin,hepimizin yüzü bir gün gülecek.
Sizi çok seviyorum kızlar.
Opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan[/sıze]