selamlar...bende bir pko hastasıyım.3 yıllık bir evliliğim oldu.bu dönem içerisinde bebek sahibi olamadım(bunu bir şans olarak görüyorum çünkü boşandım) kötü giden bir evliliği kurtarmak adına bir dönem bebek sahibi olmayı istedim ama ozamanda olmadı.tedavi gördüm yine olmadı.pkoden dolayı doktorum yasmin kullanmamı söyledi.ama kullanmaya başladıktan 4 ay kadar sonra eşimden ayrıldım.buna rağmen toplam 2 yıldır kullanmaya devam ediyorum.bıraktıktan sonra adet olamamaktan korkuyorum.bildiğiniz gibi çok sıkıntılı bir dönemdir adet olamadığınız dönem.şuanda bir doktora gidip bu ilacı bırakmak ve bu pko rahatsızlığımdan tamamen kurtulmak istiyorum.ama güvenebileceğim bir doktor bulamadım henüz.ilerde allah kısmet edrse anne olmak istiyorum.tedaviye şimdiden başlamak en iyisi sanırım.Ankarada bu konuda uzman bildiğiniz bir doktor varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.şuan moralim çok ama çok bozuk.kullanılan bütün ilaçlar hormon dengesiyle ilgili ve gerçekten hangi doktora gideceğimi nereden başlayacağımı bilemiyorum.paylaşımlarınınz için şimdiden tşkler.......