K kazazade Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 587 6 46 Ankara 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kazazade #1 herkesi bekliyorum pkolu olmak bir ayrıcalıktır her nekadar grip gibi yayılsada,şiddetli bir pkoluyum,onca tedavide sonra normal yolla mucizevi bir şekilde hamile kaldım,güzel hikaye değilmi?yazışalım Son düzenleme: 28 Mart 2012
herkesi bekliyorum pkolu olmak bir ayrıcalıktır her nekadar grip gibi yayılsada,şiddetli bir pkoluyum,onca tedavide sonra normal yolla mucizevi bir şekilde hamile kaldım,güzel hikaye değilmi?yazışalım
gonce Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 459 196 303 İstanbul 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kazazade #2 ne güzel tebrik ederim.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kaçıncı ayda oldu?
K kazazade Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 587 6 46 Ankara 29 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kazazade #3 gonce .!.: ne güzel tebrik ederim.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kaçıncı ayda oldu? Genişletmek için tıkla... benimki 3 yaşında ama şimdide 2.si için uğraşıyorum darısı isteyen herkesin başına hamileleiğim büyük sürprizdi
gonce .!.: ne güzel tebrik ederim.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kaçıncı ayda oldu? Genişletmek için tıkla... benimki 3 yaşında ama şimdide 2.si için uğraşıyorum darısı isteyen herkesin başına hamileleiğim büyük sürprizdi