Pkolu olup yumurta tedavisi görenlerrrr

Eeeffa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
311
180
103
Merhaba arkadaslar.pkoluyum ve 9 aydir bebek icin tedavi goruyorum.klomene direnç gösterdiğim icin igne tedavisine gectik.gonal f kullandim. 62.5 dozla basladik ve bunada yanit vermedim. Daha sonraki ay 75 vuruldum ve 1 tane yumurtam gelisti. Catlatma ignesi vuruldum ve vurulali 14 gun oldu. Simdi beklemedeyim.olur veya olmaz bu ay bilemiyorum. Ama sanırım bu ayda olmazsa aşılama ya geçilcek:110:buna benzer yasayan varsa paylaşsin lutfen.

Canımmm. Merhabalat. Bende regl olunca gitcem doktora ve klomen istediğimi söylicem. 8 AYdır kotunmuyoruz bizde. Senin hormonların ne durumdaydı tedavi sırasında ? Çatlatma iğnesi sonrası 14.gün gebelik testindeçıkar mı ki tutunduğu bebişin ?

Merhabalar canim.ergenlik donminde ogrendim pkolu oldugumu zaten.ozaman hangi doktora gittiysem hormonlarima bakmislardi hic bi sorun yoktu.bebek icin gittigimdeyse bakmadilar.insallah sen klomene cevap verirsin.bu arada adetinin 3.gunu git doktora.ozaman gel diyolar ve tadaviye basliyolar cunku.idrar testini yaptigimda negatif cikiyor.adetimede daha 5 gun var.daha erken oldugunu soyleyenler var

Klomenle hiç mi yumurtanız oluşmuyordu? Veya da hiçbişey kullanmadan?

Klomene direnc gosterdim gelismedi hic.gonal f ye gectik 1 tane yumurtam gelisti ama tutmadi malesef.

Allah immm kimse yokmuuu :KK61:cook kararsizimmm.asilama icin daha erkenmi? Tup bebek icin ne kadar bekleyim?sorularr sorular....

Evet E Eeeffa naptınız? Bana da gonal f dendi ama kararsızım, yumurtalıklar yavaş çalışıyor. Sizde durum nedir?

Arkadaşlar boy ve kilonuzu da yazar mısınız? Benim boy 1.62, kilo da 62. 8 ay önce evlendim, evlendiğimde 54-55 kiloydum. Adette bi düzensizlik yoktu, şimdi 2 aydır gecikiyor, gelsin diye primolut kullanıyorum. Bebek de istiyorum ama her doktor zayıflayacaksın diyip gönderiyor :( Bu yumurta tedavisi ne-Nasıl oluyor? Ben de başlamak istiyorum sizin gibi

Arkadaşlar boy ve kilonuzu da yazar mısınız? Benim boy 1.62, kilo da 62. 8 ay önce evlendim, evlendiğimde 54-55 kiloydum. Adette bi düzensizlik yoktu, şimdi 2 aydır gecikiyor, gelsin diye primolut kullanıyorum. Bebek de istiyorum ama her doktor zayıflayacaksın diyip gönderiyor :KK43: Bu yumurta tedavisi ne-Nasıl oluyor? Ben de başlamak istiyorum sizin gibi
Ben 9 aydir evliyim hic korunmadim ama olmadi malesef. Pko var bende. Her zman duzensizdir adetim yani 2 ayda bir olurum. Gecen ay doktora gittim anlattim durumumu. Hormon tahlili yapildi prolaktin yuksek cikti ilac kullandim dusurduk cok sukur. Klomen verdi yani yumurta gelistirici. Kontrole gittim hic yumurta gelismemisti tekrar kullandim dozunu artirarak yine olmadi. Doktor bu sekilde hamile kalman cok zor dedi. 3 ay bekle igne tedavisine gcelim dedi.

Boyum 1.67 kilo 55

Ben 9 aydir evliyim hic korunmadim ama olmadi malesef. Pko var bende. Her zman duzensizdir adetim yani 2 ayda bir olurum. Gecen ay doktora gittim anlattim durumumu. Hormon tahlili yapildi prolaktin yuksek cikti ilac kullandim dusurduk cok sukur. Klomen verdi yani yumurta gelistirici. Kontrole gittim hic yumurta gelismemisti tekrar kullandim dozunu artirarak yine olmadi. Doktor bu sekilde hamile kalman cok zor dedi. 3 ay bekle igne tedavisine gcelim dedi.

Boyum 1.67 kilo 55

Bende de PKO var. Aynı durum yani. Senin aslında boy-kilo oranın da iyiymiş.. Bizim hastalığımız özünde endokrin bozukluk. Endokrin doktoruna görünmediysen mutlaka git. Onlar çoook daha farklı yaklaşıyorlar hastalığa. Hem kadın doğum hem de endokrin doktoruyla beraber yürütebilirsiniz bu süreci.. Üzülme, eninde sonunda bebeğimiz olacak. Sadece bu yol bizi normal insanlara göre biraz fazla yoracak. Gittiğim bütün doktorlar aynı şeyi söyledi bana :)

Bende de PKO var. Aynı durum yani. Senin aslında boy-kilo oranın da iyiymiş.. Bizim hastalığımız özünde endokrin bozukluk. Endokrin doktoruna görünmediysen mutlaka git. Onlar çoook daha farklı yaklaşıyorlar hastalığa. Hem kadın doğum hem de endokrin doktoruyla beraber yürütebilirsiniz bu süreci.. Üzülme, eninde sonunda bebeğimiz olacak. Sadece bu yol bizi normal insanlara göre biraz fazla yoracak. Gittiğim bütün doktorlar aynı şeyi söyledi bana :)
Uzulmemek elde degil ki bekarken gitmistim adet duzensizliginden dolayi. Hormon tahlili yaptirdim ama bi sorun yok dedi dogum kontrol ilaci verdi kistlerim icin aylarca kullandim bi faydasi olmadi.

Back
X