Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

desert rose merhaba arkadaşım bende özele gidiyorum özelde de çıkyor rapor hem de devlete göre daha kolaymış.Ben bugün hastalandım yarına randevu aldım gidicem bakalım rapor çıkçak iğneleri alcaz hayırlısı artık.Bi de sen günde en son 4 klomen kullandım demişsin ben en çok günde 3 kullandım.Doktor günde 3 fayda etmezse iğneye geçmemiz lazım dedi.Bi debenden hiç hormon testi falan istemedi doktorum.sadece muayene ediyor.ya çok tecrübeli ya da gerek duymadı bilmiyorum.hayırlısı bakalım hepimizin hakkkında :CüvCüv:

canım iyi ki yazdın bana özeldede alınıyor diye, inan içime dert olmuştu, hani adetin 3.cü günü gel dedi bende kara kara düşünüyordum ya aynı gün rapor çıkartamazsam yine mi bi ay bekliycem diye. 4 tane klomen kullanıyordum ama hiç büyümemişti yumurtalar bana mısın demedi yumurtacıklarım neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. inşallah normal günmde adet olurumda bi an önce iğne tedaviye başlarım. tatlim bide bana ne kadar ödediğini yazar mısın iğnelerini aldığında.

işallah canım işallah:Saruboceq:nerden biliyormuş doktor kalitesiz yumurta olacağını allah bilir sen tedbiri bırakma elden cinsel birliktelik düzenli olsun.bide yumurtlama tarihim geçti diye bırakma geç döllenme olabilir.bende öyle oldu.[/QUOTE .!.:
canım bilmem ki, değerlere göre konuştu sanırım. ama şöyle bişeyde var, şimdi ben ocak ayında dkh bıraktım, şubat mart ve bu nisan başında yumurltlama günlerimde kanama oldu hep. biz ilk önce ilişkiye girmiyorduk adet olduğumu düşünerek, hani dengesizleştim diye düşündük, fakat geçen ay internetde okudum ki bazen kadında yumurta çatladığında adet kanaması gibi kanama görülebilirmiş, bu ay başında artık mecbur o şekilde ilişkiye girdik, bi ihtimal diye.... bakalım bu dönem yine yumurtlama günlerimde kanama olacak olursa tekrar deniycez, eğer yine olmazsa zaten iğne tedavisine başlıycaz.

canım iyi ki yazdın bana özeldede alınıyor diye, inan içime dert olmuştu, hani adetin 3.cü günü gel dedi bende kara kara düşünüyordum ya aynı gün rapor çıkartamazsam yine mi bi ay bekliycem diye. 4 tane klomen kullanıyordum ama hiç büyümemişti yumurtalar bana mısın demedi yumurtacıklarım neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. inşallah normal günmde adet olurumda bi an önce iğne tedaviye başlarım. tatlim bide bana ne kadar ödediğini yazar mısın iğnelerini aldığında.

desertrose canım bugün doktara giitim adetimin 2.günüydü.sinir oldum doktor hanım! bana geçen ay gittiğimde iğneleri devletin karşıladığını söylemişti.BU sabah gittim 15tl bayıldım girdim odasına özel hastane burası.kadın muayene bile etmedi bana dediği şu infertilite ilaçlarına özel hastaneden çıkan raporları devlet kabul etmiyor ödemiyor iğneleri şok oldum dedim geçen ay ödüyor demiştiniz dedim şimdi ödemiyor dedi.Bayağı tutar 700 tl falan dedi ödeyebilir misin diye sordu ben de öderim ama böyle bir imkanım varken ödemem dedim.Almadım yani sinir oldum şimdi bi dahaki ay için hem devlet hastanesinde çalışan hem de özel muayene hanesi olan bi doktor araştırcam.şimdi belki gene günde 3 klomen kullanırım ya da bırakırım kendi haline.sen de ona göre temkinli git arkadaşım bakalım senin doktor ne diycek bekliyorum merakla hoşçakal

:nazar::nazar:maşallah canım çok sevindim seni resimlerinden hatırlıyorum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı isteyen herkesin başına

Çok teşekkür ederim canım Allahım sanada inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm isteyenlere versin inşallah :Saruboceq::nazar:

desert rose merhaba arkadaşım bende özele gidiyorum özelde de çıkyor rapor hem de devlete göre daha kolaymış.Ben bugün hastalandım yarına randevu aldım gidicem bakalım rapor çıkçak iğneleri alcaz hayırlısı artık.Bi de sen günde en son 4 klomen kullandım demişsin ben en çok günde 3 kullandım.Doktor günde 3 fayda etmezse iğneye geçmemiz lazım dedi.Bi debenden hiç hormon testi falan istemedi doktorum.sadece muayene ediyor.ya çok tecrübeli ya da gerek duymadı bilmiyorum.hayırlısı bakalım hepimizin hakkkında :CüvCüv:

canım tecrübeye bakmıyor benimde doktorum hiç tahlil yapmadı oysaki hipertroidle boşboşuna dünya bir ilaç kullanmışım.çok önemli testler yaptırması gerekli.

merhabalar.bende pko luyum.ve 2 gebelik geçirdim.ilk gebeliğim yumurtlama hapı ile olmuştu.ilk bebeğime evliliğimin 3.senesinde hamile kaldım ancak erken doğum nedeni ile 2 günlükken bebeğimi kaybettim.(rahim ağzı yetmezliğinden dolayı erken doğum yaptım.)
2.doğumumda ilkinden 2 sene sonra oldu.kendiliğinden hamile kaldım.dr um hep en önemli şeyin stres yapmamak oldugunu söylüyordu.bol bol spor yüzdüm,yürüyüş yaptım kendime zaman ayırdım,stresten uzak durdum.ve 3 ay sonra hamile oldugumu öğrendim.inşallah sizlerde bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

desertrose canım bugün doktara giitim adetimin 2.günüydü.sinir oldum doktor hanım! bana geçen ay gittiğimde iğneleri devletin karşıladığını söylemişti.BU sabah gittim 15tl bayıldım girdim odasına özel hastane burası.kadın muayene bile etmedi bana dediği şu infertilite ilaçlarına özel hastaneden çıkan raporları devlet kabul etmiyor ödemiyor iğneleri şok oldum dedim geçen ay ödüyor demiştiniz dedim şimdi ödemiyor dedi.Bayağı tutar 700 tl falan dedi ödeyebilir misin diye sordu ben de öderim ama böyle bir imkanım varken ödemem dedim.Almadım yani sinir oldum şimdi bi dahaki ay için hem devlet hastanesinde çalışan hem de özel muayene hanesi olan bi doktor araştırcam.şimdi belki gene günde 3 klomen kullanırım ya da bırakırım kendi haline.sen de ona göre temkinli git arkadaşım bakalım senin doktor ne diycek bekliyorum merakla hoşçakal

ben o zaman en iyisi tekrar gideyimde hasta olmadan doktora tekrar danışayım bide bi eczaneye gideyim danışayım onlarada sorayım bi. off off 700 lira vercek olursam vermeyiz biz şuan mecbur devlet hastanesine gitmem gerekir. allah yardımcımız olsun ya. canım sıkıldı şimdi ya offf....

slm arkadaşlar bende iğne kullanan ve şuan hamile olanlardanım bende özel bir hastaneye gidiyorum adetin 3.günü başlanıyor genelde etkili olabiliyor raporuda özel hastane kendisi uğraşıp çıkardı 40 tl rapaor için özel hastanede alınan ücret benim aldığım iğnelerde 20 tn fostimon 4 tane koruyucu 1 tane çatlatma iğnesine toplam 300 tl ödemiştik ama dr un istediği iğneler her zaman hazırda bulunmuyormuş özel getiriliyor araştırmak lazım biraz ama inş. kullanlar sonunda mutlu olur.....asıl fiyatları ise 35 tl ile 90 arası değişiyor fiyatları ben çok araştırdımda ve kullandım da ondan biliyorum...

slm arkadaşlar bende iğne kullanan ve şuan hamile olanlardanım bende özel bir hastaneye gidiyorum adetin 3.günü başlanıyor genelde etkili olabiliyor raporuda özel hastane kendisi uğraşıp çıkardı 40 tl rapaor için özel hastanede alınan ücret benim aldığım iğnelerde 20 tn fostimon 4 tane koruyucu 1 tane çatlatma iğnesine toplam 300 tl ödemiştik ama dr un istediği iğneler her zaman hazırda bulunmuyormuş özel getiriliyor araştırmak lazım biraz ama inş. kullanlar sonunda mutlu olur.....asıl fiyatları ise 35 tl ile 90 arası değişiyor fiyatları ben çok araştırdımda ve kullandım da ondan biliyorum...

canım yazdığın için çok sağol. benim anlayamadığım, 35-90 arası demişsin tam anlayamadım ne demek istediğini.. bide rapora rağmen 300 lira ödedin ah ah inşallah ilk ayda tutarda bizimkiside....

Slm canım ınŞ. ılk ıĞnede tutar dahasına gerek bırakmaz rabbım..fostımon yada ona benzer yumurtayı bÜyÜtmek ıÇın verılen ınenın tek fıyatı 35 tl dı daha sonra Çatlatma ıĞnesı fln da 85 tl cıvarındaydı Özel alacaksan fıyatları bu ama rapor hakkın varken uĞraŞın benım ıĞnelerım raporsuz 1.250 tl tutmuŞ raporla azını Ödersın ınŞ. Rabbım nasıp etsınde daha fazla uĞraŞmadan anne ol ınŞ.

Slm canım İnŞ. İlk İĞnede tutar dahasına gerek bırakmaz rabbİm..fostİmon yada ona benzer yumurtayı bÜyÜtmek İÇİn verİlen İnenİn tek fİyatı 35 tl dİ daha sonra Çatlatma İĞnesİ fln da 85 tl cİvarındaydı Özel alacaksan fİyatları bu ama rapor hakkın varken uĞraŞın benİm İĞnelerİm raporsuz 1.250 tl tutmuŞ raporla azını Ödersİn İnŞ. Rabbİm nasİp etsİnde daha fazla uĞraŞmadan anne ol İnŞ.

yok canm özel olarak alamayız, maalesef öyle bir imkana sahip değiliz. rapor almam gerekecek. inşallah ilkinde tutar diyorum, eşimin spermiogramınıda aldık dün ama doktor yokdu. burda forumda kızlardan yorumlattırdım onlara göre sorun yok ama tabi gerçeği yarın doktordan öğrenicem. umarım eşimde sorun çıkmaz. kara kara düşünüyoruz şimdiden nasıl vercez diye, eğer iğneler çok tutarsa rapora rağmen. ama mecbur klomen yanıt vermedi. inşallah allah dualarımızı kabul eder...

Slm canım İnŞ. İlk İĞnede tutar dahasına gerek bırakmaz rabbİm..fostİmon yada ona benzer yumurtayı bÜyÜtmek İÇİn verİlen İnenİn tek fİyatı 35 tl dİ daha sonra Çatlatma İĞnesİ fln da 85 tl cİvarındaydı Özel alacaksan fİyatları bu ama rapor hakkın varken uĞraŞın benİm İĞnelerİm raporsuz 1.250 tl tutmuŞ raporla azını Ödersİn İnŞ. Rabbİm nasİp etsİnde daha fazla uĞraŞmadan anne ol İnŞ.

canım bu arada sen hangi marka kullandın ? ilkinde mi hamile kaldın? düşünüyorumda, hani dedin ya fostimon 35 lira diye oda mı acaba diğer ilaçlar kadar etkilir olurr ki pahalı ilaçlar gibi. eğer ucuzu bi işe yaramıycaksa onunla uğraşmaklada bi anlamı yok

bende fostimon kullandım 75 * 75 yani 2 tane aynı anda 150 ccl.belli büyüklüğe gelince yumurtalar koruyucu iğne vuruldum sonra ovıtrelle çatlatma iğnesi vurdum kendim alışıyrsun artık ilk iğne tedavimde hamile kaldım.
RABBıM SANADA NASıP ETSıN DUA EDıYORUM ıNŞ.

bende fostimon kullandım 75 * 75 yani 2 tane aynı anda 150 ccl.belli büyüklüğe gelince yumurtalar koruyucu iğne vuruldum sonra ovıtrelle çatlatma iğnesi vurdum kendim alışıyrsun artık ilk iğne tedavimde hamile kaldım.
RABBİM SANADA NASİP ETSİN DUA EDİYORUM İNŞ.

inşallah il kullanımda hamile kalırım senin gibi canım. kaç gün vuruldun iğneyi? kimisi 9 vuruldu kimsi 18 gün vurulmuş diye okudum ben. birazdan çıkcam doktora gitcem eşimin sonuçlarını götürcem. duanı eksik etme bi tanem...

canım ben 22 mart son adet günüm 24 ün de iğneye başladık adetim bitene kadar 5 gün fln bu iğneyi dr um ona göre hesapayıp 2 ay öncesinden fln aldırmıştı bize zaten iğneler gününde bitince 30 mart dr gittim hergün kendiliğinden yumrtalar çatlamasın diye koruyucu vuruldum bu arada da ml ml m yumurtaları hergün ölçtü hormon seviyemi hergün ölçtürdü ilk 388 fsh sonra 410 sonra 184 e düşünce hemen çatlatma iğnesi yaptık ondan sonra hamilelik oldu inş.
ıLAHı YARABBı SANA DA SEN GıBı KARDEŞLERıMEDE BU GÜZEL DUYGULARI NASıP ETSıN
DR GÖRÜŞMEN NASIL GEÇTı BıLGıLENDıRıRSEN SEVıNıRıM HAYIRLI HABERLERıNDE DUYARIZ ıNŞ.

geldim doktordan bi yandan sevindim bi yandan moralim bozuldu. eşimin spermlerinde sorun yokmuş. moralim bozulan şeyse, özel hastane raporu kabul edilmiyormuş artık ve bunun için devlet hastanesine gitmem gerekiyormuş, fakat devlet hastanesi rapor çıkarmamaya bilirmiş başka hastanenin hastası olduğum için. eğer öyle olucak olursa, orda tekrar kontrollerden falan geçecekmişim.... offo fff

bu arada, rapor için herhangi bir evrağı ihtiyacım varmı?

Son düzenleme:
Ya canım eŞım uĞraŞtı 2 kadın dr 1 Ürolojı dr ımzalyınca oluyor bende geÇıyordur ama bızde kaÇ kıŞıye sorduk uĞraŞmamak ıÇın rapor bızde geÇmıyor dedıler bız tanıdık bırını bulduk o ne grekıyorsa sÖylemıŞ eŞım yaptırdı yoksa yÜklÜ bızde veremzdık..hem canını sıkma olacak olunca herŞey bahane olur.

Yeter kı rabbım ol desınnn...

Back
X