Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, konu başlığını görünce dayanamayıp yazmak istedim. Ben de PKO'luyum, Kasım 2013'ten beri bebek istiyorduk, 8 defa ilaçla tedavi gördüm, bir düşük bir dış de gebelik yaşadım. Sadece hamile kalmayı o kadar istemiştim ki, sağlıklı olmasını istemeyi unutmuşum.. Şimdii 30 haftalık hamileyim :) kızımızı bekliyoruz. Hatta bir blogum var hikayemi anlattığım, detaylı bakmak isterseniz www.anneeko.com Motivasyonunuzu kaybetmeyin. Sağlık her şeyden önemlii.. Sevgilerrr
Selam hanımlar hastaneden geldim 6 tüp kan verdim şeker, hormon insülin kolestrol bakalım 2 gün sonra gidicem sonucu almaya , adetin. 3.günü hormon verdim ama doktor yoğun diye mi bilmiyorum sekreteri Hayır muayene olmuycaksınız dedi genelde bakılıyordu 3.günü ama neyse bakalım sonuçlar nasıl çıkacak bu arada sağlıklı hafif beslenmeye devam sabah 91.5 kilo çıktım 1 ekimde 94.1 idim yola devam
Yazıları düzenledikçe ekliyorum:) teşekkürler.. Klomen +çatlatma iğnesi kullanarak hamile kaldımkesinlikle katılıyorum ve her kelimemden biri sağlıklısıyla naip et ben beklerim Allahım diyorum ,hikayenizi okudum ve çok duygulandım yeniden hamile olduğunuza da çok sevindim ama göremedim sitenizde yeniden hamile olduğunuza dair bir yazı ve merak ettim hangi tedaviyle hamle kaldınız hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın ...alalım inşallah
Arkadaşlar bende yeni üyeyim başlığı görünce yazmak istedim eskiden bende umut verici mesajları okuyunca mutlu olurdum. 3 ay klomenle yanıt alamayınca femaraya geçtik. Femara+ çatlatma iğnesinin 3. ayında hamile kaldım. İnş isteyen herkese nasip olur.
Kızlar size moral olsun diye yazıyorum. 2006 dan beri pco olduğumu biliyorum. Gitmediğim doktor kalmadı. Doğum kontrol hapı içmezsem yılda en fazla 3 kere regli olurdum. Ağır pcoluyum. Hangi doktor beni görse çocuğun ya olmaz ya da çok zor olur çok uğraşırız derdi. Bunlar hep psikolojimi bozardı. O nedenle evlenmeyi düşünmezdim. Sonra geç de olsa evlenmeye karar verdim ve evlendim. O sıralar Karatay diyetiyle tanıştım. Hiç ekmek ve türevi yok zararlı şeyler tatlılar yok. Ve spor yapmaya başladım. Sporsuz günüm geçmedi ya yürüdüm ya yüzdüm ya bisiklete bindim. Bu sırada ben düzenli regli olmaya başladım. 33-35 günde bir ilaçsız bi şekilde regli olmaya başladım. Bu benim için mucizeydi. Evliliğimiz 1 yıl oldu çocuk mu yapsak derken o ay daha hamile kaldım. 33 yaşında ağır pcolu bir kadınım ilk denememde doğal yoldan hamile kaldım. Allah sağlıkla kucağıma almayı da umarım nasip eder. Tek yaptığım karatay ve spor. Lütfen dediklerimi uygulayın. Moralinizi bozmayın .
bende 2kere klomen denedım arkadasım ılkınde 16mm yumos oldu ıkıncıde hıc olmadı.pkoyum bu arada.ilaçsız adet goremıyorum ne yazıkkı.glifor kullanıyorum.hoş o da bttı.sora doktorum neden yaptı bılmıorum bana hıc femaradan bahsetmeden iğneye gecelım dedı.sanırım paragoz oldugundan.senın nasıldı sürecin?anlatır mısın cnm.femarayla bı arkadas daha hamıle kaldı daha yenı burada.[/QUOTE
Benim ilk 3 ay klomen +çatlatma iğnesi ile sonuç alamadık. Sonra femara+çatlatma iğnesine geçtik. Femara ile yumurta oluştu ama ancak 3. ayın sonunda hamile kalabildim. Benim her seferinde çoklu yumurta gelişiyordu o yüzden iğneye geçmemiş olabilir.
kendimi kıstığım birşey yok gerçekten 3 beyazı bırak diye boşuna demiyorlarmış
adetim çok düzenlidir ,kıllanma ve pconun hiçbir belirtisi yok sadece kilo dışında onu da abur cubura dadandım işten çıktığımdan beri 8 kilo aldım maalesefadetin nasildi peki senin?kendi kendine olabiliyo muydun?ilacla mi?
adetim çok düzenlidir ,kıllanma ve pconun hiçbir belirtisi yok sadece kilo dışında onu da abur cubura dadandım işten çıktığımdan beri 8 kilo aldım maalesef
tabiki canım ömcelikle gidip deniz tuzu aldım ve tatlandırıcı zaten günde 1-2 fincan kahve içerim bazen sade bazen tatlandırıcı koyuyorum,deniz tuzuna bayıldım resmen bacaklarım balonmuş sönüyor :) hayatıma asla başka tuz sokmam,ekmeğe gelince tam buğday tam tahıllı tüketiyorum,yulaf ezmesi aldım onunla kendime harika tatlar yapıyorum you tube dan çaldım tarifleri,hergün mutlaka ya haşlanmış yada yağsız tavada yulaflı omletimi yiyorum süper bir tarif o da..onun dışında gün kurusu ,çıtır leblebi kaçamaklarım var sürekli başka sormak istediğin varsa cevaplarım...bugünde 15 dkcık spor yapabildim dışardaydım ,yarın tahlil sonuçları belli olacak bu arada heyecanlıyımneler yedin neler yemedin peki canim?aydinlatir misin beni
aynen canım çok uslu :)seninki uslu pkoymus ozaman cicim
tabiki canım ömcelikle gidip deniz tuzu aldım ve tatlandırıcı zaten günde 1-2 fincan kahve içerim bazen sade bazen tatlandırıcı koyuyorum,deniz tuzuna bayıldım resmen bacaklarım balonmuş sönüyor :) hayatıma asla başka tuz sokmam,ekmeğe gelince tam buğday tam tahıllı tüketiyorum,yulaf ezmesi aldım onunla kendime harika tatlar yapıyorum you tube dan çaldım tarifleri,hergün mutlaka ya haşlanmış yada yağsız tavada yulaflı omletimi yiyorum süper bir tarif o da..onun dışında gün kurusu ,çıtır leblebi kaçamaklarım var sürekli başka sormak istediğin varsa cevaplarım...bugünde 15 dkcık spor yapabildim dışardaydım ,yarın tahlil sonuçları belli olacak bu arada heyecanlıyım
Deniz tuzu işlenmemiş ve içerisinde ve çok sağlıklı Billur deniz tuzu öğütmeli cam şişede aldım Migros dan, tatlandırıcı aynen canım, yulaf ezmesi eti Migros dan aldım onu da, yarın insülin , kolestrol , hormon yani 6 tüp kan vermiştim kiloyu ve pco nun neden kaynaklandığına bakcaklar ve hormon işte süt hormonu vs..94.1 idim 1 ekimde ama bu sabah 90.7 yi gördümdeniz tuzu derken cnm??nasil satiliyor o?tatlandirici derken seker hastalari kullanior minik minik onlardan mi?evet yulaf baya iyiymis pkolularda.markette satiliyor mu yulaf ?sen ne marka yiosun?yarin ne sonucun cikcak cnm.kac kilosun bu arada