Pkolu olupta iğne ile yumurta tedavisi olanlar acil yardım lütfen

Su_cetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
544
187
23
33
Merhaba arkadaşlar bugün bi hüsran sonrasında merak ettiğim bi durum var yardımcı olun lütfen. ben bu ay 3. klomen tedavimi oldum bi doktora gittim ki yumurtam büyümemiş doktorum klomene yanıt vermiyor artık dedi. önümüzdeki ay iğne ile yumurta büyütme yapılacakmış. İğne kullanarak aranız hamile kalan varmı? iğnelerden sonra normal yolla mı denesem aşılama mı yaptırsam :(

Merhaba, bende daha önce 4 ay klomen kullandım gebelik oluşmayınca puregon iğne tedavisine başladık. Geçen ay iğneyle dahi gebelik oluşmadı bu ayda iğne kullandım şuan yumurtalama zamanım BAT 30 Aralık. Benim doktorum 3 ay iğne tedavisi hamile kalamazsan aşılama oda olmazsa tüp bebek dedi. Eşin tahlil oldu mu?

Eşim tahlil oldu benim sperm sayısı onun çok iyi. Onda sıkıntı yok. Benimde rahim filmimde tüplerim açık çıktı sıkıntım yok. Bu ay üçüncü klomen kullanışımdı yumurtam büyümedi hiç. Doktorda o yüzden iğne ile başlayalım büyütmeye dedi. Canım ya bu iğneler çok pahalıymış öyle duydum maddi durumda çok şükür sıkıntı yok ama bi arkadaş beş günlük iğne için 1200 verdim yazmış bi bilgin var mı? Hayıt suyu ve arı poleni içmeye başladım. Senin eşinde bi sıkıntı var mı canım?

Eşim tahlil oldu benim sperm sayısı onun çok iyi. Onda sıkıntı yok. Benimde rahim filmimde tüplerim açık çıktı sıkıntım yok. Bu ay üçüncü klomen kullanışımdı yumurtam büyümedi hiç. Doktorda o yüzden iğne ile başlayalım büyütmeye dedi. Canım ya bu iğneler çok pahalıymış öyle duydum maddi durumda çok şükür sıkıntı yok ama bi arkadaş beş günlük iğne için 1200 verdim yazmış bi bilgin var mı? Hayıt suyu ve arı poleni içmeye başladım. Senin eşinde bi sıkıntı var mı canım?
Benim eşimdede sıkıntı yok canım tüplerim açıkmış orta düZeyde polikistik over var bende ama hormn tahlillerim normal benim yumurta gelişti hep ama döllenme olmadı bakalım bu ay ümitliyim. Canım maalesef pahalı.tıp hastanesine gidiyorum rapor çıkartıldı geçen ay %20sine 250tl ödedim 3 kutu iğne in ama 2 aylıktı

Benim eşimdede sıkıntı yok canım tüplerim açıkmış orta düZeyde polikistik over var bende ama hormn tahlillerim normal benim yumurta gelişti hep ama döllenme olmadı bakalım bu ay ümitliyim. Canım maalesef pahalı.tıp hastanesine gidiyorum rapor çıkartıldı geçen ay %20sine 250tl ödedim 3 kutu iğne in ama 2 aylıktı
Ben napıcam bilmiyorum canım sürekli bitkisel kürler kullanıyorum. Zayıflamaya çalışıyorum 54 kiloyum ama evlendiğimden beri 47 den çıkış yapınca zayıflamam gerektiğini söyledi doktor. Bakalım bende önümüzdeki ay iğneye başlıycam nolucak bilmiyorum canım. Allah yardımcımız olsun.

Back
X