pkolu olupta mıcro yaptıranlar

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar
pkolu oldugumu yenı ogrendım suan dogum kontrol hapı kullanıyorum sanırım hazıranda transferım yapılır pkolu olupta tedavı gorup hamıle kalan arkdaslar ılk denemedemı hamıle kaldınız doktorum sansımın yuksek oldugun soyledı ama ben yınede korkuyorum
hakkımızda hayırlısı olur ıhsallah

slm cnm bende pkos luyum bende d.kontrol hapı kullanıyorum haziranda transferim olucak tedaviye başlıyacağız 2-3 günü kadar hakkımızda hayırlısı olsun canım ben çok duydum pkos olup da ilk denemesinde hamile olanları o yüzden içim rahat doktorum da en çok hamile kalınan hastalık olduğunu söledi inş.dediği gibi de olur rabbim emeklerimizi ve kucağımızı boş bırakmasın....

merhaba malesef ben de pcosluyum durumum vahim değil ama asıl sorunumuz eşimden kaynaklanıyor. ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum.kaç ay kullanmış olacaksınız toplamda hapı?ben haziranda gidebileceğim o yüzden 2 ay kullanmış olacağım.

canim benim pkoslularin sansi yuksek diye biliyorum tup bebekte ins birincide tutturusun allahin izni ile
bende dogum kontrol hapi kullaniyorum uzun protokol olacaka ama pkoslu degilmisim drun dedigine gore ohss oldugum icin tedavide hapla basladik allahim hayirlisini versin hakkimizda

canım bende de pko var ilk micro denememde ikizlerime hamileyim inşallah sende en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın

pko bu tedavilerde müthiş birşey, çünkü yumurta çok şans fazla, hiç korkma rahat ol bizim şansımız çok iyi, bugün benden tam 18 yumurta toplandı, düşünebiliyormusun insanlar 6-7 ye razı bizim 18 delikafadulden

merhaba bende pcosluyum ve ilk micro denememde hamileyim. inşallah sende en yakın zamanda kavuşursun bebişine.

kıslar cok saolun hepınıze tsk ederım bana cok ıyı moral verdınız ıhsallah bende kavusurum bebişime
3 negatıf asılamam var bazen okadar umıtsızlıge kapılıyorumkı yenıden umut oldunuz bana amınn kıslar guzel dıleklerınıze

merhaba canım sadece bu ay kullanıcam hap bıtınce adet olup kontrole cagırdılar canım tedavı baslıcak ıhsallah hayırlı haberler alırsın

masallahhhhhhhhh yumıslerıne canımhihoyyyt
ıhsallah guzel haberlerle gelırsın

merhaba canım sadece bu ay kullanıcam hap bıtınce adet olup kontrole cagırdılar canım tedavı baslıcak ıhsallah hayırlı haberler alırsın

inşallahhh arkadaşımmm.. inanmak başarmanın yarısıdır.. bu söze inanmalıyız hepimiz.. inanıcaz ve başarıcaz..hayır haberler ver bize..

canım bende pkoluyum ikinci denememde oldu dün öğrendim sonucu inş sizlerde en kısa zamanda meleğinize yada meleklerinize kavuşursunuz

kıssslar bende pkoluyum benide alın aranıza varsa yazsın pkolu hamişler hepimize umut olsunlarrr:)))))

canım benim bende pkoluyum.dün keseleri görmeye gittim ve 4 kese.4 tane transfer olmuştu 4üde tutmuş yani pkoyu kafanıza çok takmayın olunca bak 4 tane birden oluyor.allahım büyükmirmirmirmir

cnm tebrik ederim bi sorum olacak tüp bebekten önce hiç aşılamayla falan hamilelik oluştumu bende hiç olmadıda tüp bebek tutarmı bilmiyorum o yüzden çok üzülüyorum

saol cnm inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebişlerini banada dua edin yarın başlıyorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…