pkolu olupta mıcro yaptıranlar

Maşallah canım böyle haberler bize umut oluyor inş bizde anne olabiliriz sizin gibi pko zor bir illetmiş malesef hangi hastanede yaptırdığınızıda yazarsanız sevinirim

bende pko luyum ve temmuzda mikro yaptrcam ama şansım yok ki tek embryo olcakmış bu beni üzüyor ınş Rabbim nasip eder banada

merhaba, bende pcoluyum maalesef. ama pcoluyum diye canınızı sıkmayın hiç. tüp bebek veya microda şansı en yüksek olan biziz. ben daha önce başarısız aşılamalar gecirdim ama ilk micro denememde bebişim geldi. benim pcolu olmamı gectim eşimde asıl sorunlar vardı buna ragmen oldu. 28 yumurta topladılar benden. onlardan biri benim oğlum oldu. sizlerde hiç sıkıntı yapmayın. çözümsüz bir rahatsızlık olmadıgı gibi, tüp bebekte en avantajlı rahatsızlık diyebilirim. yeni kanun yüzünden tek embriyo transfer etselerde bir yığın kardeşi de dondurabiliyorsunuz.

slm kızlar bende pkoluyum ilk tüp bebek denememi yapıyorum inşallahta son olur.rabbim bizleri bu mutluluktan mahrum bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…