***...Pkolular Lütfen Fikir ...***

cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2007
394
3
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,ben pkoluyum 7 yıllık evliyim tedaviye başlayacağım ama nerede hangi hastane ve doktorları önerirsiniz pkolu olupta tedaviden sonuç alanlar veya şu anda tedavi görenler lütfen paylaşırmısınız önerilerinizi bekliyorum, lütfen yardımcı olun ona göre karar vermem gerekiyor en kısa zamanda CADIARZU

nerede oturuyorsun? hangi bölgelre gidebilirsin? özel hastane mi arıyorsun?
ben medical park göztepe hastanesine gidiyorum.. şimdilik memnunum.. ancak hala sonuç elde etmiş değilim... 8. ayım olacak bu ay...ama olumlu sonuç alan bi sürü kişinin yorumunu okudum. o sebeple bu hastaneyi seçtim zaten...
8 yıldır hiç bir tedavi olmadınız mı? ilk kez mi başlanacak tedaviye?

nerede oturuyorsun? hangi bölgelre gidebilirsin? özel hastane mi arıyorsun?
ben medical park göztepe hastanesine gidiyorum.. şimdilik memnunum.. ancak hala sonuç elde etmiş değilim... 8. ayım olacak bu ay...ama olumlu sonuç alan bi sürü kişinin yorumunu okudum. o sebeple bu hastaneyi seçtim zaten...
8 yıldır hiç bir tedavi olmadınız mı? ilk kez mi başlanacak tedaviye?

Öncelikle sana çok teşekkür ederim ilgin için ,görüntüleyen olmuş ama cevap yazmamışlar soruna gelince,ben avrupa yaksında oturuyorum öncelerden de tedavi gördüm fakat sonuç alamadım bir kere de aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef yaklaşık 3yıldır falan tedavi olmadım önceden rapor çıkarttırmıştık tüp bebek için ama yenilemek lazım tüp bebek yaptırmadım hiç,gideceğim hastane yakın olursa benim için daha iyi olur önemli olan iyi seçim yapıp güvenli ellerde tedavi olmak lazım diye düşünüyorum zaten özel hastanede olsa devlet bir kısmını karşılıyor diye biliyorum ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum hayırlısıyla tedaviye başlayabilsem ilk etapta yine aşılamayla başlamak istiyorum umarım lapaci tedavinden olumlu sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyorum herşey gönlünce olsun

Öncelikle sana çok teşekkür ederim ilgin için ,görüntüleyen olmuş ama cevap yazmamışlar soruna gelince,ben avrupa yaksında oturuyorum öncelerden de tedavi gördüm fakat sonuç alamadım bir kere de aşılama yaptırdım ama olmadı maalesef yaklaşık 3yıldır falan tedavi olmadım önceden rapor çıkarttırmıştık tüp bebek için ama yenilemek lazım tüp bebek yaptırmadım hiç,gideceğim hastane yakın olursa benim için daha iyi olur önemli olan iyi seçim yapıp güvenli ellerde tedavi olmak lazım diye düşünüyorum zaten özel hastanede olsa devlet bir kısmını karşılıyor diye biliyorum ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum hayırlısıyla tedaviye başlayabilsem ilk etapta yine aşılamayla başlamak istiyorum umarım lapaci tedavinden olumlu sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyorum herşey gönlünce olsun

ben anadolu yakasındayım... ama hastane tavsiyeleri topicine bakarsan belki bişiler bulabilirsin...
sadece bir kez aşılama olmuşsun.. bence 2 -3 kez daha dene.. belki işe yarar.. tüp bebek daha masraflı iş sonuçta.... dediğin gibi özel hastanelerde de tüp bebek yaptırabiliyorsun ve sgk karşılıyor.. sanırım 2 kez karşılıyor...
inşallah herkes dileğine kavuşur.. allah dualarımızı kabul eder :Saruboceq:

Back
X