- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
günaydın pco daşlarım
spora başladığımdan beri kendimi çok iyi hissediyorum kilo vermekten daha çok sıkılaşmaya ihtiyacı vardı vücudumun ve süper görünüyorum artık sürekli spor yelek yada hırka giymeme gerek yok belimin yanı yani üst baseninlerim eridi bacaklarımda zayıflarsa yada sıkılaşırsa daha güsel olur haftasonu eşimle gezmeye çıktık dar bi kazağım vardı giyemiyordum onu giytdim ve üzerine hiç bişi giymeden gezdim ohhhh kendimi daha çoks evmeye başladım hazirana görümcemin düğnü var o zamana kadar daha kilo verirsem üzerime göre güzel bi elbise alacam
neyse zayıflamaya kafayı takınca bebek fikrini unutyorum bir an ve moral oluyor bana.... ama dün akşam konuştuk eşimle artık oda sabırsızlanıyor ve şu düğünü atlatalım tüp bebeğe başvuralım yaşımız daha geçmeden dedi bende olur dedim
sanırım benden daha çok istiyor bebeğimizin olmasını artık sabrı taşmış... ablamın düğünüden sonra bi karadeniz turuna çıkarız 1 hafta tatil sonra bebek için gideriz dedi bende sen nasıl istersen dedim bakalım kısmet kurban olduğum allahım kimseyi çaresiz bırakmasın kucağını boş bırakıp evlat hasreti yaşatmasın amin....

spora başladığımdan beri kendimi çok iyi hissediyorum kilo vermekten daha çok sıkılaşmaya ihtiyacı vardı vücudumun ve süper görünüyorum artık sürekli spor yelek yada hırka giymeme gerek yok belimin yanı yani üst baseninlerim eridi bacaklarımda zayıflarsa yada sıkılaşırsa daha güsel olur haftasonu eşimle gezmeye çıktık dar bi kazağım vardı giyemiyordum onu giytdim ve üzerine hiç bişi giymeden gezdim ohhhh kendimi daha çoks evmeye başladım hazirana görümcemin düğnü var o zamana kadar daha kilo verirsem üzerime göre güzel bi elbise alacam