• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkoluyum 2. ye hamileyim

Aysgl07

doğaç efe &duru ela
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.994
10
643
Antalya
merhaba dr. hanım daha öncede size yazmıştım 2. çocuk istediğimizi ve glucopage kullanarak hamile kaldığımı şimdi yine aynı ilaçla hamile kaldım fakat ne yazıkki geç farkettim hamileliğimi antibiyotik kullanmış bulundum. 4gün cipro kullandım dr. 11 ağustos satım bu tarihe göre alınması gerekiyor bebeğin dedi fakat kan testimde ve ultrasonda 2.5 haftalık gözüküyor kese gözükmüyor eğer doğruysa beklemek gerekiyor dedi ya düşecek yada kalacak dedi dış gebelikte olabilir dedi bugün gebelik ve hormon testi yaptırdım yine. Sizce durum çokmu kötü bu kadar geç yumurtlama olabilirmi? dr. çok şaşırdı geç yumurtlamama. çünkü 11 ağustos son adetim 20 siyle 30 u arası eşim iş gezisindeydi yoktu yanımda yani 1 eylülden sonra yumurtlamam gerçekleşmiş görünüyor siz değerlendirirmisiniz bu durumumu

malesef değerlerim düşüyor 253tü ilk 243 olmuş tekrar yükselme şansı varmı acaba dış gebelikte olabilir dedi dr. dış gebelikte yükseliyor diye biliyorum ben doğrumu kendi kendime düşürmemi bekliyecekmişiz 2günde bir hcg yaptırcakmışım dün göğüslerimdeki hassasiyet geçmişti bugün yine başladı acaba düzeliyormu

dünkü testimde 82 çıktı ve gece baya bir kanamam oldu et parçaları döküldü küçük küçük ama hiç ağrım sızım olmadı bugünde azaldı kanamam böyle kendi kendime düşük yapmam dahamı sağlıklı kürtaj olmak dahamı kötü acaba yarın bida tahlil yaptırcam sanırım dahada düşmüştür hcg değerlerim düştükten sonra bir daha ne zaman çocuk yapabilirim bidaha düşmemesi için neler yapmalıyım ilaç almamak dışında folik asit kullanmamın faydası olurmu birde bu kan değerleri ve kanamam dış gebelik olmadığını gösteriyor değilmi normal bir düşük göstergesimi

Ayşegül hanım glucopahage kaç mg'lık kullandınız ve günde kaç tane aldınız bende pko hastasıyım ve bu ilaçtan kullanıyorum ben bi etkisini hissetmiyorum sanki o yüzden soruyorum size inşallah cevap verirsiniz.

Back
X