Gebeliğe Hazırlık Pkoluyum anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Butterfly yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
253
203
53
26
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle pko luyum yıllardır . 1 yıllık evliyim ve anne olamadım.
Şimdi gynositol isimli bir ilaca başladım yaklaşık bir ay oldu ama bugun kontrole gittim yumurtalıkların hiç gelişmemiş
Soğan kurunu duydum internette şimdi ona başlıcam bununla ilgili bilgisi olan deneyip başarılı sonuç alan var mı?

Son düzenleme:
Daha yaşın küçük canım merak etme olur Allahın izniyle. Bende de pko var ilk evlendiğimde 2 sene çocuğum olmamıştı şimdi ikinci bebeğim 3 aylık olmak üzere :)

Kendi kendine adet görebiliyor musun?
Şeker tüketimini azaltmanı ve varsa fazla kilon vermeni öneririm. Egzersiz de faydalı oluyor.
Bir de folik asit olarak inofolik kullanmanı tavsiye ederim

Teşekkür ederim :) evet 21 yaşındayım ilaç kullanmadan regl olamiyorum yumurtalıkların tembel çok kilom yok ama hayırlısı eşim istemiyor ama ben çok istiyorum bir bebegim olsun :)

Teşekkür ederim :) evet 21 yaşındayım ilaç kullanmadan regl olamiyorum yumurtalıkların tembel çok kilom yok ama hayırlısı eşim istemiyor ama ben çok istiyorum bir bebegim olsun :)

Hayırlı zamanda olsun inşallah canım. Bebek olana kadar gezin tozun birbirinize doyun eninde sonunda olur :)

Fazla kilon olmasa da şuanki kilonun yüzde 5ini vermek kendiliğinden adet görmene katkı sağlar canım. Bir de bu hastalığın asıl sebebi şeker o yüzden şekeri mümkün olduğunca hayatından çıkar.

Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim denicem çok sağol :)

Ben de pkoluyum kesinlikle stres yapma evet demesi kolay uygulaması zor biliyorum ama biz ne kadar strese girersek o kadar uzaklaşır bizden . İçini ferah tut inşallah biz de anne olacağız .

Ben de pkoluyum kesinlikle stres yapma evet demesi kolay uygulaması zor biliyorum ama biz ne kadar strese girersek o kadar uzaklaşır bizden . İçini ferah tut inşallah biz de anne olacağız .
Inşallah benimde tek beklentim bu Rabbim ihsan etsin bağışlasın Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…