• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos olup hamile kalanlar tecrübelerinize ihtiyacım var

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
332
81
28
Hanımlar Pkos görünümün var dedi doktorum Pkosos verdi ama evde doğal yöntemlerle bunu aşabileceğim bir yöntem varmı 1 kere gebe kaldım düşük oldu 1.5 sene oldu hala hamile kalamadım herşey temiz lütfen yardımcı olun

Bana da o ilacı verdi. Günde 3 kere kullan dedi sende nasıl? Bir de gluteni kes spor yap zayıfla dedi. Ki kilolu değildim 3 5 kilo fazlam vardır ama zayıflaman lazım dedi. Bir de ovülasyon testi kullan dedi

Bana da o ilacı verdi. Günde 3 kere kullan dedi sende nasıl? Bir de gluteni kes spor yap zayıfla dedi. Ki kilolu değildim 3 5 kilo fazlam vardır ama zayıflaman lazım dedi. Bir de ovülasyon testi kullan dedi
Bende 57 kiloyum 53 e düşme niyetim var 160 boyum dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime meyve sepze ağırlıklı bakcaz

Bende 57 kiloyum 53 e düşme niyetim var 160 boyum dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime meyve sepze ağırlıklı bakcaz
Benim de boy kilo hemen hemen aynı sayılır. Diyet spor yapıyorum gluteni tamamen kesemedim ama. İnşallah hemen hamile kalırız 😌

Benim de boy kilo hemen hemen aynı sayılır. Diyet spor yapıyorum gluteni tamamen kesemedim ama. İnşallah hemen hamile kalırız 😌
İnşallah aslında değerlerim çok güzeldi niye Pkos var onu da anlamadım yani çözemedim hala Pkos ney yumurtluyorum ama döllenicek kadar sağlıklıdeğil galiba

Back
X