Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pkos olup hamile kalanlar tecrübelerinize ihtiyacım var
Hanımlar Pkos görünümün var dedi doktorum Pkosos verdi ama evde doğal yöntemlerle bunu aşabileceğim bir yöntem varmı 1 kere gebe kaldım düşük oldu 1.5 sene oldu hala hamile kalamadım herşey temiz lütfen yardımcı olun
Bana da o ilacı verdi. Günde 3 kere kullan dedi sende nasıl? Bir de gluteni kes spor yap zayıfla dedi. Ki kilolu değildim 3 5 kilo fazlam vardır ama zayıflaman lazım dedi. Bir de ovülasyon testi kullan dedi
Bana da o ilacı verdi. Günde 3 kere kullan dedi sende nasıl? Bir de gluteni kes spor yap zayıfla dedi. Ki kilolu değildim 3 5 kilo fazlam vardır ama zayıflaman lazım dedi. Bir de ovülasyon testi kullan dedi
İnşallah aslında değerlerim çok güzeldi niye Pkos var onu da anlamadım yani çözemedim hala Pkos ney yumurtluyorum ama döllenicek kadar sağlıklıdeğil galiba
İnşallah aslında değerlerim çok güzeldi niye Pkos var onu da anlamadım yani çözemedim hala Pkos ney yumurtluyorum ama döllenicek kadar sağlıklıdeğil galiba