PKOS OLUP HAMİS KALANLAR🥰

Diloshbjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
105
37
48
33
Herkese iyi geceler 5 senelik evliyim bu basligi actim cunku guncel bilgiler olsun herkese umut ışık olsun istedim 1 klomen ve cat denemesinden sonra 1.aşılamamı oldum fakat ikiside olumsuzlukla sonuclandi ortalik malum cok karisik birazda dogal yollarla denemek istiyorum tavsiyesi tecrubesi olanlar yardimci olursa cok mutlu olurum.🥰🙏

Herkese iyi geceler 5 senelik evliyim bu basligi actim cunku guncel bilgiler olsun herkese umut ışık olsun istedim 1 klomen ve cat denemesinden sonra 1.aşılamamı oldum fakat ikiside olumsuzlukla sonuclandi ortalik malum cok karisik birazda dogal yollarla denemek istiyorum tavsiyesi tecrubesi olanlar yardimci olursa cok mutlu olurum.🥰🙏
Merhaba canım bende pkoluyum. Bende yeni tüp bbebek tedavisinden negatif alınca bende doğal yollara yöneldim.maydonoz süt buharı yaptım bu ay . Sonra bol incir yedim ,şimdide havuç yemeye başladım. Bu ay olmazsa diğer ay düzgün incir kürü yapacağım. Benimde sana bir sorum olacak killo problemin varmı zayıflamayı denedinmi hiç.

Back