kızlar bende şunu merak ettim pkolu olanlar kilo verdiklerinde bebek sahibi olma ihtimalleri artıyomuş.peki zayıf olan pkoluların gebelik şansı nedir.gebe kalmada kilo önemli etken diyolar da...[/QUOT
zayıf olan pco lular daha şanslı tabii kilo vermek için ayriyeten bi zamana daha gerek yok hemen tedaviye başlanıyor ve embriyoların tutunması daha kolay oluyormuş rahim tabakası ve karın bölgesi yağlı olanlarda özellikle kilo vermeleri isteniyorr[/QUOTE
canım seninde bebeğin hayırlı olsun rabbim sizi ayırmasın.
canım tüp bbeğini hangi şehirde yaptırdın sanıyorum kocaelide böyle bir merkez yok.
yapmayın yaaa...pozitif olun ben de pkosluyum ve 21 haftalık hamileyim kızlar....peki bu şans derseniz 2. çocuğuma hamile kalamayacakmıyım benim bile moralim bozuluyor ben o enerjiyi sizden bekliyorum güçlü olmanız inanmanz lazım mutlu olmaya ihtiyacımız var ve hakediyoruz:)
tup bebekle cocuk sahiib oldm cok ileri degildi benim pkos
fakat aklınızda bulunsun iyi beslenme olumlu etkiliyor
kilo bu hastalıga iyi gelmiyor
yediklerinize dikkat edin kilo almayın
kiloluysanız kilo verin cok farkediyor
kızlar merhaba. sakın umutsuzluğa kapılmayın. çünkü ben bebek düşündüğümüz için korunmayı bırakıp da adet düzensizliğinden dolayı dr a gittiğimde öğrendim düzensizliğin nedeninin pko olduğunu. tüylenme ya da kilo problemim yoktu. hastalığın şiddeti kişiden kişiye farklı oluyormuş. dr akışına bırak dedi ama mümkün mü. isteyince hemen olsun istiyosun. buradan öğrendiklerimle adaçayı ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama takibi falan da derken ilk ay hamile kaldım. üstelik eşim de vaktiyle varikosel ameliyatı olmuş. sakın umutlarınızı kaybetmeyin sürekli dua edin hayırlısıyla olsun diye. kaç kişi var eşimde de bende de sorun yok senelerdir olmuyo diyen. başka bi tanıdığımız var çok da kilolu birisi, 6 ay adet olmadığı önemde hamile kalmış. ya bu açıklanabilecek bişey diil bence tamamen Allahın lütfu. Allah hepinize yaşatsın tez vakitte inşallah hamileliği. bana da hayırlısıyla kucağıma almayı. bu arada hurma da hamilelik için faydalıymış. bunlar bi vesile olabilir. çalışıp gerisini Allah a bırakmak lazım. hepinizi öpüyorum
arkadaslar benim kafama bir sey takıldı. bu pko ya da adet duzensizligi sizde hep var mıydı yoksa korunmayı bırakınca mı ortaya cıktı? bende de korunmayı bırakınca cıktı, brooke da oyle yazmıs. peki sebebi neymis biln var mı? yani spermlerin vajinaya bir zararı mı var da adetler duzensizlesiyor? yoksa brooke sen dogum kontrol hapı kulanarak mı korundun da korunmayı bırakınca adetlerin duzenszlesti?
arkadaslar benim de adet duznsizliğim var. yani bebek istemeye basladıgımdan beri var olan bir sey.
sormak istedigim pko'lu oldugunuzu nasıl anladınız? ultrason da cıkan bir sey mi? cunku ben ABD ye gelmeden once genel muayene olmustum.kan idrar ultrason vs bakılmıstı temizdi. gecenlerde evde tst yaptım belirti var diye. pozitif cıktı. doktora gittim . o zaman da alttan muayne etti ultrason ile. o zman da bir sey cıkmadı. yani bu ne menem bir seydir nasıl ortaya cıkar? yani bendeki adet duznsizliğinin sebebini ben cok bebek istememe ve asırı strese baglıyordum. boyle bir sey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?