Pkos var letu kullanndım ovulasyon testiyle takip

Fatmagenc0721

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhaba kizlar.Adetim hep düzensizdir.Doktora gittiğimde yumurtalıkların Pko görünümündeymiş.adetin 3.gununde yumurta sayımı yapıldı yumurtalar büyümüyor dedi 5.gün letu başladı doktor bir karisiklikla 5 gün kullanıp bıraktım ilaçtan sonra iki gün arayla yumurta sayımı yapildi ilkinde 15mm ikincisinde 18 mm yumurta var dedi ama kendi doktorum en az 19 mm olacak dedi çatlatma iğnesi de yapmadı ovulasyon testiyle takip et doğal yolla dene bu ay dedi.son yumurta sayimimdan sonra her gün test yapıyorum sizce 9 şubatta sabah pik yapmış mi

Eklentiler

• 1000089644.webp
    1000089644.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 199
Merhaba kizlar.Adetim hep düzensizdir.Doktora gittiğimde yumurtalıkların Pko görünümündeymiş.adetin 3.gununde yumurta sayımı yapıldı yumurtalar büyümüyor dedi 5.gün letu başladı doktor bir karisiklikla 5 gün kullanıp bıraktım ilaçtan sonra iki gün arayla yumurta sayımı yapildi ilkinde 15mm ikincisinde 18 mm yumurta var dedi ama kendi doktorum en az 19 mm olacak dedi çatlatma iğnesi de yapmadı ovulasyon testiyle takip et doğal yolla dene bu ay dedi.son yumurta sayimimdan sonra her gün test yapıyorum sizce 9 şubatta sabah pik yapmış mi
Evet canım 9 Şubat sabah pik yapmış sonra düşmüş muhtemelen çatlama ya oldu ya da gün içersinde olacak o günü inşallah değerlendirmişsinizdir maalesef geç gördüm

Evet canım 9 Şubat sabah pik yapmış sonra düşmüş muhtemelen çatlama ya oldu ya da gün içersinde olacak o günü inşallah değerlendirmişsinizdir maalesef geç gördüm
Yapmaya devam ettim testi sanki 11 Şubat'ta daha belirgin gibi geldi lütfen bakar mısınız çok stresleniyorum

Eklentiler

• 1000090098.webp
    1000090098.webp
    48 KB · Görüntüleme: 169
Yapmaya devam ettim testi sanki 11 Şubat'ta daha belirgin gibi geldi lütfen bakar mısınız çok stresleniyorum
Sizinle aynı durumu yaşıyorum letu yaşadığım için adetin 8. Günü pik gördüm sandım 10. Gün hastaneye gittim doktorum bir yumurtan çatlamış ama başka bir yumurta daha gelişmiş 18 mm o da çatlayacak dedi o yüzden test yapmaya devam ediyorum pik sonrası rengi çok silikleşmişti ama yine koyulaşmaya başladı muhtemelen siz de benim gibi 2 kez yumurtladınız stres yapmaya gerek yok letu tek yumurta büyütmez birkaç yumurta aynı anda büyütür ve o ay içersinde gebe kalma şansınızı artırır 🌸

Bakan doktor sağda tek yumurta gelismis demişti ama sonra da en büyüğü 18 mm dedi başka da gelismis mıdır yani

Şimdi yüklendi mi

Eklentiler

• IMG_0804.webp
    IMG_0804.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 146
4 şubatta adet oldum 10 ve 13 şubatta pik gördüm
Piki ne kadar erken yakalamissiniz.Ben bu süreçte pkoslu olduğumu da ögrendim geç çatlama oluyormuş herhalde ilk defa bu ay denedik ilaç doktorum gelecek ay letu+çatlatma iğnesi düşünüyor umarım ona gerek kalmaz güzel haberi tez zamanda alırız inşallah

İnşallah güzel haberi alırız hepimiz biz de 7 aydır düşünüyoruz ama hiç gebelik olmadı
Yaşınız kaç ? Amh bakıldı mı hiç ? Biz de bütün kontroller yapıldı her şey normal ama benek tutunamıyor 5. Haftalarda düşük yapıyorum hemen bunun için genetik testler yaptırmak gerekiyormuş ama onun için de 3 düşük sonrası yapıyorlar

Benim böyleydi pik dediler pcos var bende de ilk defa böyle çıkmıştı çok şaşırdım

Eklentiler

• IMG_8433.webp
    IMG_8433.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 143
Yaşınız kaç ? Amh bakıldı mı hiç ? Biz de bütün kontroller yapıldı her şey normal ama benek tutunamıyor 5. Haftalarda düşük yapıyorum hemen bunun için genetik testler yaptırmak gerekiyormuş ama onun için de 3 düşük sonrası yapıyorlar
29 yaşındayım amh bakilmadı.Ben daha sürece bu ay başlamam rağmen çok yıprandım sanki

29 yaşındayım amh bakilmadı.Ben daha sürece bu ay başlamam rağmen çok yıprandım sanki
Biz de aynı şekilde çok istiyoruz aynı şekilde çok stresliyim herkes takma akışına bırak diyor ama nasıl bırakalım zaten 1 yıl olacak neredeyse

Back
X