• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos ve gebelik süreçlerim

snak1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
Merhaba kızlar birgün hamile kalırsam tekrar yazacağım demiştim ve şuan 17 haftalık hamileyim 3 sene sonra. Ve pkos hastasıyım her ay yumurtlama günü ilaçlar denemediğim şey kalmadı ama azimle devam ettim. Vazgeçtiğim anda oldu diye yazan çok kişi gördüm ama ben vazgeçmedim. Hatta bu gebelikten önce de bir düşük yaşadım bir adet sonrası hamile kaldım. Umudunuzu kesmeyin ve pkos hastalarına önerim özellikle pıkassos ilacını kullanıp hamile kaldığıma da eminim bir öneri. Okuduğunuz için teşekkürler :)

Hocam ben de pcos var ve 1 ay önce dusuk yaptık embriyo keseden geri geldi 8 haftalıkken kaybettim kürtaj olmadım ne yapmam gerek tekrar nasıl olacağım 7 aylık evliyim

Hocam ben de pcos var ve 1 ay önce dusuk yaptık embriyo keseden geri geldi 8 haftalıkken kaybettim kürtaj olmadım ne yapmam gerek tekrar nasıl olacağım 7 aylık evliyim
Bende kürtaj olmadım. 7 ay mıs daha yani pes etme düzenli ilişki olsun yumurtlamanı takip edebilirsin bide pikassos hapı kullanmıştım ben orda da yazdım zaten hap değil vitamin gibi bisey reçetesiz satılıyor. Rabbim gönlünce verir hemen inşallah.

Back
X